Hulp nodig bij het zoeken van uw aangepaste rolstoelbus?

Rolstoelbus

Wilt u veilig op pad met de rolstoel? Kikkert Rolstoelauto’s heeft een ruim aanbod aan rolstoelbussen, zowel nieuw als occasion, zowel handgeschakeld als automaat. Met deze bussen kunt u zorgeloos de weg op. Al deze voertuigen zijn namelijk door specialisten specifiek aangepast voor rolstoelgebruikers. In een rolstoelbus kunt u minimaal 3 tot maximaal 6 personen vervoeren (inclusief de rolstoelgebruiker en de bestuurder).

Zoekt u een aangepaste rolstoelbus? Ook op dit vlak is er van alles mogelijk. We helpen u graag uw bus zo in te richten dat u er vertrouwd mee op pad kunt!

Bekijk rolstoelbussen
rolstoelbus

Rolstoelbus occasion of nieuw

Aan ons online aanbod worden wekelijks nieuwe bussen toegevoegd. Of u nu voor een nieuw model gaat, of liever voor een rolstoelbus occasion: alle merken zijn vertegenwoordigd, net als de verschillende afwerkingen en kleuren. In de meeste gevallen staat de prijs direct bij de bus vermeld, zodat u direct weet waar u aan toe bent. En wilt u liever de bus eerst uitproberen? Kom dan gerust langs in onze showroom voor een proefrit!

Bekijk online aanbod

Aangepaste rolstoelbus

Een rolstoelbus die te koop staat is zó aangepast, zodat u zonder zorgen een rolstoelgebruiker kunt vervoeren of zelf kunt rijden ondanks uw eigen lichamelijke beperking. De bus is voorzien van alle nodige gemakken.

Maatwerk aangepaste rolstoelbus

Heeft u specifieke wensen voor uw aangepaste rolstoelbus? Dan bespreken wij die graag met u, zodat wij ervoor kunnen zorgen dat deze wensen gerealiseerd worden! We hebben al voor vele klanten een bus op maat mogen opleveren. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Hierbij geven we u enkele voorbeelden van wat een aangepaste rolstoelbus kan bevatten:

 • Oprijplaat/-goot
 • Vastzetsysteem voor rolstoel
 • Driepuntsgordel voor rolstoel
 • Linker gaspedaal
 • Handbedrijfsrem
 • Handsegmentgas
 • Menox
 • Bruggetje
 • Complete rolstoelbus ombouw
 • Draaischijf
 • Diverse type liften installeren
 • Kofferbak liften
 • Aanpassingen camper
 • Complete camper ombouw
 • Aangepaste brandstoftank
 • Lier
 • Scootmobiellift
 • Toegankelijkheid verbeteren
 • Dubbele bediening (rijscholen)
 • Stoel slede verlengen
 • Pedalen aanpassen
 • Standkachel inbouwen
 • Rolstoel vastzet systemen
 • Handrem elektrisch maken
 • Stoelverwarming inbouwen
 • Schuim aanpassen
 • Armleuning monteren
 • En nog veel meer!

Altijd een bus naar wens

Wij doen er alles aan om u te voorzien van dé rolstoelbus die volledig voldoet aan al uw wensen en behoeften. In ons aanbod zijn zowel nieuwe modellen als occasions te vinden. Hierdoor kunt u altijd een aangepaste rolstoelbus kopen die perfect past bij uw situatie.

Aanbod Contact opnemen

Veilig de weg op

Een rolstoelbus kopen was nog nooit zo eenvoudig! Daarbij staan hygiëne en veiligheid bij ons altijd voorop. Al onze bussen worden voor levering grondig geïnspecteerd en gedesinfecteerd, waardoor ze altijd in goede staat afgeleverd worden. Zo kunt u direct in alle veiligheid de weg op.

Een rolstoelbus kopen bij Kikkert Rolstoelauto’s

Waarom zou u een rolstoelbus kopen bij Kikkert Rolstoelauto’s? Omdat wij niet rusten tot wij de perfecte bus voor u hebben gevonden! Wij gaan met u in gesprek om uw wensen en behoeften te bespreken en gaan met die informatie op zoek naar een rolstoelbus die daarop aansluit. Daarnaast komen we graag bij u thuis langs voor een proefrit/passing en staan wij altijd voor u klaar met persoonlijk en deskundig advies.

Klantervaringen

Dit zeggen onze klanten over onze rolstoelbussen

Plan vrijblijvend een proefrit en passing aan huis!

faq

Veelgestelde vragen

Wij hebben een uitgebreid aanbod aan rolstoelbussen; autobussen die zó aangepast zijn dat er mensen in rolstoelen mee vervoerd kunnen worden. Indien gewenst kunnen wij deze voertuigen ook volledig naar uw wensen laten aanpassen. Zo weet u zeker dat uw nieuwe rolstoelbus perfect bij u past. Neem in dat geval contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Meer informatie

Naast de verkoop van rolstoelauto’s en -bussen houden wij ons ook bezig met de inkoop hiervan. Daarom kunt u ook altijd bij ons terecht wanneer u uw auto wilt inruilen of verkopen.

Wilt u uw rolstoelbus verkopen? Dan moeten wij deze eerst taxeren. Hiervoor kunt u het beste bij ons in Hoogeveen langskomen met het voertuig. Als dat niet lukt, kunt u ook het online taxatieformulier invullen. Aan de hand van de informatie die u hier invoert, zullen wij dan zo goed mogelijk proberen uw voertuig te taxeren.

Meer informatie

Ja, hier zijn wij zelfs in gespecialiseerd. Wij hebben een uitgebreid aanbod aan tweedehands rolstoelbussen. Deze rolstoelbussen occasions zijn door ons grondig geïnspecteerd en voldoen allemaal aan onze hoge standaarden. Zo weten we zeker dat we u de hoogste kwaliteit bieden. Daarom bieden we ook standaard 6 maanden garantie op al onze bussen.

Aanbod

Dit is inderdaad mogelijk. De rolstoelbus moet hier uiteraard wel op aangepast zijn. Neem daarom gerust contact met ons op om de situatie en uw wensen te bespreken. Wij gaan vervolgens op zoek naar een geschikte rolstoelbus of kunnen ervoor zorgen dat er een bus naar wens wordt aangepast.

Ja! Vindt u in ons huidige aanbod geen geschikt model? Geef dan gerust uw wensen aan ons door. Wij gaan vervolgens voor u op zoek naar een rolstoelbus die aansluit op uw wensen en behoeften. Door onze connecties en onze ervaring kunnen wij vaak heel snel een perfect model voor u vinden.

Meer informatie

Iedere rolstoelbus is anders, net als iedere rolstoelgebruiker. Om zeker te weten dat de bus bij u past en aan uw behoeften voldoet, kunt u altijd bij ons een proefrit komen maken. Sterker nog: als u niet bij ons langs kunt komen, komen wij bij ú langs met de rolstoelbus, zodat we bij u thuis de passing en proefrit kunnen uitvoeren.

Meer informatie

In sommige indelingen is het mogelijk om de rolstoelgebruiker op de eerste rij van de rolstoelbus te plaatsen. De rolstoelgebruiker zit dan als bijrijder in de rolstoelbus. Neem gerust eens contact met ons op als dit wenselijk is.

Ja, wij bieden standaard een garantie van 6 maanden op al onze modellen. Voordat wij de bussen in de verkoop zetten, inspecteren we ze ook grondig, zodat ze altijd aan onze hoge standaarden voldoen.

Meer informatie

Jazeker! Zowel particulieren als bedrijven en instanties kunnen bij ons een rolstoelbus kopen. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

Wij horen het ook wel eens dat men op zoek is naar een invalide bus of naar een . Wij vinden zelf de term rolstoelbus de mooiste en gebruiken deze in principe altijd.

Staat uw vraag hier niet tussen? Neem gerust contact met ons op. We geven u graag vrijblijvend advies en geven antwoord op al uw vragen over ons aanbod en mogelijke aanpassingen. Zo zorgen we er samen voor dat u binnenkort rijdt in de perfecte bus, die aan al uw wensen voldoet.

Stel uw vraag
Services

Nog meer bij Rolstoelauto’s Kikkert

Bij ons kunt u een rolstoelbus kopen, maar daarnaast bieden wij u nog veel meer services. Wist u bijvoorbeeld dat wij voor u op zoek kunnen gaan naar een model dat aan uw wensen voldoet, of dat wij bij u thuis langs kunnen komen voor een proefrit? Lees hieronder meer over onze services.

Wij verkopen rolstoelbussen, maar we kopen ze ook in! Wilt u uw rolstoelbus bijvoorbeeld inruilen? Dat is mogelijk. Heeft u uw rolstoelbus niet meer nodig? Dan kunnen wij hem weer van u overnemen!

U kunt ook bij ons terecht voor een taxatie van uw huidige voertuig. Dit kan online via ons taxatieformulier, maar u kunt ook bij ons langskomen in Hoogeveen, dan kunnen wij uw voertuig ter plekke taxeren.

Door onze jarenlange ervaring als taxiondernemers weten we als de beste wat de mogelijkheden zijn op het gebied van aangepaste rolstoelbussen. En door die ervaring kunnen wij u altijd voorzien van persoonlijk advies op maat.

Het advies op maat kunnen wij vervolgens ook omzetten in maatoplossingen! Wij bespreken dan uw wensen en behoeften en zorgen ervoor dat de rolstoelbus naar wens wordt aangepast, zodat deze perfect aansluit op uw behoeften.

Wij begrijpen heel goed dat het lastig kan zijn om bij ons langs te komen om te kijken of de rolstoelbus voor u geschikt is. Daarom komen wij graag vrijblijvend bij ú langs voor een passing en een proefrit.

U heeft natuurlijk specifieke wensen voor uw nieuwe rolstoelbus. U kunt deze wensen met ons bespreken. Vervolgens gaan wij voor u op zoek naar een geschikte rolstoelbus! Zo weet u zeker dat u snel een rolstoelbus vindt die perfect in uw behoeften voorziet.

Vragen over of benieuwd naar ons Autohuys Kikkert Garantieplan en de voorwaarden daarvan? Neem dan contact met ons op en wij helpen u verder.

U kunt in aanmerking komen voor het laag tarief wegenbelasting, wat aanzienlijk scheelt met het reguliere tarief. Wij helpen u graag met het invullen van de juiste formulieren, zodat u voordelig met de rolstoelbus de weg op kunt.

Jan & José Kikkert

Wij weten als geen ander wat een rolstoelgebruiker wenst

Vanuit ons verleden als taxi- en touringcar ondernemers zijn wij goed op de hoogte van de verschillende mogelijkheden op het gebied van rolstoel aangepast vervoer. Door ons brede netwerk in de wereld van het aangepaste vervoer zijn wij uitstekend in staat om voor elke specifieke behoefte een juiste oplossing te bieden. Daardoor kunt u altijd een aangepaste auto kopen die dankzij de juiste autoaanpassingen perfect bij uw situatie past.

Lees meer over Kikkert Rolstoelauto’s