Persoonlijk contact staat bij ons voorop! Vragen? Neem contact op.

Rolstoelbussen occasion

Kikkert Rolstoelauto’s is dé rolstoelbussen occasion expert. Dankzij onze jarenlange ervaring bouwden we een ruim netwerk op en kennen we alle mogelijkheden op het gebied van autoaanpassingen. Van bodemverlagingen tot standkachel. Bent u op zoek naar een rolstoelbus? Bekijk ons huidige aanbod, plaats een zoekopdracht of laat u door ons adviseren.

Autoaanpassingen

Met behulp van autoaanpassingen maken we alle occasion rolstoelbussen op maat. Ieder mens is uniek. Daarom kiezen we voor de aanpassingen die ervoor zorgen dat u mobiel blijft. Waar kunt u zoal aan denken?

  • Een draaibare stoel
  • Het gaspedaal op links
  • Handgas/handrem
  • Een oprijplaat of kofferbaklift
  • Bodemverlaging
  • En veel meer…
Lees alles over autoaanpassingen

Rolstoelbus occasion kopen

Ziet u in ons huidige aanbod occasion rolstoelbussen het exemplaar waar u naar op zoek bent? Dan adviseren we u graag om deze het best passend te maken. Kom langs in onze showroom in Hoogeveen óf maak een afspraak voor een proefrit en passing aan huis. Het is immers niet voor iedereen mogelijk om zomaar naar Hoogeveen af te reizen en dat snappen we maar al te goed.

Plan een proefrit en passing aan huis

Zoekopdracht plaatsen

Vindt u binnen onze occasion rolstoelbussen niet het voertuig dat u zoekt? Bijvoorbeeld van een specifiek merk of uit een specifiek bouwjaar? Geen probleem. U plaatst dan eenvoudig in 3 stappen een zoekopdracht. Dankzij ons ruime netwerk in de aangepaste voertuigen, vinden we altijd occasion rolstoelbussen die aan uw wensen voldoen.

Plaats een zoekopdracht

Services

Service staat bij ons hoog in het vaandel. We doen er niet alleen alles aan om de ideale rolstoelbus occasion te vinden en deze goed aan te passen. We helpen u bijvoorbeeld ook bij de taxatie en verkoop van uw huidige voertuig en met het aanvragen van een laag tarief wegenbelasting als u hiervoor in aanmerking komt! Alles om ervoor te zorgen dat uw mobiliteit u zo weinig mogelijk tijd en energie kost.

Lees meer over onze services

Meer weten?

Meer informatie over onze rolstoelbussen, occasion of nieuw? Neem gerust contact met ons op. Natuurlijk bent u welkom in onze showroom in Hoogeveen, maar we adviseren u ook vrijblijvend telefonisch, per mail of via WhatsApp. Dat is wel zo makkelijk!

Neem contact op

Aangepaste auto kopen? Bekijk ons aanbod!

Klantervaringen

Dit zeggen onze klanten

"Jan, wij zijn zo gelukkig met de auto en we zijn je zeer dankbaar voor de prettige manier van zaken doen."

"Eerlijk en duidelijk. Prettig contact. Een fijne en persoonlijk ervaring in deze tijd."

"Meedenkend bedrijf waar de wens van de klant centraal staat. Bedankt Jan!

Veelgestelde vragen

Vraag & antwoord

Kan ik een gebruikte rolstoelauto aan laten passen?

Wij hebben een uitgebreid assortiment aan gebruikte rolstoelauto aangepaste voertuigen. Deze kunnen wij vervolgens op aanvraag volledig aanpassen naar uw wens. Neemt u contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken?

Neem contact op
Doen jullie ook aan de inkoop van rolstoelauto’s?

Jazeker, wij doen zowel de inkoop als de verkoop van rolstoelauto’s. Heeft u een rolstoelauto automaat (of handgeschakeld) die u graag aan ons wilt verkopen? Hiervoor taxeren wij eerst uw voertuig. Hiervoor kunt u het beste even een bezoek brengen aan onze locatie in Hoogeveen. Als dit niet mogelijk is kunt u ook gebruik maken van het taxatieformulier. Aan de hand van het ingevulde formulier zullen we de auto zo goed mogelijk taxeren.

Lees meer
Hebben jullie ook rolstoelauto occasions te koop?

Ja, wij zijn gespecialiseerd in de verkoop van rolstoelauto occasions. Wij hebben een uitgebreid assortiment aan ‘kant-en-klare’ occasions. U kunt direct in uw gewenste auto wegrijden. Op aanvraag is het ook mogelijk om de occasion naar wens aan te passen. Hebben wij niet de gewenste occasion op voorraad? Geen stress, wij gaan dan samen met u op zoek naar de rolstoelauto die volledig voldoet aan al uw wensen.

Lees meer
Kunnen jullie mij helpen bij het vinden van een aangepast voertuig op maat?

Ja, indien wij uw gewenste rolstoel nu niet te koop aanbieden, gaan wij hier samen met u naar op zoek. Doordat wij ons al jarenlang in de wereld van de aangepaste auto’s bevinden bouwden we al een enorm netwerk op. Hierdoor vinden wij in nagenoeg alle gevallen alsnog uw gewenste auto.

Plaats een zoekopdracht
Kan ik een proefrit bij jullie maken?

Ja, dit is uiteraard mogelijk. Als specialist weten wij hoe belangrijk een goede ‘passing’ is en het uitgebreid testen van het voertuig. U moet zorgeloos de weg op kunnen! Dit kan in onze ogen niet zonder het maken van een proefrit. De proefrit kunt u altijd bij ons op locatie maken. Wij snappen ook dat dit niet altijd mogelijk is. In dat geval komen wij gewoon met uw gewenste voertuig bij u langs.

Lees meer
Is het mogelijk om een scootmobiel te vervoeren in de rolstoelauto?

Ja, het is mogelijk om een scootmobiel te vervoeren in iedere rolstoelauto die wij te koop aanbieden. Het is alleen niet toegestaan om zelf plaats te nemen in de scootmobiel tijdens het rijden. De regelgeving die opgesteld is door de Rijksdienst van het Wegverkeer (RDW) zegt namelijk dat de scootmobiel geen volwaardige vervanger is van een autostoel. Een rolstoel wordt wel gezien als volwaardige vervanger. Dit betekent dat het dus wel mogelijk is om in de rolstoel te blijven zitten tijdens het autorijden.

Is het mogelijk om als rolstoelgebruiker zelf in de auto te rijden?

Ja, dit is mogelijk!

Neem contact op

Jan & José Kikkert

Wij weten als geen ander wat een rolstoelgebruiker wenst

Vanuit ons verleden als taxi- en touringcar ondernemers zijn wij goed op de hoogte van de verschillende mogelijkheden op het gebied van rolstoel aangepast vervoer. Door ons brede netwerk in de wereld van het aangepaste vervoer zijn wij uitstekend in staat om voor elke specifieke behoefte een juiste oplossing te bieden. Daardoor kunt u altijd een aangepaste auto kopen die dankzij de juiste autoaanpassingen perfect bij uw situatie past.

Lees meer over Kikkert Rolstoelauto’s