Uitneembare stoelen op rail

Reist u vaak met wisselende gezelschappen van rolstoelgebruikers én mensen die baat hebben bij een standaard autostoel? Dan is enige flexibiliteit in de inrichting van uw rolstoelauto of -bus gewenst. We kunnen dit voor u realiseren door uitneembare stoelen op een rail te installeren. Die plaatst, verplaatst en verwijdert u naar wens; zo stelt u voor ieder gezelschap het perfecte vervoer op maat samen!

Uitneembare stoelen laten plaatsen meer informatie

Optimaal gebruik maken van de ruimte in uw voertuig

In klassieke rolstoelauto’s is er een vaste plek voor de rolstoelgebruiker, en vaste plekken voor begeleiders en andere mensen die kunnen plaatsnemen op een normale autostoel. Soms is het echter handiger om flexibel gebruik te maken van de ruimte die u hebt: bijvoorbeeld als u regelmatig met wisselende gezelschappen rijdt, of als u de vrije hand wilt houden in de indeling van uw auto. Uitneembare stoelen geven u die vrijheid!

Makkelijk extra zitplaatsen realiseren

Een extra rij zitplaatsen creëren, waar u normaal gesproken laadruimte in uw auto of bus heeft? Ook dat is mogelijk met onze uitneembare stoelen! Dankzij het praktische railsysteem dat we als eerste aanbrengen, kunt u de stoelen op iedere gewenste plaats in uw auto of bus vastzetten. Dat is nog eens slim gebruik maken van de beschikbare ruimte!

Comfortabele stoelen, voorzien van alle gemakken

Met al onze uitneembare stoelen geniet u van het hoogste zitcomfort. Iedereen in uw auto verdient toch een comfortabele rit? Naar wens voorzien wij de stoelen van handige extra’s. Wilt u de stoelen bijvoorbeeld uitrusten met een armleuning, een extra zachte schuimvulling, of een verstelbare hoofdsteun? Het is allemaal mogelijk. Informeer ernaar bij onze monteurs!

Flexibiliteit én veiligheid

Flexibiliteit is een belangrijk goed in een rolstoelvoertuig. De dagelijkse realiteit van leven met een handicap vraagt nu eenmaal om slimme aanpassingen! Een flexibele inrichting op maat is echter alleen van toegevoegde waarde als de veiligheid te allen tijde gewaarborgd is. Onze verstelbare stoelen zijn daarom voorzien van een uniek vastzetsysteem, waarmee ze rotsvast in het bijbehorende railsysteem verankerd worden. Altijd een stabiele zit!

Daarnaast zijn al onze uitneembare stoelen natuurlijk standaard voorzien van een veiligheidsgordel. Bij ons staat veiligheid voorop!

Andere maatoplossingen

Op zoek naar andere slimme maatoplossingen, waarmee u uw rolstoelauto of -bus nog beter af kunt stemmen op uw wensen of behoeften? Dit is precies waar we ons in specialiseren bij Kikkert Rolstoelauto’s. Vertel ons uw wensen in het dagelijks gebruik van uw auto, dan kunnen wij u op onze beurt weer vertellen welke maatoplossingen daar uitstekend bij passen! Denk bijvoorbeeld aan:

Alle maatoplossingen

Interesse in flexibel plaatsbare stoelen?

Maak dan direct een afspraak voor installatie, of bespreek de mogelijkheden met één van onze vakkundige monteurs. We staan altijd voor u klaar met gedegen advies, en helpen u graag uw rolstoelauto of -bus exact in te richten naar uw wensen!

Neem contact op Kom langs in onze showroom