Persoonlijk contact staat bij ons voorop! Vragen? Neem contact op.

Services

Het is onze missie om iedere klant te voorzien van een rolstoelauto of rolstoelbus die perfect aan zijn of haar wensen voldoet. Maar naast dat u bij ons terecht kunt voor een nieuw of gebruikt rolstoelvoertuig, kunt u bij ons ook gebruik maken van onze vele services. Het aanschaffen van een rolstoelvoertuig is namelijk niet niks en we willen u graag bij iedere stap van dienst zijn. Lees hieronder meer over onze services en neem gerust contact met ons op als u vragen heeft!

rdw logo

Aan- én verkoop

Wij verkopen rolstoelvoertuigen, maar wij kopen ze ook in. Een tweedehands rolstoelauto of –bus kan, soms met enkele aanpassingen, iemand anders weer perfect van dienst zijn! Wilt u uw huidige rolstoelvoertuig graag inruilen bij de aankoop van een nieuw of tweedehands rolstoelvoertuig? Dan is dat bij ons zeker mogelijk. Heeft u uw huidige rolstoelvoertuig door wat voor omstandigheden dan ook niet meer nodig? Dan kunnen wij deze van u overnemen. Het is wel belangrijk dat wij het voertuig kunnen taxeren. Dat kan door ons met het voertuig te bezoeken in Hoogeveen, maar u kunt ook gebruik maken van het online taxatieformulier.

Lees meer >

Taxatie

Wij kunnen uw huidige voertuig taxeren, zodat u deze bijvoorbeeld kunt inruilen bij de aankoop van een nieuw of tweedehands voertuig of zodat wij deze van u kunnen overnemen. Het taxeren kunnen wij op onze locatie in Hoogeveen uitvoeren. U kunt dan simpelweg met het voertuig bij ons langskomen en wij zullen het ter plekke taxeren. Daarnaast kunt u ook gebruik maken van ons online taxatieformulier om een eerste inschatting te krijgen van de waarde van uw voertuig.

Ga naar het taxatieformulier >

Advies op maat

Door onze jarenlange ervaring weten wij precies wat voor ontwikkelingen en mogelijkheden er zijn op het gebied van rolstoelvoertuigen. En die kennis en ervaring gebruiken wij graag om u te voorzien van advies op maat. Wij snappen namelijk heel goed dat iedere situatie uniek is en willen ook u graag voorzien van een voertuig dat perfect aansluit op uw wensen.

Meer informatie >

Maatoplossingen

Naast dat we u kunnen voorzien van advies op maat, kunnen we ook maatoplossingen verzorgen. In dat geval bespreken we graag uw specifieke wensen en behoeften met u, om er vervolgens voor te zorgen dat een auto of bus zó wordt aangepast dat hij perfect aan uw eisen voldoet! Er is hierbij enorm veel mogelijk, dus neem gerust eens contact met ons op om deze mogelijkheden te bespreken.

Meer informatie >

Proefrit en passing aan huis

Voordat u een rolstoelvoertuig aanschaft, is het natuurlijk wel fijn om een proefrit te kunnen maken en om te kijken of de rolstoel(gebruiker) goed in het voertuig past. Daarom kunt u altijd bij ons langskomen om een proefrit te maken. Maar we begrijpen het ook heel goed dat dat soms lastig kan zijn. Daarom komen we ook graag bij u thuis langs met het rolstoelvoertuig waar u interesse in heeft, om bij u thuis een passing en een proefrit uit te voeren.

Meer informatie >

Zoekopdracht

U heeft natuurlijk specifieke wensen wanneer het aankomt uit het uitkiezen van een geschikt rolstoelvoertuig. Dit begrijpen wij als geen ander. Vindt u in ons aanbod geen rolstoelvoertuig dat aan uw wensen voldoet? Dan kunnen wij u alsnog van dienst zijn! U kunt dan namelijk uw wensen met ons bespreken, zodat wij vervolgens voor u op zoek kunnen gaan naar een voor u geschikt rolstoelvoertuig. Omdat wij al jarenlang in het vak zitten en een groot netwerk hebben, kunnen wij in veel gevallen snel een voor u geschikt rolstoelvoertuig vinden. Neem gerust contact met ons op om uw wensen te bespreken!

Zoekopdracht aanvragen >

Garantie en servicemogelijkheden

Vragen over of benieuwd naar ons Autohuys Kikkert Garantieplan en de voorwaarden daarvan? Neem dan contact met ons op en wij helpen u verder.

Vraag naar de voorwaarden >

Laag tarief wegenbelasting

Het is heel goed mogelijk dat u met uw rolstoelvoertuig in aanmerking komt voor het laag tarief wegenbelasting. Dit tarief ligt gemiddeld tussen de €15,- en de €40,- per maand, wat aanzienlijk scheelt met het reguliere tarief voor wegenbelasting. Om het tarief aan te vragen, moet u enkele formulieren van de belastingdienst invullen en aan een aantal voorwaarden voldoen. Wij helpen u graag met het invullen van deze formulieren en kunnen uw vragen over het laag tarief wegenbelasting beantwoorden.

Meer informatie >

Aangepaste auto kopen? Bekijk ons aanbod!

Klantervaringen

Dit zeggen onze klanten

"Jan, wij zijn zo gelukkig met de auto en we zijn je zeer dankbaar voor de prettige manier van zaken doen."

"Eerlijk en duidelijk. Prettig contact. Een fijne en persoonlijk ervaring in deze tijd."

"Meedenkend bedrijf waar de wens van de klant centraal staat. Bedankt Jan!

Jan & José Kikkert

Wij weten als geen ander wat een rolstoelgebruiker wenst

Vanuit ons verleden als taxi- en touringcar ondernemers zijn wij goed op de hoogte van de verschillende mogelijkheden op het gebied van rolstoel aangepast vervoer. Door ons brede netwerk in de wereld van het aangepaste vervoer zijn wij uitstekend in staat om voor elke specifieke behoefte een juiste oplossing te bieden. Daardoor kunt u altijd een aangepaste auto kopen die dankzij de juiste autoaanpassingen perfect bij uw situatie past.

Lees meer over Kikkert Rolstoelauto’s