2e-hands rolstoelauto of -bus

Bent u op zoek naar een geschikte tweedehandse rolstoelauto of tweedehandse rolstoelbus? Wij begrijpen dat dit een moeilijke zoektocht is, maar gelukkig bent u bij Kikkert Rolstoelauto’s aan het juiste adres. Wij zijn namelijk specialist in zowel nieuwe als tweedehandse rolstoelauto’s en -bussen. Bekijk het huidige assortiment online of neem contact op voor meer informatie.

tweedehands rolstoelbus

Kikkert Rolstoelauto’s helpt u op weg!

Ook als u in ons huidige aanbod niet de tweedehands rolstoelauto vindt die u zoekt, kunnen wij u van dienst zijn. Dan kunt u namelijk uw wensen aan ons doorgeven, zodat wij vervolgens voor u op zoek kunnen gaan! Soms duurt het een dag en soms duurt het een aantal weken, maar in bijna alle gevallen vinden wij een geschikte tweedehandse rolstoelauto voor u! Zo weet u ook direct zeker dat uw rolstoelauto aan uw wensen en eisen voldoet.

Meer informatie ontvangen?

Wat voor rolstoelauto u ook zoekt, wij hebben de perfecte oplossing voor u. Neem vandaag nog contact met ons op en wij zullen direct bekijken wat we voor u kunnen betekenen. Wilt u liever eerst wat extra informatie ontvangen? Vul dan het formulier in en u ontvangt zo snel mogelijk meer informatie van ons.

Vraag hier informatie aan voor een rolstoelauto of -bus

NieuwOccasionOp maat

Inruilen ook mogelijk!

Bent u op zoek naar een tweedehandse rolstoelauto en wilt u uw oude auto hierop inruilen? Ook dat is mogelijk bij Kikkert Rolstoelauto’s. Zo kunnen we u eigenlijk in ieder opzicht ontzorgen. Bent u hierin geïnteresseerd? Kom dan gerust eens langs met de in te ruilen auto, zodat wij deze kunnen taxeren. Kunt u niet langskomen? Dan kunt u ook het taxatieformulier invullen.

Wij kunnen uw rolstoelauto naar wens en behoefte aanpassen

Heeft u een goede tweedehandse rolstoelauto gezien, maar voldoet deze nét niet aan uw eisen en behoeften? In dat geval kunnen wij de rolstoelauto ook voor u aanpassen. Aanpassingen die wij kunnen doorvoeren zijn:

  • Inrijplaat
  • Vastzetsysteem voor rolstoel
  • Driepuntsgordel voor rolstoel
  • Verlaging bodem
  • Aangepaste brandstoftank
  • Informeer naar de mogelijkheden
jan kikkert

Neem vrijblijvend contact met ons op

0524-820062 | info@kikkert-rolstoelautos.nl

Contact

Heeft u nog vragen over onze tweedehandse rolstoelauto’s of over wat wij voor u kunnen betekenen in uw zoektocht naar een geschikte auto? Neem dan gerust eens contact met ons op. Wij staan u graag te woord en helpen u met alle plezier verder op weg.