Persoonlijk contact staat bij ons voorop! Vragen? Neem contact op.

Scootmobiel auto Lelystad

Wanneer u op zoek bent naar een scootmobiel auto in de buurt van Lelystad, dan helpen wij u graag bij deze zoektocht. Bij Kikkert Rolstoelauto’s vindt u veel verschillende scootmobiel auto’s, zodat de gebruiker van de scootmobiel in Lelystad op een veilige en comfortabele wijze deel kan nemen aan het verkeer.

Bekijk hier ons aanbod scootmobiel auto’s

Voordelen scootmobiel auto

Het aanschaffen van een scootmobiel auto zorgt ervoor dat de gebruiker van een scootmobiel weer op een verantwoorde wijze deel kan nemen aan het verkeer. Door de inrichting van de scootmobiel auto in Lelystad kunt u op een eenvoudige manier uw scootmobiel of rolstoel meenemen van startpunt tot plek van bestemming.

Aanpassen naar uw wens

Eén van de grote voordelen van het aanschaffen van een scootmobiel auto in de buurt van Lelystad, is dat deze volledig kan worden aangepast aan uw wensen. Zo kan de gebruiker van de scootmobiel auto in Lelystad rondrijden in een vervoersmiddel welke volledig bij hem of haar past. Zo gebeurt het deelnemen aan het verkeer zowel op een veilige, als ook een comfortabele manier.

Verkopen van uw scootmobiel auto in Lelystad

Bent u op dit moment juist eigenaar van een scootmobiel auto in de omgeving van Lelystad en wilt u deze verkopen? Ook dan kunt u bij ons terecht! Bij Kikkert Rolstoelauto’s verzorgen we niet alleen de verkoop van scootmobiel auto’s, maar kopen we deze ook in. Wij nemen uw scootmobiel auto in Lelystad dus graag over!

Plan vrijblijvend een proefrit en passing aan huis!

Interesse in onze voertuigen? Bekijk ons aanbod

Advies op maat

Door onze jarenlange ervaring met scootmobiel auto’s in Lelystad en omgeving kunnen wij u voorzien van een advies op maat. Samen met u gaan we graag op zoek naar de scootmobiel auto die het beste aansluit op uw wensen en behoeften. Zo weet u zeker dat u straks rond kunt rijden in een vervoersmiddel naar uw hart.

Neem gerust contact op

Bent u enthousiast geworden over het kopen van een scootmobiel auto in de buurt van Lelystad? Neem dan contact met ons op! Samen met u gaan we graag op zoek naar het meest geschikte vervoersmiddel, welke perfect aansluit op uw wensen en behoeften. Zo weet u zeker dat u op een plezierige manier deel kunt nemen aan het verkeer.

Neem contact op

Jan & José Kikkert

Wij weten als geen ander wat een rolstoelgebruiker wenst

Vanuit ons verleden als taxi- en touringcarondernemers zijn wij goed op de hoogte van de verschillende mogelijkheden op het gebied van rolstoel aangepast vervoer. Door ons brede netwerk in de wereld van het aangepaste vervoer zijn wij uitstekend in staat om voor elke specifieke behoefte een juiste oplossing te bieden. Daardoor kunt u altijd een rolstoelauto kopen die perfect bij uw situatie past.

Advies op maat