Persoonlijk contact staat bij ons voorop! Vragen? Neem contact op.

Scootmobiel auto Meppel

Wanneer u op zoek bent naar een scootmobiel auto in de buurt van Meppel, dan helpen wij u graag bij deze zoektocht. Bij Kikkert Rolstoelauto’s vindt u veel verschillende scootmobiel auto’s, zodat de gebruiker van de scootmobiel in Meppel op een veilige en comfortabele wijze deel kan nemen aan het verkeer.

Bekijk hier ons aanbod scootmobiel auto’s

Voordelen scootmobiel auto

Het gebruik van een scootmobiel auto in Meppel, kent veel verschillende voordelen. Zo heeft u zelf een hand in de gewenste eigenschappen van de scootmobiel auto. Andere voordelen van een scootmobiel auto in Meppel en omgeving, zijn onder andere:

  • Op een veilige en comfortabele manier deelnemen aan het verkeer
  • Standaard uitgerust met een oprijplaat en een scootmobiellift

Aanpassen naar uw wens

Eén van de grote voordelen van het aanschaffen van een scootmobiel auto in de buurt van Meppel, is dat deze volledig kan worden aangepast aan uw wensen. Zo kan de gebruiker van de scootmobiel auto in Meppel rondrijden in een vervoersmiddel welke volledig bij hem of haar past. Zo gebeurt het deelnemen aan het verkeer zowel op een veilige, als ook een comfortabele manier.

Verkopen van uw scootmobiel auto in Meppel

Naast het verkopen van scootmobiel auto’s in de omgeving van Meppel, zijn wij ook gespecialiseerd in het inkopen van scootmobiel auto’s. Dus, wilt u van uw vervoersmiddel af? Dan nemen wij deze graag van uw over! Ook voor bemiddeling op het gebied van scootmobiel auto’s kunt u bij Kikkert Rolstoelauto’s terecht.

Plan vrijblijvend een proefrit en passing aan huis!

Interesse in onze voertuigen? Bekijk ons aanbod

Advies op maat

Door onze jarenlange ervaring met scootmobiel auto’s in Meppel en omgeving kunnen wij u voorzien van een advies op maat. Samen met u gaan we graag op zoek naar de scootmobiel auto die het beste aansluit op uw wensen en behoeften. Zo weet u zeker dat u straks rond kunt rijden in een vervoersmiddel naar uw hart.

Neem gerust contact op

Bent u enthousiast geworden over het aanschaffen van een scootmobiel auto in Meppel? Neem dan contact met ons op! Samen met u gaan we graag op zoek naar de meest geschikte scootmobiel auto. Door onze ervaring op dit gebied, weten we altijd het meest ideale vervoersmiddel voor u te vinden.

Neem contact op

Jan & José Kikkert

Wij weten als geen ander wat een rolstoelgebruiker wenst

Vanuit ons verleden als taxi- en touringcar ondernemers zijn wij goed op de hoogte van de verschillende mogelijkheden op het gebied van rolstoel aangepast vervoer. Door ons brede netwerk in de wereld van het aangepaste vervoer zijn wij uitstekend in staat om voor elke specifieke behoefte een juiste oplossing te bieden. Daardoor kunt u altijd een rolstoelauto kopen die dankzij de juiste autoaanpassingen perfect bij uw situatie past.

Advies op maat