Persoonlijk contact staat bij ons voorop! Vragen? Neem contact op.

Scootmobiel  auto

Met ons ruime aanbod aan scootmobiel auto’s, zowel nieuw als tweedehands en zowel handgeschakeld als automaat, zijn we u graag van dienst. Zo vinden we altijd de auto waarmee u veilig en comfortabel de weg op kunt én zonder moeite uw scootmobiel mee neemt.

Met handige oplossingen maken we het eenvoudig om de scootmobiel of elektrische rolstoel achter in de auto te plaatsen. Zo wordt het weer makkelijk om bijvoorbeeld de familie te bezoeken of een dagje eropuit te gaan! Kies nu uw perfecte auto voor scootmobiel vervoer.

Bekijk ons ruime aanbod

Scootmobiel auto aanpassingen

Een scootmobiel auto is zó aangepast dat u eenvoudig een scootmobiel in de auto kunt plaatsen en vervoeren. De meest voorkomende oplossingen hierbij zijn een kofferbaklift, waarbij de scootmobiel als het ware in de auto getakeld wordt, een scootmobiel lift, waarbij de scootmobiel op een plateau wordt gereden dat op en neer kan bewegen, of een oprijgoot, waarbij de scootmobiel via een oprijplaat of –goot in de auto wordt gereden. Zo kun je altijd rekenen op de perfecte auto voor scootmobiel vervoer.

  • Kofferbaklift
  • Scootmobiel Lift
  • Oprijplaat of -goot

Kofferbaklift of scootmobiel lift

Met een kofferbaklift of scootmobiel lift hoeft u zelf geen fysieke arbeid te verrichten. U koppelt simpelweg de scootmobiel aan de takel van de kofferbaklift óf rijdt de scootmobiel op het plateau van de hiervoor ontworpen lift die deze omhoog beweegt.

  • Vaak op afstand bestuurbaar
  • Lift scootmobielen van 35 tot 200 kg
  • Eenvoudig te installeren
Lees meer over onze kofferbak- en scootmobielliften

Oprijplaat of -goot

Een alternatief voor de elektrische kofferbaklift of scootmobiel lift is een oprijplaat of oprijgoten. Het voordeel hiervan is dat het een voordelige auto aanpassing is, die u ook voor andere doeleinden kunt gebruiken. U koppelt deze namelijk eenvoudig los, vervoert hem in uw kofferbak en kunt deze vervolgens ook gebruiken om drempels en opstapjes met uw scootmobiel te passeren.

Lees meer over onze oprijplaten en -goten

Overige auto aanpassingen

Natuurlijk is er nog veel meer mogelijk om voor u de perfecte aangepaste auto te realiseren, voor u én uw scootmobiel. Zo kunt u denken aan auto aanpassingen die het mogelijk maken om ondanks functionele beperkingen aan de voeten of benen zelf in de auto te kunnen rijden, zoals een hand- of kniegas en aangepaste autostoelen. Maar ook aanpassingen die het u als bijrijder zo comfortabel mogelijk maken.

Lees meer over onze auto aanpassingen

Waarom Kikkert Rolstoelauto’s?

Waar zou u voor Kikkert Rolstoelauto’s kiezen? Omdat wij er alles aan doen om een geschikte auto voor u en uw scootmobiel te vinden. Wij bespreken met u uw wensen en behoeften en kijken vervolgens of wij een geschikte auto voor scootmobiel vervoer in ons huidige aanbod hebben. Zo niet, dan gaan wij voor u op zoek en voeren we de nodige auto aanpassingen door!

Daarnaast komen we graag vrijblijvend bij u thuis langs voor een passing en proefrit. En u kunt natuurlijk altijd met al uw vragen bij ons terecht. Wij staan u graag te woord en helpen u met alle plezier verder met behulp van persoonlijk en deskundig advies. Al onze services leest u verderop. Benieuwd waarom andere mensen voor Kikkert Rolstoelauto’s kozen?

Lees ervaringen van andere klanten

Plan vrijblijvend een proefrit en passing aan huis!

Aangepaste auto kopen? Bekijk ons aanbod!

Klantervaringen

Dit zeggen onze klanten

"Jan, wij zijn zo gelukkig met de auto en we zijn je zeer dankbaar voor de prettige manier van zaken doen."

"Eerlijk en duidelijk. Prettig contact. Een fijne en persoonlijk ervaring in deze tijd."

"Meedenkend bedrijf waar de wens van de klant centraal staat. Bedankt Jan!

Services

Bij ons kunt u terecht voor een auto voor scootmobiel vervoer, maar daar houdt het niet op. Wij kunnen namelijk nog veel meer voor u betekenen. Zo kunt u uw oude auto voor scootmobiel vervoer bijvoorbeeld bij ons inruilen en kunnen wij bij u thuis langskomen voor een proefrit en passing.

Aan- en verkoop van scootmobiel auto’s

Naast verkoop, kunt u bij ons ook terecht voor de aankoop van scootmobiel auto’s. Zo kunt u uw oude scootmobiel auto bijvoorbeeld inruilen wanneer u een nieuwe bij ons koopt. Daarnaast nemen we uw gebruikte scootmobiel auto ook weer graag over als u ‘m niet meer nodig heeft.

Taxatie scootmobiel auto

Als u uw huidige scootmobiel auto wilt verkopen, moet deze getaxeerd worden. Dit kunnen wij voor u doen! Voor het meest accurate resultaat kunt u het beste bij ons langskomen in Hoogeveen, zodat wij de auto ter plekke kunnen taxeren. Maar als dat niet lukt, kunt u een online taxatie formulier aanvragen. Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Advies op maat

Wij zijn jarenlang taxiondernemers geweest, waardoor wij precies weten wat de mogelijkheden zijn op het gebied van het vervoer van rolstoelen en scootmobielen in auto’s en bussen. Deze ervaring gebruiken wij nu om u te voorzien van een auto voor scootmobiel vervoer die bij u past, eventueel door auto aanpassingen door te voeren. Advies op maat, dus!

Maatoplossingen

U kunt bij ons terecht voor echte maatoplossingen. Wij bespreken graag uw wensen en behoeften met u, om er vervolgens voor te zorgen dat de auto naar wens wordt aangepast. Zo weet u zeker dat u een scootmobiel auto krijgt die perfect voorziet in uw behoeften.

Proefrit en passing aan huis

Kunt u om welke reden dan ook niet bij ons langskomen in Hoogeveen? Dat is geen probleem, want wij komen graag vrijblijvend bij u langs voor een proefrit of een passing aan huis! Zo kunt u heel eenvoudig kijken of de scootmobiel auto bij u past.

Zoekopdracht scootmobiel auto

Ziet u in ons aanbod niet de auto voor scootmobiel vervoer die aan uw eisen voldoet? Laat ons dit dan weten door een zoekopdracht te plaatsen. Wij gaan dan voor u op zoek naar een voor u geschikte scootmobiel auto. Hierdoor weet u zeker dat u een auto krijgt die perfect aan uw behoeften voldoet. Eventueel met behulp van extra doorgevoerde auto aanpassingen.

Garantie en service

Bij Kikkert Rolstoelauto’s bent u verzekerd van goede garantie mogelijkheden. Zo bieden wij standaard 6 maanden garantie op al onze scootmobiel auto’s. Daarnaast kunt u zich met een GGG Garantieovereenkomst extra verzekeren voor onverwachte, hoge reparatiekosten.

Laag tarief wegenbelasting

Wellicht komt u in aanmerking voor een laag tarief wegenbelasting. Dit tarief kan aanzienlijk schelen met het reguliere tarief. Om dit aan te vragen, moet u de juiste formulieren invullen en opsturen. Wij helpen u hier graag bij!

Veelgestelde vragen

Vraag & antwoord

Kan een scootmobiel auto worden aangepast naar mijn behoeften en wensen?

In ons aanbod vindt u scootmobiel auto’s die op zo’n manier aangepast zijn dat het heel eenvoudig wordt om de scootmobiel mee te nemen in de auto. Als we geen auto in ons huidige aanbod hebben die geschikt is voor uw situatie en we deze ook niet voor u kunnen vinden, dan is het inderdaad mogelijk om een auto naar wens en behoefte te laten aanpassen!

Lees meer over auto aanpassingen
Kan ik een scootmobiel auto bij jullie inleveren als ik deze niet meer nodig heb?

Dat kan! Naast de verkoop houden we ons ook bezig met de inkoop van scootmobiel auto’s. Zo kunnen we hier weer andere klanten blij mee maken die op zoek zijn naar een geschikte auto.

Voordat we een auto voor scootmobiel vervoer innemen, moet deze getaxeerd worden. Ook daarvoor kunt u bij ons terecht.

Lees meer over taxatie scootmobiel auto’s
Verkopen jullie ook tweedehands scootmobiel auto’s?

Jazeker! In ons aanbod vindt u eigenlijk vooral tweedehands scootmobiel auto’s. Hier zijn wij namelijk in gespecialiseerd. Dus als u op zoek bent naar een goede occasion waarin u een scootmobiel kunt vervoeren, dan bent u bij Kikkert Rolstoelauto’s aan het juiste adres.

De occasions die wij verkopen worden altijd zeer grondig geïnspecteerd, zodat ze ook altijd aan onze hoge standaarden voldoen. Daarom bieden wij ook altijd 6 maanden garantie op al onze voertuigen.

Bekijk onze nieuwe én tweedehands scootmobiel auto’s
Kunnen jullie mij helpen bij het vinden van een scootmobiel auto?

Maar natuurlijk! Wij begrijpen heel goed dat u specifieke wensen en behoeften heeft wanneer het aankomt op het kiezen van een geschikte auto. Neem gerust contact met ons op om deze wensen met ons te bespreken of plaats online een zoekopdracht. Wij gaan vervolgens op zoek naar een scootmobiel auto die hier perfect op aansluit. Door onze connecties en onze ruime ervaring kunnen wij vaak snel een geschikte auto voor u vinden.

Kan ik een proefrit maken?

Het is natuurlijk belangrijk dat u kunt ervaren of de auto bij u past. Daarom kunt u altijd even langskomen om een proefrit te komen maken. Maar we begrijpen ook heel goed dat het lastig kan zijn om langs te komen. Daarom komen we ook graag vrijblijvend bij ú langs met de auto, zodat we een passing en proefrit aan huis kunnen maken!

Lees meer over proefrit en passing aan huis
Kan ik ook een elektrische rolstoel in de auto kwijt?

De scootmobiel auto’s zijn geschikt voor zowel scootmobielen als elektrische rolstoelen. De meeste auto’s zijn geschikt voor één scootmobiel of elektrische rolstoel.

Bieden jullie ook garantie op de scootmobiel auto’s?

Wij inspecteren onze tweedehands scootmobiel auto’s altijd grondig en zorgen er altijd voor dat deze aan onze hoge standaarden voldoen. En omdat we zeker van onze zaak zijn, bieden we standaard 6 maanden garantie aan op ieder voertuig.

Lees meer over onze garantie
Leveren jullie ook scootmobiel auto’s aan bedrijven en instanties?

Ja! Wij leveren onze scootmobiel auto’s aan zowel particulieren als aan bedrijven en instanties. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Zijn de scootmobiel auto’s uitgerust met een lift of met een oprijplaat?

Dit verschilt in per auto. Er zijn meerdere mogelijkheden, zoals een kofferbaklift (een soort takelarm die scootmobiel optilt), een scootmobiel lift (een plateau dat op en neer kan bewegen) en een oprijplaat. Is de auto die u op het oog heeft voor uw scootmobiel niet uitgerust met lift of oprijplaat die u wenst? Geen probleem, dan passen we dit voor u aan.

Wat is uw vraag?

Staat uw vraag hier niet tussen? Neem gerust contact met ons op. We geven u graag vrijblijvend advies en geven antwoord op al uw vragen over ons aanbod en mogelijke auto aanpassingen. Zo zorgen we er samen voor dat u binnenkort rijdt in een auto voor scootmobiel vervoer die aan al uw wensen voldoet.

Stel uw vraag

Jan & José Kikkert

Wij weten als geen ander wat een rolstoelgebruiker wenst

Vanuit ons verleden als taxi- en touringcar ondernemers zijn wij goed op de hoogte van de verschillende mogelijkheden op het gebied van rolstoel aangepast vervoer. Door ons brede netwerk in de wereld van het aangepaste vervoer zijn wij uitstekend in staat om voor elke specifieke behoefte een juiste oplossing te bieden. Daardoor kunt u altijd een aangepaste auto kopen die dankzij de juiste autoaanpassingen perfect bij uw situatie past.

Lees meer over Kikkert Rolstoelauto’s