Persoonlijk contact staat bij ons voorop! Vragen? Neem contact op.

Scootmobiel auto Haarlem

Bent u benieuwd wat de mogelijkheden zijn om een scootmobiel auto aan te schaffen in de buurt van Haarlem? Dan zit u goed bij Kikkert Rolstoelauto’s. Wij gaan graag samen met u op zoek naar de meest geschikte scootmobiel auto in Haarlem en omgeving. Bekijk op deze pagina wat er allemaal mogelijk is op het gebied van scootmobiel auto’s.

Bekijk hier ons aanbod scootmobiel auto’s

Voordelen scootmobiel auto

Het gebruik van een scootmobiel auto in Haarlem, kent veel verschillende voordelen. Zo heeft u zelf een hand in de gewenste eigenschappen van de scootmobiel auto. Andere voordelen van een scootmobiel auto in Haarlem en omgeving, zijn onder andere:

  • Op een veilige en comfortabele manier deelnemen aan het verkeer
  • Standaard uitgerust met een oprijplaat en een scootmobiellift

Aanpassen naar uw wens

Eén van de grote voordelen van het aanschaffen van een scootmobiel auto in de buurt van Haarlem, is dat deze volledig kan worden aangepast aan uw wensen. Zo kan de gebruiker van de scootmobiel auto in Haarlem rondrijden in een vervoersmiddel welke volledig bij hem of haar past. Zo gebeurt het deelnemen aan het verkeer zowel op een veilige, als ook een comfortabele manier.

Verkopen van uw scootmobiel auto in Haarlem

Heeft u op dit moment een scootmobiel auto in de omgeving van Haarlem en wilt u hier van af? Ook dan helpen wij u graag. Bij Kikkert Rolstoelauto’s zijn gespecialiseerd in de in- en verkoop van scootmobiel auto’s en de bemiddeling hierin. Wanneer u uw scootmobiel auto wilt verkopen, nemen wij deze dus graag over.

Plan vrijblijvend een proefrit en passing aan huis!

Aangepaste auto kopen? Bekijk ons aanbod!

Klantervaringen

Dit zeggen onze klanten

"Jan, wij zijn zo gelukkig met de auto en we zijn je zeer dankbaar voor de prettige manier van zaken doen."

"Eerlijk en duidelijk. Prettig contact. Een fijne en persoonlijk ervaring in deze tijd."

"Meedenkend bedrijf waar de wens van de klant centraal staat. Bedankt Jan!

Advies op maat

Door onze jarenlange ervaring met scootmobiel auto’s in Haarlem, kunnen wij precies inschatten waar het door u aan te schaffen vervoersmiddel aan moet voldoen. Zowel bij inkoop, verkoop als bemiddeling van uw scootmobiel auto in de omgeving van Haarlem, helpen we u graag. Wij kunnen u in dat geval voorzien van een advies op maat.

Neem gerust contact op

Bent u enthousiast geworden over het kopen van een scootmobiel auto in de buurt van Haarlem? Neem dan contact met ons op! Samen met u gaan we graag op zoek naar het meest geschikte vervoersmiddel, welke perfect aansluit op uw wensen en behoeften. Zo weet u zeker dat u op een plezierige manier deel kunt nemen aan het verkeer.

Neem contact op

Jan & José Kikkert

Wij weten als geen ander wat een rolstoelgebruiker wenst

Vanuit ons verleden als taxi- en touringcar ondernemers zijn wij goed op de hoogte van de verschillende mogelijkheden op het gebied van rolstoel aangepast vervoer. Door ons brede netwerk in de wereld van het aangepaste vervoer zijn wij uitstekend in staat om voor elke specifieke behoefte een juiste oplossing te bieden. Daardoor kunt u altijd een aangepaste auto kopen die dankzij de juiste autoaanpassingen perfect bij uw situatie past.

Lees meer over Kikkert Rolstoelauto’s