Persoonlijk contact staat bij ons voorop! Vragen? Neem contact op.

Rolstoelbus te koop

Op zoek naar rolstoelbus die te koop aangeboden wordt, of biedt u zélf een rolstoelbus te koop aan? Dan is Kikkert Rolstoelauto’s de partner die u zoekt. We bieden een ruime keuze nieuwe en tweedehands rolstoelbussen aan die op maat aangepast worden. Daarnaast kunt u uw huidige voertuig inruilen of door ons laten verkopen. Lees meer over de mogelijkheden of neem direct vrijblijvend contact met ons op. We adviseren u met plezier!

Neem contact op

Invalide bus kopen bij Kikkert Rolstoelauto’s

  • Nieuwe en tweedehands invalide bussen
  • Volledig naar wens aangepast
  • Proefrit en passing aan huis mogelijk
  • Vrijblijvend advies
  • Ook taxeren, inruilen en verkopen mogelijk

Aangepaste auto kopen? Bekijk ons aanbod!

Rolstoelauto verkopen of inruilen bij Kikkert Rolstoelauto’s in Hoogeveen

Ons aanbod

Wij bieden altijd een ruim aanbod rolstoelbussen te koop aan. Zo vindt u eenvoudig wat u zoekt. Denk bijvoorbeeld aan nieuwe én tweedehands bussen, maar ook aan automaten en handgeschakelde modellen. Vindt u niet direct wat u zoekt in ons huidige aanbod? Geen enkel probleem. Plaats eenvoudig online een zoekopdracht, dan kijken of we iemand in ons netwerk de rolstoelbus die u zoekt te koop aanbiedt.

Bekijk ons aanbod Plaats een zoekopdracht

Rolstoelbus op maat

Iedere rolstoelgebruiker is anders. Daarom zijn er eindeloos veel auto aanpassingen op maat mogelijk. Zo heeft de één vooral ruimte in de bus nodig om iemand in een rolstoel als passagier van A naar B te brengen en de ander juist aanpassingen die het mogelijk maken om zelf als rolstoelgebruiker de auto te kunnen besturen. Wat er ook aangepast moet worden, wij pakken het voor u op. Zo kunt u altijd veilig en comfortabel op pad!

Lees alles over auto aanpassingen
Veel toegepaste auto aanpassingen zijn:

Rolstoelbus kopen bij

Kikkert Rolstoelauto’s

Wilt u er zeker van zijn dat u een betrouwbare rolstoelbus koopt, die perfect aansluit op uw wensen en behoeften? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Door onze jarenlange ervaring en kennis van zaken, weten we precies waar u op moet letten. Daarom adviseren we u ook graag vrijblijvend, voordat u uw aankoop doet.

Zodra we een voertuig vinden dat aan uw wensen voldoet, bieden we uiteraard een proefrit en passing aan. Dit kan bij onze showroom in Hoogeveen, maar als u niet in de gelegenheid bent onze kant op te komen, komen we natuurlijk gewoon bij u langs.

Plan een proefrit en passing aan huis

Zelf rolstoelbus te koop aanbieden

Wij bieden niet alleen zelf rolstoelbussen te koop aan, maar helpen u ook graag met de verkoop van uw huidige rolstoelbus of -auto. We taxeren eerst het voertuig op locatie of op afstand via een online taxatieformulier. Vervolgens zoeken wij naar een nieuwe gebruiker en kunt u als u wilt een nieuw exemplaar uitzoeken dat beter bij uw huidige situatie en/of wensen past.

Rolstoelbus te koop aanbieden

Neem contact op

Eerst even overleggen over de mogelijkheden voordat u een rolstoelbus gaat kopen? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op.

Neem contact op

Jan & José Kikkert

Wij weten als geen ander wat een rolstoelgebruiker wenst

Vanuit ons verleden als taxi- en touringcar ondernemers zijn wij goed op de hoogte van de verschillende mogelijkheden op het gebied van rolstoel aangepast vervoer. Door ons brede netwerk in de wereld van het aangepaste vervoer zijn wij uitstekend in staat om voor elke specifieke behoefte een juiste oplossing te bieden. Daardoor kunt u altijd een aangepaste auto kopen die dankzij de juiste autoaanpassingen perfect bij uw situatie past.

Lees meer over Kikkert Rolstoelauto’s