Persoonlijk contact staat bij ons voorop! Vragen? Neem contact op.

Rolstoelbus occasion

Bent u op zoek naar een aangepaste rolstoelbus occasion? Dan bent u bij Kikkert Rolstoelauto’s aan het juiste adres. Wij hebben een ruim aanbod nieuwe rolstoelbus occasions te koop, zowel handgeschakeld als automaat. Heeft de occasion nog niet de juiste aanpassingen voor uw wensen? Dan kunnen we hem tot in de puntjes voor u op maat maken. Een tweedehands rolstoelbus kopen bij Kikkert Rolstoelauto’s is altijd een vertrouwd idee. Lees verder, neem contact op voor persoonlijk advies op bekijk direct ons huidige aanbod!

Vind uw rolstoelbus occasion Neem contact op
Rolstoelauto verkopen of inruilen bij Kikkert Rolstoelauto’s in Hoogeveen

Daarom kiest u voor Kikkert Rolstoelauto’s

 • Altijd een groot aanbod rolstoelbus occasions
 • Aanpassingen op maat
 • Scherpe tarieven
 • Proefrit en passing bij u thuis
 • Ook voor een rolstoelbus occasion met grijs kenteken
 • Persoonlijk advies

Kenmerkend aan onze rolstoelbus occasions

Onze rolstoelbus occasions zijn voorzien van autoaanpassingen speciaal voor rolstoelgebruikers. Denk hierbij aan oprijplaten en kofferbakliften. Ze vervoeren 3 tot 6 personen, inclusief rolstoelgebruiker en bestuurder. Voordat we rolstoelbus occasions te koop aanbieden wordt deze uitvoerig geïnspecteerd, gekeurd en voor de verkoop gedesinfecteerd. Bij Kikkert Rolstoelauto’s kunt u dus altijd rekenen op topkwaliteit.

Rolstoelbus occasion kopen

Ziet u in ons huidige aanbod de tweedehands rolstoelbus waar u naar op zoek bent? Neem dan contact met ons op voor een passing en proefrit! Dit kan vanuit onze showroom in Hoogeveen, maar we begrijpen ook dat dit niet altijd mogelijk is. Daarom komen we met alle plezier bij u langs voor een passing en proefrit aan huis.

Ziet u een rolstoelbus occasion die nog niet helemaal aan uw wensen voldoet, maar wel in de buurt komt? Dan gaan we graag met u in gesprek om te achterhalen wat u nodig heeft om van deze bus uw droombus te maken. Vervolgens voorzien we de tweedehands rolstoelbus naar uw keuze alsnog van deze onderdelen.

Lees meer over mogelijke autoaanpassingen

Aangepaste rolstoelbus occasion

Wij bieden uitsluitend rolstoelbus occasions te koop aan waarmee u zorgeloos weg op kunt. Deze bussen zijn namelijk voorzien van allerlei autoaanpassingen speciaal voor rolstoelgebruikers.

Heeft u specifieke wensen, die nu nog niet doorgevoerd zijn in de tweedehands rolstoelbus die u op het oog heeft? Laat het ons weten, dan realiseren wij dit voor u.

Voorbeelden van mogelijke autoaanpassingen zijn:

Oprijplaat

Een oprijplaat is één van de autoaanpassingen waar veel gebruik van wordt gemaakt. Dit maakt het nog makkelijker om een rolstoel te vervoeren. Onze oprijplaten zijn los in de aangepaste rolstoelbus occasion te vervoeren en ook voor andere doeleinden te gebruiken, zoals een opstapje of drempel.

Lees meer over oprijplaten

Kofferbaklift

Een alternatief voor de oprijplaat is een kofferbaklift. Heeft u moeite om de rolstoel in uw rolstoelbus te krijgen, bijvoorbeeld omdat u niet lang kunt staan, of niet zwaar kunt tillen? Laat deze dan met kofferbaklift uitrusten.

Lees meer over kofferbakliften

Rolstoelbus occasion grijs kenteken

Bent u specifiek op zoek naar een rolstoelbus occasion met een grijs kenteken? In veel gevallen is het door de gehandicaptenregeling van de Belastingdienst mogelijk om met een tweedehands rolstoelbus aanspraak te maken op een lager tarief voor wegenbelasting. Een rolstoelbus occasion met een grijs kenteken kan dus erg voordelig zijn! Welke voorwaarden hieraan gesteld worden, leggen onze specialisten u graag uit.

We helpen u zelfs desgewenst met het papierwerk om in aanmerking te komen voor het lagere tarief wegenbelasting. Neem hierover gerust contact met ons op!

Hulp en advies bij rolstoelbus occasion grijs kenteken

Plaats een zoekopdracht

Bieden wij in ons huidige aanbod nog niet de rolstoelbus occasion te koop aan waar u naar op zoek bent? Zelfs niet wanneer de nodige autoaanpassingen worden doorgevoerd? Dan hoeft u daar geen genoegen mee te nemen. We zoeken namelijk graag voor u naar het perfecte voertuig.

Dankzij onze jarenlange ervaring in de taxi- en touringcarbranche is ons netwerk groot. We zijn altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en weten waar we de beste tweedehands rolstoelbus kunnen vinden. Geef aan waar u precies naar op zoek bent in een zoekopdracht, dan kijken wij waar deze rolstoelbus occasions te koop wordt aangeboden.

Plaats zoekopdracht

Persoonlijk advies

Vindt u het zelf lastig om te verwoorden wat u precies nodig heeft? Neem dan contact met ons op. We brengen dan samen in kaart waar uw aangepaste rolstoelbus occasion aan moet voldoen om u met een fijn gevoel van A naar B te brengen. Door onze ervaring kunnen we u hierbij goed ondersteunen.

Neem contact op

Waarom Kikkert Rolstoelauto’s?

Niets is ons te gek. Wij zoeken altijd door tot we een geschikte tweedehands rolstoelbus voor u vinden. Daarom kiest u voor Kikkert Rolstoelauto’s. Maar dat is natuurlijk niet het enige. Als expert op het gebied van aangepast vervoer denken we graag met u mee en adviseren we u als u daar behoefte aan heeft.

Onze zekerheden

Bij ons bent u verzekerd van:

 • Een persoonlijke benadering
 • Vakkennis
 • Passing op locatie
 • Scherpe tarieven
 • Goede inruilprijs
 • Standaard 6 maanden garantie

Plan vrijblijvend een proefrit en passing aan huis!

Aangepaste auto kopen? Bekijk ons aanbod!

Klantervaringen

Dit zeggen onze klanten

"Jan, wij zijn zo gelukkig met de auto en we zijn je zeer dankbaar voor de prettige manier van zaken doen."

"Eerlijk en duidelijk. Prettig contact. Een fijne en persoonlijk ervaring in deze tijd."

"Meedenkend bedrijf waar de wens van de klant centraal staat. Bedankt Jan!

Ervaringen van onze klanten

Vele andere rolstoelgebruikers gingen u voor. Wilt u weten hoe onze service hen is bevallen?

Lees onze klantbeoordelingen

Services

Naast de perfecte aangepaste rolstoelbus occasion hebben wij veel meer services voor u in de aanbieding. Denk bijvoorbeeld aan de taxatie en aankoop wanneer u zelf een rolstoelbus te koop aanbiedt, maar ook garantiemogelijkheden en autoaanpassingen op maat. We zetten alle diensten voor u op een rij.

Aan- en verkoop van rolstoelbussen

Wij zijn gespecialiseerd in zowel de aankoop als verkoop van tweedehands rolstoelbussen, met name als u zoek naar een aangepaste rolstoelbus occasion. En biedt u uw eigen rolstoelbus te koop aan? Dan nemen we deze graag u over, of helpen u eventueel door te bemiddelen bij uw verkoop.

Lees meer over inkoop rolstoelbussen >

Taxatie voertuig

Wanneer u uw rolstoelbus te koop aanbiedt, moet deze eerst getaxeerd worden. Wij doen dit graag voor u. Om de taxatie zo goed mogelijk uit te voeren kunt u het beste even bij ons langskomen. Is dit niet mogelijk? Vraag dan een taxatieformulier aan.

Neem contact op voor afspraak of taxatieformulier >

Advies op maat

Zorgeloos rijden, dat is waar wij voor staan. Wij voorzien u dan ook altijd graag van advies op maat. Dankzij onze ervaring kennen we alle mogelijkheden. Zo zorgen wij dat u altijd de beste oplossing krijgt voor uw situatie.

Neem contact op om u te laten adviseren >

Maatoplossingen

Wij bieden uitsluitend maatoplossingen. Op deze manier brengen wij ons deskundig advies op maat en uw specifieke wensen bij elkaar voor de perfecte aangepaste rolstoelbus occasion. Wij doen dit altijd met als doel dat u zorgeloos de weg op kunt.

Lees meer over onze maatoplossingen >

Proefrit en passing aan huis

Bent u geïnteresseerd in een aangepaste rolstoelbus occasion, maar wordt het lastig om ons te bezoeken? Dit is voor ons geen probleem. Wij komen graag, met de door u gewenste rolstoelbus, bij u thuis langs voor een passing en een proefrit.

Lees meer over proefrit en passing aan huis >

Zoekopdracht naar gewenste rolstoelbus occasion

Het kan voorkomen dat u het voertuig dat u zoekt niet in ons huidige aanbod vindt. In dat geval gaan wij graag samen met u op zoek naar de rolstoelbus die het beste bij uw situatie past. In nagenoeg alle gevallen vinden we alsnog het gewenste voertuig voor u.

Plaats een zoekopdracht >

Garantie en servicemogelijkheden

Om extra zekerheid in te bouwen kunt u gebruik maken van diverse garantie- en servicemogelijkheden. Door een GGG Garantie overeenkomst af te sluiten voorkomt u onverwachte, hoge reparatiekosten. Standaard heeft u bij ons 6 maanden garantie.

Lees meer over onze garantie en servicemogelijkheden >

Laag tarief wegenbelasting

Als rolstoelgebruiker kunt u in aanmerking komen voor een laag tarief wegenbelasting. U kunt dus in de meeste gevallen gebruik maken van een rolstoelbus occasion met grijs kenteken! Gaat u een tweedehands rolstoelbus bij ons kopen? Dan helpen wij u bij de aanvraag hiervan. Zo zorgen wij ervoor dat alles vlekkeloos verloopt en u hier niet op vastloopt.

Lees meer over laag tarief wegenbelasting >

Veelgestelde vragen

Vraag & antwoord

Kan een tweedehands rolstoelbus worden aangepast naar mijn wensen en behoeften?

Ons ruime aanbod rolstoelbus occasions bevat allerlei bussen die zijn aangepast zodat zij eenvoudig een rolstoel kunnen vervoeren. Natuurlijk kan het zo zijn dat u hier specifieke wensen en behoeften in heeft. Daarom is het altijd mogelijk om de bus naar wens aan te passen. Zo weet u zeker dat de tweedehands rolstoelbus in uw behoeften voorziet!

Lees meer over maatoplossingen
Nemen jullie een gebruikte rolstoelbus weer terug als ik hem niet meer nodig heb?

Wij verkopen tweedehands rolstoelbussen, maar we kopen ze ook in! Biedt u een rolstoelbus te koop aan en wilt u deze inruilen bij de aankoop van een nieuwere rolstoelbus occasion, die beter bij uw huidige situatie/wensen past? Of heeft u geen rolstoelbus meer nodig? Dan kunnen wij deze van u overnemen.

Voordat we deze overnemen taxeren we de rolstoelbus die u te koop aanbiedt. Hiervoor kunt u het beste met het voertuig bij ons langskomen in Hoogeveen, waar wij hem ter plekke kunnen taxeren. Bent u niet in de gelegenheid om langs te komen? Dan kunt u contact opnemen om een taxatieformulier op te vragen.

Inkoop van rolstoelbussen
Hebben jullie ook een nieuwe rolstoelbus te koop?

Jazeker, wij zijn gespecialiseerd in de verkoop van tweedehands rolstoelbussen, maar u kunt ook bij ons terecht voor nieuwe rolstoelbussen. Bekijk daarvoor gerust eens ons online aanbod, kom bij ons langs in Hoogeveen, of neem contact met ons op voor meer informatie!

Bekijk het aanbod Contact
Kan ik als rolstoelgebruiker ook zelf in de rolstoelbus rijden?

Bij sommige rolstoelbussen is het mogelijk om zelf, als rolstoelgebruiker, te rijden. Dit hangt uiteraard van de bus zelf af. Bent u hierin geïnteresseerd? Neem dan contact met ons op, dan gaan wij voor u op zoek naar een geschikte aangepaste rolstoelbus occasion!

Neem contact op
Kunnen jullie mij helpen bij het vinden van een tweedehands rolstoelbus op maat?

Uiteraard! Het is ons doel om voor jou een rolstoelbus te vinden die perfect aansluit op jouw wensen en behoeften. Neem daarom gerust eens contact met ons op om uw wensen te bespreken. Wij kijken vervolgens of wij deze bus te koop aanbieden. Als dit niet het geval is zoeken we voor u verder. Door onze connecties en ons ruime netwerk kunnen wij vaak snel een voor u geschikte rolstoelbus vinden.

Neem contact met ons op
Kan ik een proefrit maken?

Maar natuurlijk! Kom gerust eens bij ons langs in Hoogeveen om een proefrit te maken in de aangepaste rolstoelbus occasion die u voor ogen heeft. Wordt het lastig om bij ons langs te komen? Geen probleem! Dan komen we bij ú langs met de bus, voeren we bij u thuis een passing uit en maken we een proefrit.

Lees meer over proefrit en passing aan huis
Is het mogelijk om voorin te zitten als rolstoelgebruiker?

Afhankelijk van indeling en de autoaanpassingen van de rolstoelbus is het inderdaad mogelijk om voorin te zitten als rolstoelgebruiker, als bijrijder of als chauffeur. Neem contact met ons op als dit uw wens is, dan gaan wij op zoek naar een voor u geschikte bus.

Zoekopdracht doorgeven
Bieden jullie ook garantie op de rolstoelbus occasions?

Wij voeren altijd een grondige inspectie uit bij onze rolstoelbus occasions. Zo zorgen we ervoor dat we er zeker van kunnen zijn dat ze aan onze hoge standaarden voldoen. En omdat we hier zeker van kunnen zijn, bieden we ook een garantie van 6 maanden op al onze rolstoelbus occasions.

Over onze garantiemogelijkheden
Leveren jullie ook rolstoelbus occasions aan bedrijven en instanties?

Ja! Wij leveren rolstoelbus occasions aan zowel particulieren als bedrijven en instanties. Neem meteen contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken of om meer informatie op te vragen.

Rolstoelbus occasions voor bedrijven en instanties

Jan & José Kikkert

Wij weten als geen ander wat een rolstoelgebruiker wenst

Vanuit ons verleden als taxi- en touringcar ondernemers zijn wij goed op de hoogte van de verschillende mogelijkheden op het gebied van rolstoel aangepast vervoer. Door ons brede netwerk in de wereld van het aangepaste vervoer zijn wij uitstekend in staat om voor elke specifieke behoefte een juiste oplossing te bieden. Daardoor kunt u altijd een aangepaste auto kopen die dankzij de juiste autoaanpassingen perfect bij uw situatie past.

Lees meer over Kikkert Rolstoelauto’s