Rolstoellift voor bus of auto

Bent u afhankelijk van een rolstoel en wilt u deze zelf vervoeren in een bestaande bus of auto? Dan kan de installatie van een rolstoellift een uitkomst zijn. Dankzij onze verschillende modellen liften is uw auto betreden in uw rolstoel nooit meer een probleem: de rolstoelgebruiker kan zelfs lekker blijven zitten terwijl de lift voor u het zware werk doet.

Ontdek de mogelijkheden meer informatie

De voordelen van een rolstoellift

Het grootste voordeel van een rolstoellift in uw bus of auto staat natuurlijk als een paal boven water: u hoeft nooit meer veel moeite te doen om met een rolstoel aan boord te komen van uw auto of bus. U laat de techniek gewoon zijn werk doen! Al onze rolstoelliften zijn daarnaast ook nog eens bijzonder veilig en zijn onderworpen aan de strengste keuringen en normen. Dat is een veilig gevoel. Dankzij onze snelle installatie bent u uw auto of bus niet lang kwijt en kunt u vrijwel direct weer op pad!

Het gemak van een plateaulift voor uw rolstoel

Een plateaulift voor de rolstoel is ideaal, omdat u er eenvoudig op rijdt, en de hydraulische of elektrische lift het zware werk laat doen. Een plateaulift is voor iemand in een rolstoel bovendien uiterst comfortabel, omdat de gebruiker te allen tijde rechtop in het hulpmiddel blijft zitten. Schuin oprijden of getakel met een lier is niet nodig: een plateaulift voor uw rolstoel maakt de overstap van straat naar voertuig rustig en aangenaam.

Onze merken rolstoelliften

Bij Kikkert werken we uitsluitend met toonaangevende merken voor onze rolstoelliften. Merken die begrijpen wat het betekent om afhankelijk te zijn van een rolstoel, en het u zo gemakkelijk mogelijk willen maken! Afhankelijk van uw wensen selecteren we graag samen met u het merk dat het beste bij u past. In het verleden installeerden wij rolstoelliften van onder meer: Ricon, Autolift en VMI iClass.

Klantervaringen

Ervaring met installatie van een rolstoellift

“We zijn er erg blij mee. Bedankt voor de goede service en het meedenken in mogelijkheden!”

– Fam vd Meer

Meer klantervaringen

Rolstoellift prijs

Wat de prijs van een rolstoellift is, verschilt per type rolstoellift en het type auto of bus waar hij in geplaatst wordt. Afhankelijk van de benodigde aanpassingen en het type lift kunnen we snel een inschatting maken van de kosten die de installatie met zich mee gaat brengen. Neemt u gerust contact met ons op om een indicatie te krijgen van de prijs van een rolstoellift.

Prijsopgave opvragen

Alternatieven voor een rolstoellift

Wilt u liever een simpele oplossing, waarmee het betreden van uw rolstoelauto of -bus ook bijzonder eenvoudig gaat? Dan kunt u ook kiezen voor een oprijplaat, eventueel in combinatie met een lier en/of bodemverlaging. Dit is een budgetvriendelijk alternatief op de rolstoellift, dat u ook veel gemak kan bieden!

Uw rolstoel of scootmobiel eenvoudig meenemen

Gaat een complete rolstoellift u wat ver, maar wilt u wel graag uw rolstoel, scootmobiel of andere hulpmiddel met u meenemen in de auto? Dan is een kofferbaklift wellicht iets voor u. Dit systeem werkt alleen voor mensen die hun hulpmiddel kunnen verlaten, en zelfstandig in de auto kunnen plaatsnemen. Een kofferbaklift bestaat uit een arm en een lier, waarmee u uw hulpmiddel moeiteloos de kofferbak in takelt.

Bekijk onze kofferbakliften

Andere maatoplossingen

Bij Kikkert Rolstoelauto’s zijn we gespecialiseerd in het aanpassen van bussen en auto’s voor rolstoel- en scootmobielgebruikers. Naast het aanbrengen van een rolstoellift is er nog veel meer mogelijk om het vervoer van mindervaliden soepel te laten verlopen. Uw auto of bus wordt weer makkelijk toegankelijk en brengt u veilig van A naar B, inclusief uw hulpmiddel.

Ontdek wat voor aanpassingen we nog meer voor u kunnen doen aan bestaande voertuigen. De mogelijkheden zijn eindeloos!

Compleet assortiment rolstoelbussen en -auto’s

Koopt u toch liever een rolstoelauto of -bus waar al een rolstoellift in is geïnstalleerd? Ook dan kunt u uitstekend terecht bij Kikkert Rolstoelauto’s. We hebben altijd een groot assortiment rolstoelauto’s en bussen voor u klaarstaan: handgeschakeld of automaat, nieuw of tweedehands. U kiest zelf wat het beste bij u past! Bekijk ons huidige aanbod online of geef ons een specifieke zoekopdracht, dan zoeken wij het perfecte voertuig op maat voor u.

Aanbod rolstoelbussen en auto's Plaats een zoekopdracht

Contact en advies

Wilt u graag meer weten over de mogelijkheden van een rolstoellift voor uw bus of auto? Ontdekken wat plateaulift voor uw rolstoel u kan brengen? Dan kunt altijd geheel vrijblijvend contact met ons opnemen. Onze specialisten luisteren naar uw wensen en vertellen u uit ervaring wat er mogelijk is in uw situatie. Wij helpen u graag op weg met uw rolstoel!

Contact opnemen