Persoonlijk contact staat bij ons voorop! Vragen? Neem contact op.

Scootmobiel  auto

Met een ruim aanbod aan scootmobiel auto’s, zowel nieuw als tweedehands (gebruikt) en zowel handgeschakeld als automaat, kunnen wij u altijd van dienst zijn wanneer u de weg op wilt en een scootmobiel in de auto mee wilt nemen. Met handige oplossingen wordt het eenvoudig om de scootmobiel of de elektrische rolstoel achter in de auto te plaatsen, waardoor het weer makkelijk wordt om bijvoorbeeld de familie te bezoeken of een dagje eropuit te gaan!

Bekijk ons aanbod scootmobiel auto's

Scootmobiel auto aanpassingen

Een scootmobiel auto is zó aangepast dat u op eenvoudige wijze een scootmobiel in de auto kunt vervoeren en meenemen. De meest voorkomende oplossingen hierbij zijn een kofferbaklift, waarbij de scootmobiel als het ware in de auto getakeld wordt, een scootmobiellift, waarbij de scootmobiel op een plateau wordt gereden dat op en neer kan bewegen, of een oprijgoot, waarbij de scootmobiel via een oprijplaat of –goot in de auto wordt gereden.

 • Oprijplaat/-goot
 • Vastzetsysteem voor rolstoel
 • Driepuntsgordel voor rolstoel
 • Linker gaspedaal
 • Handbedrijfsrem
 • Handsegmentgas
 • Menox
 • Bruggetje
 • Complete rolstoelbus ombouw
 • Draaischijf
 • Diverse type liften installeren
 • Kofferbak liften
 • Aanpassingen camper
 • Complete camper ombouw
 • Aangepaste brandstoftank
 • Lier
 • Scootmobiellift
 • Toegankelijkheid verbeteren
 • Dubbele bediening (rijscholen)
 • Stoel slede verlengen
 • Pedalen aanpassen
 • Standkachel inbouwen
 • Rolstoel vastzet systemen
 • Handrem elektrisch maken
 • Stoelverwarming inbouwen
 • Schuim aanpassen
 • Armleuning monteren
 • En nog veel meer!

Waarom Kikkert Rolstoelauto’s?

Waar zou u voor Kikkert Rolstoelauto’s kiezen? Omdat wij er alles aan doen om een geschikte scootmobiel auto voor u te vinden. Wij bespreken met u welke wensen en behoeften u heeft en kijken vervolgens of wij een geschikte scootmobiel auto in ons huidige aanbod hebben. Zo niet, dan gaan wij voor u op zoek! Daarnaast komen we graag vrijblijvend bij u thuis langs voor een passing/proefrit. En u kunt natuurlijk altijd bij ons terecht om al uw vragen te stellen. Wij staan u graag te woord en helpen u met alle plezier verder met behulp van persoonlijk en deskundig advies. Lees meer over onze voordelen onder het kopje Services.

Informeer naar de mogelijkheden >

Plan vrijblijvend een proefrit en passing aan huis!

Interesse in onze voertuigen? Bekijk ons aanbod

Klantervaringen

Dit zeggen onze klanten

Services

U kunt bij ons terecht voor een auto om een scootmobiel in te vervoeren, maar daar houdt het niet op. Wij kunnen namelijk nog veel meer voor u betekenen. Zo kunt u uw oude auto voor scootmobiel bijvoorbeeld bij ons inruilen en kunnen wij bij u thuis langskomen voor een proefrit en passing. Lees hieronder meer over onze services.

Aan- en verkoop van scootmobiel auto’s

Wij verkopen auto’s voor scootmobiel vervoer, maar daarnaast kopen we ze ook in. Zo kunt u uw oude scootmobiel auto bijvoorbeeld inruilen wanneer u een nieuwe bij ons koopt. Maar wij kunnen uw gebruikte scootmobiel auto ook weer overnemen als u ‘m niet meer nodig heeft.

Oprijplaat

Wanneer u op zoek bent naar een auto voor uw scootmobiel, dan kunt u deze dus naar wens laten aanpassen. Uw auto voor scootmobiel kan dus over de eigenschappen beschikken die u erin wilt hebben. Een aantal autoaanpassingen die vaak worden doorgevoerd in de auto voor een scootmobiel, zijn een oprijplaat of een kofferbaklift. Een oprijplaat zorgt ervoor dat de scootmobiel gemakkelijk in de auto wordt gereden.

Kofferbaklift

Een kofferbaklift zorgt ervoor dat een rolstoel gemakkelijk in een auto kan worden geplaatst. Dat heeft dus als grote voordeel dat er weinig moeite nodig is om uw scootmobiel in de auto te plaatsen. Met een kofferbaklift is een auto voor scootmobiel voorzien van behoorlijk wat gebruiksgemak. De scootmobiel kan op een veilige manier in de aangepaste auto worden geplaatst.

Taxatie scootmobiel auto

Als u uw huidige scootmobiel auto wilt verkopen, moet deze getaxeerd worden. Dit kunnen wij voor u doen! Voor het meest accurate resultaat kunt u het beste bij ons langskomen in Hoogeveen, zodat wij de auto ter plekke kunnen taxeren. Maar als dat niet lukt, kunt u ook gebruik maken van ons online taxatieformulier!

Advies op maat

Wij zijn jarenlang taxiondernemers geweest, waardoor wij precies weten wat de mogelijkheden zijn op het gebied van rolstoelen en scootmobielen in auto’s en bussen. En deze ervaring gebruiken wij nu om u te voorzien van een scootmobiel auto die bij u past. Advies op maat, dus!

Maatoplossingen

U kunt bij ons terecht voor echte maatoplossingen. Wij bespreken graag uw wensen en behoeften met u, om er vervolgens voor te zorgen dat de auto naar wens wordt aangepast. Zo weet u zeker dat u een scootmobiel auto krijgt die perfect voorziet in uw behoeften.

Proefrit en passing aan huis

Kunt u niet bij ons langskomen in Hoogeveen voor een proefrit of een passing? Dat is geen probleem, want wij komen graag vrijblijvend bij u thuis langs! Zo kunt u heel eenvoudig kijken of de scootmobiel auto bij u past.

Zoekopdracht naar gewenste scootmobiel auto

Soms komt het voor dat wij niet een scootmobiel auto in ons aanbod hebben die aan uw wensen en eisen voldoet. In dat geval kunt u uw wensen met ons bespreken. Wij gaan vervolgens voor u op zoek naar een voor u geschikte scootmobiel auto. Hierdoor weet u zeker dat u een auto krijgt die perfect aan uw behoeften voldoet.

Garantie en servicemogelijkheden

Vragen over of benieuwd naar ons Autohuys Kikkert Garantieplan en de voorwaarden daarvan? Neem dan contact met ons op en wij helpen u verder.

Laag tarief wegenbelasting

Het kan zo zijn dat u in aanmerking komt voor een laag tarief wegenbelasting. Dit tarief kan aanzienlijk schelen met het reguliere tarief. Om dit aan te vragen, moet u de juiste formulieren invullen en opsturen. Wij helpen u hier graag bij!

Veelgestelde vragen

Vraag & antwoord

Kan een scootmobiel auto worden aangepast naar mijn behoeften en wensen?

In ons aanbod vindt u scootmobiel auto’s die op zo’n manier aangepast zijn dat het heel eenvoudig wordt om de scootmobiel mee te nemen in de auto. Als we niet een auto in ons aanbod hebben die geschikt is voor uw situatie en we deze ook niet voor u kunnen vinden, dan is het inderdaad mogelijk om een auto naar wens en behoefte te laten aanpassen!

Kan ik een scootmobiel auto weer bij jullie inleveren als ik deze niet meer nodig heb?

Naast het verkopen van scootmobiel auto’s houden wij ons ook bezig met de inkoop hiervan, zodat we hier weer andere klanten die op zoek zijn naar een geschikte auto blij mee kunnen maken. Daarom kunt u ook bij ons terecht wanneer u uw auto wilt inruilen of wanneer deze wilt inleveren. Hiervoor moeten wij wel eerst de auto taxeren. Dit kan bij ons op locatie in Hoogeveen, maar het kan ook via ons online taxatieformulier.

Hebben jullie ook tweedehands scootmobiel auto’s te koop?

Jazeker! In ons aanbod vindt u eigenlijk vooral tweedehands scootmobiel auto’s. Hier zijn wij namelijk in gespecialiseerd. Dus als u op zoek bent naar een goede occasion waarin u een scootmobiel kunt vervoeren, dan bent u bij Kikkert Rolstoelauto’s aan het juiste adres. De occasions die wij verkopen worden altijd zeer grondig geïnspecteerd, zodat ze ook altijd aan onze hoge standaarden voldoen. Daarom bieden wij ook altijd 6 maanden garantie op al onze voertuigen.

Kunnen jullie mij helpen bij het vinden van een scootmobiel auto?

Maar natuurlijk! Wij begrijpen heel goed dat u specifieke wensen en behoeften heeft wanneer het aankomt op het kiezen van een geschikte auto. Neem gerust contact met ons op om deze wensen met ons te bespreken. Wij gaan vervolgens op zoek naar een scootmobiel auto die hier perfect op aansluit. Door onze connecties en onze ruime ervaring kunnen wij vaak snel een geschikte auto voor u vinden.

Kan ik ook een proefrit maken?

Dat is mogelijk. Het is natuurlijk belangrijk dat u even kunt ervaren of de auto bij u past. Daarom kunt u altijd even langskomen om een proefrit te komen maken. Maar we begrijpen het ook heel goed dat het lastig kan zijn om langs te komen. Daarom komen we ook graag vrijblijvend bij ú langs met de auto, zodat we een passing en proefrit aan huis kunnen maken!

Kan ik ook een elektrische rolstoel in de auto kwijt?

De scootmobiel auto’s zijn geschikt voor zowel scootmobielen als elektrische rolstoelen. De meeste auto’s zijn geschikt voor één scootmobiel of elektrische rolstoel.

Bieden jullie ook garantie op de scootmobiel auto’s?

Wij inspecteren onze tweedehands scootmobiel auto’s altijd grondig en zorgen er altijd voor dat deze aan onze hoge standaarden voldoen. En omdat we zeker van onze zaak zijn, bieden we standaard 6 maanden garantie aan op ieder voertuig.

Leveren jullie ook scootmobiel auto’s aan bedrijven en instanties?

Ja! Wij leveren onze scootmobiel auto’s aan zowel particulieren als aan bedrijven en instanties. Neem gerust eens contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Zijn de scootmobiel auto’s uitgerust met een lift of met een oprijplaat?

Dit verschilt in principe per auto. Er zijn meerdere mogelijkheden, zoals een kofferbaklift (een soort takelarm die scootmobiel optilt), een scootmobiel lift (een plateau dat op en neer kan bewegen) en een oprijplaat.

Jan & José Kikkert

Wij weten als geen ander wat een rolstoelgebruiker wenst

Vanuit ons verleden als taxi- en touringcar ondernemers zijn wij goed op de hoogte van de verschillende mogelijkheden op het gebied van rolstoel aangepast vervoer. Door ons brede netwerk in de wereld van het aangepaste vervoer zijn wij uitstekend in staat om voor elke specifieke behoefte een juiste oplossing te bieden. Daardoor kunt u altijd een rolstoelauto kopen die dankzij de juiste autoaanpassingen perfect bij uw situatie past.

Advies op maat