Wilt u uw rolstoelauto of -bus laten taxeren? Daarvoor bent u bij Kikkert Rolstoelauto’s aan het juiste adres. Of u nu simpelweg benieuwd bent naar de waarde van uw voertuig, of de taxatie laat uitvoeren met het oog op de verzekering of een toekomstige verkoop: onze experts hebben alle vakkennis in huis voor een zorgvuldige taxatie. Breng uw auto of bus langs voor een taxatie: binnen 24 uur heeft u dan al bericht van ons!

  • Persoonlijke benadering
  • Onmisbare vakkkenis
  • Betrouwbare beoordeling
  • Ook voor taxatie op afstand

Waarom uw rolstoelauto laten taxeren?

Veel mensen laten hun rolstoelauto taxeren als ze hem in de verkoop gaan zetten. Maar ook bij het verzekeren van uw rolstoelvoertuig kan een taxatie goed van pas komen. Als u verschillende aanpassingen hebt laten aanbrengen aan uw auto of bus, dan kan het voertuig ongemerkt in waarde stijgen en is de oude verzekeringswaarde niet meer van toepassing. Om te voorkomen dat u onderverzekerd raakt, is een taxatie dan noodzakelijk.

  • Verkoopwaarde bepalen
  • Verzekeringswaarde bepalen

Hoe gaat het in z’n werk?

Wij schatten uw voertuig op waarde

Een prijskaartje aan een volledig gepersonaliseerd voertuig hangen is een vak apart. Toch lukt het ons altijd om een realistische prijsinschatting te maken. Omdat we zelf dagelijks werken met rolstoelvoertuigen en veel weten over auto aanpassingen, weten we als geen ander hoe we de waarde van uw rolstoelauto of -bus moeten bepalen.

Taxatie op afstand ook mogelijk

Bent u zelf niet in de gelegenheid om naar ons servicecentrum in Hoogeveen te komen? Dat hoeft geen belemmering te zijn voor een goede taxatie. Wij doen dan ons best om uw voertuig te taxeren aan de hand van een taxatieformulier, dat u zo gedetailleerd mogelijk voor ons invult. Ook hierbij krijgt u van ons binnen 24 uur bericht over uw taxatie.

Vraag een taxatie op afstand aan

Klantervaringen

Wat onze klanten over ons zeggen

Meer dan taxaties alleen

Kikkert Rolstoelauto’s is uw allround servicecenter voor alles wat met aangepaste voertuigen te maken heeft. We voeren graag een taxatie voor u uit, maar zijn er ook als u uw rolstoelauto of -bus wilt inruilen. Of als u aanpassingen aan uw voertuig wilt laten maken, waarmee uw dagelijks leven net een stukje gemakkelijker wordt! We hebben daarnaast standaard een groot aanbod nieuwe en tweedehands rolstoelauto’s voor u op voorraad.

Inkoop rolstoelauto's Aanbod rolstoelauto's Auto aanpassingen

Laat uw voertuig taxeren

Uw rolstoelauto of -bus laten taxeren is zó geregeld bij Kikkert Rolstoelauto’s. Breng uw voertuig bij ons langs, of neem contact met ons op voor meer informatie. Ons team met experts staat altijd voor u klaar met persoonlijk advies. We helpen u graag!

Kom langs

Kikkert Rolstoelauto’s
Buitenvaart 1001a
7905 SB Hoogeveen

Naar Google maps

Meer weten?

Onze experts geven u graag persoonlijk advies over de taxatie.

neem contact op

Jan & José Kikkert

Wij weten als geen ander wat een rolstoelgebruiker wenst

Vanuit ons verleden als taxi- en touringcar ondernemers zijn wij goed op de hoogte van de verschillende mogelijkheden op het gebied van rolstoel aangepast vervoer. Door ons brede netwerk in de wereld van het aangepaste vervoer zijn wij uitstekend in staat om voor elke specifieke behoefte een juiste oplossing te bieden. Daardoor kunt u altijd een aangepaste auto kopen die dankzij de juiste autoaanpassingen perfect bij uw situatie past.

Lees meer over Kikkert Rolstoelauto’s