Persoonlijk contact staat bij ons voorop! Vragen? Neem contact op.

Scootmobiel auto Nijmegen

Bent u benieuwd wat de mogelijkheden zijn om een scootmobiel auto aan te schaffen in de buurt van Nijmegen? Dan zit u goed bij Kikkert Rolstoelauto’s. Wij gaan graag samen met u op zoek naar de meest geschikte scootmobiel auto in Nijmegen en omgeving. Bekijk op deze pagina wat er allemaal mogelijk is op het gebied van scootmobiel auto’s.

Bekijk hier ons aanbod scootmobiel auto’s

Voordelen scootmobiel auto

Het aanschaffen van een scootmobiel auto zorgt ervoor dat de gebruiker van een scootmobiel weer op een verantwoorde wijze deel kan nemen aan het verkeer. Door de inrichting van de scootmobiel auto in Nijmegen kunt u op een eenvoudige manier uw scootmobiel of rolstoel meenemen van startpunt tot plek van bestemming.

Aanpassen naar uw wens

Onze scootmobiel auto’s in Nijmegen en omgeving kunnen volledig worden aangepast aan de wensen van de eindgebruiker. Dat zorgt ervoor dat de gebruiker van de scootmobiel op een prettige manier kan deelnemen aan het verkeer. Een aantal standaardeigenschappen ten behoeve van de gebruiksvriendelijkheid zitten al in de scootmobiel auto in Nijmegen.

Verkopen van uw scootmobiel auto in Nijmegen

Bent u op dit moment juist eigenaar van een scootmobiel auto in de omgeving van Nijmegen en wilt u deze verkopen? Ook dan kunt u bij ons terecht! Bij Kikkert Rolstoelauto’s verzorgen we niet alleen de verkoop van scootmobiel auto’s, maar kopen we deze ook in. Wij nemen uw scootmobiel auto in Nijmegen dus graag over!

Plan vrijblijvend een proefrit en passing aan huis!

Interesse in onze voertuigen? Bekijk ons aanbod

Advies op maat

Bij Kikkert Rolstoelauto’s voorzien we u graag van advies op maat op het gebied van scootmobiel auto’s in Nijmegen en omgeving. Naar wat voor soort scootmobiel auto u dus ook op zoek bent, wij kunnen u ondersteunen bij deze zoektocht. Door te bemiddelen vinden we voor u altijd het meest geschikte vervoersmiddel.

Neem gerust contact op

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van een scootmobiel auto in Nijmegen? Neem dan contact met ons op! Wij helpen u graag verder bij de zoektocht naar de meest geschikte scootmobiel auto. Ook voor vragen over de inkoop van uw vervoersmiddel in de buurt van Nijmegen kunt u altijd bij één van onze medewerkers terecht.

Neem contact op

Jan & José Kikkert

Wij weten als geen ander wat een rolstoelgebruiker wenst

Vanuit ons verleden als taxi- en touringcarondernemers zijn wij goed op de hoogte van de verschillende mogelijkheden op het gebied van rolstoel aangepast vervoer. Door ons brede netwerk in de wereld van het aangepaste vervoer zijn wij uitstekend in staat om voor elke specifieke behoefte een juiste oplossing te bieden. Daardoor kunt u altijd een rolstoelauto kopen die perfect bij uw situatie past.

Advies op maat