Tweedehands
invalide auto

Bekijk ons aanbod Neem direct contact op
Kikkert Rolstoelauto’s

Uw specialist in tweedehands invalide auto’s

Ook in rolstoel aangepaste auto’s is er een levendige markt met occasions. Sterker nog: wij verkopen meer invalide auto’s tweedehands dan hagelnieuwe! Ook met een tweedehands invalide auto krijgt u uw vrijheid terug, en wordt vervoer met een beperking zo ontzettend veel makkelijker. Bekijk direct ons assortiment: misschien staat de perfecte tweedehands invalide auto voor u er wel tussen!

Onze tweedehands invalide auto's

Waarom een invalide auto tweedehands aanschaffen?

Een invalide auto kan een flinke investering zijn. U krijgt er veel voor terug: een aangepast voertuig, waarmee u zelfstandig alle ritten kunt maken die het leven de moeite waard maken. Maar de kosten zijn altijd hoger dan die van een reguliere personenauto. Een tweedehands invalide auto kopen kan daarom een interessante keuze zijn!

In ons aanbod vindt u altijd tweedehands modellen waarmee u veilig en comfortabel de weg op kunt. Ze zijn niet nieuw, maar hebben ook geen schade of andere gebreken. En het allerbeste: vaak zijn ze al gebruikt door een andere rolstoelgebruiker, waardoor er vaak al praktische aanpassingen aangebracht zijn.

Mogelijkheden bij een tweedehands invalide auto

Vaak is een tweedehands invalide auto bij aanschaf nog niet 100% naar wens. Geen enkel probleem bij Kikkert Rolstoelauto’s! In overleg met u brengen we de benodigde aanpassingen aan, zodat u helemaal naar tevredenheid gebruik kunt maken van uw auto. Op welke vlakken kunnen wij uw tweedehands invalide auto nóg passender maken?

Toegankelijkheid

Met een verminderde mobiliteit is het betreden van een voertuig vaak de eerste uitdaging. Om moeiteloos in uw rolstoel te kunnen reizen, of bijvoorbeeld uw scootmobiel makkelijk mee te kunnen nemen in uw tweedehands invalide auto, zijn er verschillende aanpassingen denkbaar.

 • Lier
 • Lift
 • Bodemverlaging
 • Oprijplaat
 • Draaischijf
 • Verlengde stoelslede
 • Bruggetje
 • Aangepaste brandstoftank

Bediening

Zelf achter het stuur van uw tweedehands invalide auto? Ook dat is in veel gevallen mogelijk. Al dan niet met bepaalde aanpassingen, die met zorg afgestemd worden op uw persoonlijke situatie.

 • Menox
 • Handbedrijfsrem
 • Handsegmentgas
 • Elektrische handrem
 • Dubbele bediening
 • Aangepast pedaal

Veiligheid en comfort

Naast de toegankelijkheid en de bediening van uw tweedehands invalide auto zijn ook veiligheid en comfort van groot belang in het dagelijks gebruik. Ook hiervoor zijn aanvullende aanpassingen denkbaar: wij helpen u graag om veilig en comfortabel de weg op!

 • Driepuntsgordel voor rolstoel
 • Rolstoelvastzetsysteem
 • Ingebouwde verzorgtafel
 • Schuim aanpassing
 • Stoelverwarming
 • Standkachel
 • Armleuning
mogelijke auto aanpassingen Mogelijke auto aanpassingen

Wij helpen u met uw zoektocht

Vindt u in ons huidige aanbod niet direct een tweedehands invalide auto die bij u past? Vertel ons wat u zoekt, dan zetten wij ons netwerk in om de perfecte auto op te sporen. Of we helpen u door een andere bril te kijken: vaak zijn onze tweedehands invalide auto’s eenvoudig voor u op maat te maken met onze verschillende auto aanpassingen.

Zoekopdracht starten Mogelijke auto aanpassingen
Klanten die u voorgingen

Ervaringsverhalen tweedehands invalide auto kopen

Ervaring Familie vd Meer

Deze Ford Transit hebben wij mogen ombouwen naar een Rolstoelbus. De zijwanden en de hemel [...]

Ervaring Marcel en Yvonne

Wij hebben Kikkert Rolstoelauto’s ervaren als klantgericht, meedenkend, oplossingsgericht en klant vriendelijk. Na een thuispassing, [...]

Ervaring familie Hakvoort

Wij hebben Rolstoelauto’s Kikkert ervaren als seskundig, goede service en meedenkend. Opzoek naar onze eerste [...]

Ervaring Tonnie en Carola

Voor onze zoon Mitchel waren wij op zoek naar een andere Rolstoelbus. Na positieve berichten [...]

Ook op afstand de beste service

Bij Kikkert Rolstoelauto’s is alles erop ingericht om een tweedehands invalide auto kopen zo eenvoudig mogelijk te maken. We kunnen ons bijvoorbeeld goed voorstellen dat u niet in de gelegenheid bent om naar onze showroom in Hoogeveen te komen. Geen enkel probleem! Ook op afstand kunnen we u uitstekend van dienst zijn. Of we komen gewoon bij u langs!

kikkert

Beeldbellen

Heeft u een invalide auto ontdekt in ons tweedehands assortiment, maar zou u hem graag in het echt bekijken? Als u niet in staat bent om naar onze showroom in Hoogeveen te komen, kunnen we u door middel van beeldbellen een betere indruk geven van de auto in kwestie. En we kunnen direct eventuele vragen voor u beantwoorden.

kikkert rolstoelauto's

Proefrit en passing aan huis

Als u niet naar ons toe kunt komen, dan komen we gewoon naar u toe! Bent u geïnteresseerd in één van onze tweedehands invalide auto’s, dan is een proefrit aan huis geen enkel probleem. Wij brengen de gewenste auto naar u toe, zodat u hem in alle rust kunt uitproberen. Compleet met passing van eventuele accessoires!

Inruilen geen probleem

Heeft u zelf een invalide auto tweedehands gekocht, die u graag wilt inruilen bij aanschaf van uw volgende? Bij Kikkert krijgt u altijd een eerlijke prijs voor uw oude aangepaste auto. Ook als hij al heel wat kilometers heeft gemaakt! Een taxatie van uw auto doen we bij ons in Hoogeveen, of op afstand.

Bel ons, mail ons of contacteer ons via Whatsapp om te ontdekken wat we u kunnen bieden voor uw oude auto. Binnen 24 uur heeft u een realistisch prijsaanbod van ons terug!

Meer over inruilen

Waarom een tweedehands invalide auto kopen bij Kikkert?

Wij maken een tweedehands invalide auto kopen een moeiteloze ervaring. Dankzij onze ervaring in het vak weten we hoe de wereld van een rolstoelgebruiker eruitziet, en wat we kunnen doen om het aanschafproces zo eenvoudig mogelijk te maken. Daarnaast hebben we veel kennis over mogelijke auto aanpassingen, en kunnen we u hierover goed adviseren.

Gecombineerd met onze eerlijke prijzen en onze uitgebreide garantie zijn we hét adres om een invalide auto tweedehands aan te schaffen!

Meer over ons

Contacteer ons voor advies

Wilt u meer weten over de aanschaf van een tweedehands invalide auto? Of wilt u meer informatie over een bepaald model in ons aanbod? We zijn dagelijks tussen 8:00 en 23:00 uur bereikbaar via telefoon, e-mail en Whatsapp. Contacteer ons op de manier die bij u past!

✓ Dagelijks bereikbaar tussen 08:00 en 23:00

Neem contact op