Persoonlijk contact staat bij ons voorop! Vragen? Neem contact op.

Rolstoelbus

Op zoek naar een ? Bekijk ons aanbod tweedehands en nieuwe voertuigen voor rolstoelgebruikers. In alle s kunnen we de auto aanpassingen doorvoeren waardoor u comfortabel en veilig de weg op kunt. Van kofferbakliften tot aangepaste gaspedalen! Bekijk ons huidige aanbod, plaats een auto zoekopdracht of neem direct contact op voor vrijblijvend advies. We helpen u graag!

Bekijk ons aanbod Neem contact op

Rolstoelbus kopen bij Kikkert Rolstoelauto’s

  • Nieuwe en tweedehands invalide bussen
  • Volledig naar wens aangepast
  • Proefrit en passing aan huis mogelijk
  • Vrijblijvend advies
Gehandicaptenauto

Wat is een ?

Een rolstoelbus, of zoals het vaak in de volksmond genoemd wordt, is een aangepaste bus waarin een rolstoelgebruiker comfortabel van A naar B kan. Of dit nu als passagier of bestuurder is. Een is uiteraard iets groter dan een rolstoelauto en biedt soms wel ruimte voor zes personen. Ideaal voor bijvoorbeeld een zorginstantie of groot gezin.

Maatwerk

Iedere rolstoelgebruiker is anders. Daarom zijn er eindeloos veel auto aanpassingen op maat mogelijk. Zo heeft de één vooral ruimte in de bus nodig om iemand in een rolstoel als passagier te vervoeren en de ander juist aanpassingen die het mogelijk maken om zelf als rolstoelgebruiker de auto te besturen. Wat er ook aangepast moet worden, wij pakken het voor u op. Zo kunt u altijd veilig en comfortabel op pad!

Lees alles over auto aanpassingen
Veel toegepaste auto aanpassingen zijn:

Tweedehands s

In ons aanbod vindt u niet alleen nieuwe, maar ook tweedehands s. Ook deze passen we eenvoudig voor u aan. Zo betaalt u niet de hoofdprijs, maar rekent u alsnog op een betrouwbare bus die perfect op uw wensen aansluit. Het aanbod wordt regelmatig aangevuld met nieuwe modellen, dus houd onze pagina in de gaten!

Bekijk ons huidige aanbod

Aangepaste auto kopen? Bekijk ons aanbod!

Klantervaringen

Dit zeggen onze klanten

"Jan, wij zijn zo gelukkig met de auto en we zijn je zeer dankbaar voor de prettige manier van zaken doen."

"Eerlijk en duidelijk. Prettig contact. Een fijne en persoonlijk ervaring in deze tijd."

"Meedenkend bedrijf waar de wens van de klant centraal staat. Bedankt Jan!

Rolstoelbus kopen bij

Kikkert Rolstoelauto’s

Wilt u er zeker van zijn dat u een betrouwbaar koopt, die perfect aansluit op uw wensen en behoeften? Kies dan altijd voor Kikkert Rolstoelauto’s. Door onze jarenlange ervaring en kennis van zaken, weten we precies waar u op moet letten. Daarom adviseren we u ook graag vrijblijvend, voordat u uw aankoop doet.

Plan een proefrit en passing aan huis

Overige diensten

Wij vinden service ontzettend belangrijk. Daarom bieden we niet alleen s te koop aan, maar regelen we ook een aantal andere zaken met plezier voor u. Zo kunt u bijvoorbeeld uw huidige of -auto bij ons laten taxeren, inruilen voor een nieuwe bus óf laten verkopen. Maar dit is slechts één voorbeeld. We bieden onder andere ook de volgende services aan:

  • Advies
  • Garantie
  • Hulp bij het aanvragen van laag tarief wegenbelasting
  • En meer…

Neem contact op

Eerst even overleggen over de mogelijkheden voordat u een gaat kopen? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op.

Neem contact op Lees meer over onze services

Jan & José Kikkert

Wij weten als geen ander wat een rolstoelgebruiker wenst

Vanuit ons verleden als taxi- en touringcar ondernemers zijn wij goed op de hoogte van de verschillende mogelijkheden op het gebied van rolstoel aangepast vervoer. Door ons brede netwerk in de wereld van het aangepaste vervoer zijn wij uitstekend in staat om voor elke specifieke behoefte een juiste oplossing te bieden. Daardoor kunt u altijd een aangepaste auto kopen die dankzij de juiste autoaanpassingen perfect bij uw situatie past.

Lees meer over Kikkert Rolstoelauto’s