Persoonlijk contact staat bij ons voorop! Vragen? Neem contact op.

Scootmobiel auto Hoogeveen

Bent u op zoek naar een scootmobiel auto in de buurt van Hoogeveen? Dan bent u bij Kikkert Rolstoelauto’s aan het juiste adres! Wij zijn gespecialiseerd in de in- en verkoop van scootmobiel auto’s in Hoogeveen en omgeving. Dankzij onze jarenlange ervaring weten we vaak precies welk vervoersmiddel het beste aansluit op uw wensen!

Bekijk hier ons aanbod scootmobiel auto’s

Voordelen scootmobiel auto

Wanneer u gebruik gaat maken van een scootmobiel auto in Hoogeveen, profiteert u van veel verschillende voordelen. Zo kan de scootmobiel volledig worden aangepast aan uw wensen. Andere eigenschappen waar een scootmobiel in Hoogeveen en omgeving standaard mee uit wordt gerust, zijn:

  • Een kofferbaklift
  • Een scootmobiellift
  • Een oprijplaat/-goot

Aanpassen naar uw wens

De scootmobiel auto in Hoogeveen kan volledig naar wens aangepast worden. Dat houdt in dat de gebruiker hiervan straks kan rondrijden in een vervoersmiddel dat volledig voldoet aan zijn of haar wensen. Het kan natuurlijk ook zo zijn dat een scootmobiel auto uit ons aanbod al volledig voldoet aan uw wensen. Bekijk deze pagina voor ons actuele aanbod in Hoogeveen.

Verkopen van uw scootmobiel auto in Hoogeveen

Heeft u op dit moment een scootmobiel auto in de omgeving van Hoogeveen en wilt u hier van af? Ook dan helpen wij u graag. Bij Kikkert Rolstoelauto’s zijn gespecialiseerd in de in- en verkoop van scootmobiel auto’s en de bemiddeling hierin. Wanneer u uw scootmobiel auto wilt verkopen, nemen wij deze dus graag over.

Plan vrijblijvend een proefrit en passing aan huis!

Interesse in onze voertuigen? Bekijk ons aanbod

Advies op maat

Door onze jarenlange ervaring met scootmobiel auto’s in Hoogeveen, kunnen wij precies inschatten waar het door u aan te schaffen vervoersmiddel aan moet voldoen. Zowel bij inkoop, verkoop als bemiddeling van uw scootmobiel auto in de omgeving van Hoogeveen, helpen we u graag. Wij kunnen u in dat geval voorzien van een advies op maat.

Neem gerust contact op

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van een scootmobiel auto in Hoogeveen? Neem dan contact met ons op! Wij helpen u graag verder bij de zoektocht naar de meest geschikte scootmobiel auto. Ook voor vragen over de inkoop van uw vervoersmiddel in de buurt van Hoogeveen kunt u altijd bij één van onze medewerkers terecht.

Neem contact op

Jan & José Kikkert

Wij weten als geen ander wat een rolstoelgebruiker wenst

Vanuit ons verleden als taxi- en touringcarondernemers zijn wij goed op de hoogte van de verschillende mogelijkheden op het gebied van rolstoel aangepast vervoer. Door ons brede netwerk in de wereld van het aangepaste vervoer zijn wij uitstekend in staat om voor elke specifieke behoefte een juiste oplossing te bieden. Daardoor kunt u altijd een rolstoelauto kopen die perfect bij uw situatie past.

Advies op maat