Persoonlijk contact staat bij ons voorop! Vragen? Neem contact op.

Rolstoelbus occasion

Bent u op zoek naar een rolstoelbus occasion? Dan bent u bij Kikkert Rolstoelauto’s aan het juiste adres. Wij hebben een ruim aanbod aan zowel nieuwe als tweedehandse (gebruikte) rolstoelbussen (klik hier voor meer informatie over de nieuwe rolstoelbussen), in zowel handgeschakelde als automaat uitvoeringen. Al onze occasions worden grondig geïnspecteerd, zodat ze altijd aan onze hoge standaarden voldoen. De rolstoelbus occasions zijn specifiek aangepast voor rolstoelgebruikers en kunnen minimaal 3 tot maximaal 6 personen vervoeren (inclusief de rolstoelgebruiker en de bestuurder).

Bekijk ons aanbod rolstoelbus occasions

Rolstoelbus occasion aanpassingen

Wij hebben rolstoelbus occasions te koop die ervoor zorgen dat u zonder zorgen de weg op kunt. De bussen zijn namelijk voorzien van allerlei aanpassingen die het gemakkelijk maken om met een rolstoel op pad te gaan. Als u hier specifieke wensen in heeft, kunt u deze altijd met ons bespreken, dan zorgen wij ervoor dat deze wensen gerealiseerd worden! Hieronder vindt u een paar voorbeelden van aanpassingen aan de rolstoelbus occasions:

 • Oprijplaat
 • Lift
 • Draaibare stoel
 • Handgas / Handrem
 • Bodemverlaging
 • Lier
 • Kofferbaklift
 • Etc

Informeer naar de mogelijkheden >

Een rolstoelbus occasion naar wens

Ons doel is altijd om onze klanten te voorzien van een rolstoelbus occasion die perfect bij hen past. Daarom hebben we een ruim aanbod waarin zowel nieuwe als tweedehands rolstoelbussen te vinden zijn. En mochten we geen geschikte bus in ons huidige assortiment hebben, dan gaan we voor u op zoek en vinden we altijd een rolstoelbus occasion die wél geschikt is voor uw situatie. Wij inspecteren alle bussen altijd grondig, zodat ze aan onze hoge standaarden voldoen en in goede staat worden afgeleverd. Zo kunt u direct in alle veiligheid de weg op.

Waarom Kikkert Rolstoelauto’s?

Waarom zou u kiezen voor Kikkert Rolstoelauto´s? Omdat wij tot het uiterste gaan om een geschikte rolstoelbus occasion voor u te vinden. Wij bespreken graag uw wensen en behoeften met u, om vervolgens in ons aanbod te zoeken naar een geschikte bus. En als we die daar niet kunnen vinden, gaan wij voor u op zoek tot we eentje hebben gevonden die wél aansluit op uw behoeften! Ook komen we vervolgens graag bij u thuis langs voor een passing/proefrit en staan we altijd voor u klaar met persoonlijk en deskundig advies. Lees meer over onze voordelen bij het kopje Services.

 • Persoonlijke benadering
 • Vakkennis
 • Passing op locatie
 • Scherpe tarieven
 • Goede inruilprijs
 • Standaard 6 maanden garantie

Weten wat klanten van ons vinden? Lees dan ook eens onze klantbeoordelingen!


Plan vrijblijvend een proefrit en passing aan huis!

Interesse in onze voertuigen? Bekijk ons aanbod

Services

Naast de verkoop van tweedehandse rolstoelbussen kunt u bij ons terecht voor veel meer services. Zo houden wij ons onder andere bezig met taxatie en advies op maat. Maar daarnaast bieden we ook garantiemogelijkheden, komen we graag bij u thuis langs voor een proefrit en kunnen wij voor u op zoek gaan naar een geschikte rolstoelbus occasion. Lees hieronder meer over onze services.

Aan- en verkoop van rolstoelbus occasions

Naast dat we ons bezighouden met de verkoop van rolstoelbus occasions, kopen we ze ook in. Wilt u bijvoorbeeld uw huidige rolstoelbus inruilen? Of heeft u uw rolstoelbus niet meer nodig? Dan kunnen wij deze van u overnemen.

Taxatie rolstoelbus occasion

Wij kunnen uw huidige rolstoelbus occasion ook taxeren. Kom daarvoor bij ons langs in Hoogeveen of maak gebruik van ons online taxatieformulier!

Lees meer >

Advies op maat

Wij hebben een jarenlange ervaring als taxiondernemers. Daarom weten wij precies wat de ontwikkelingen en mogelijkheden zijn aangaande aangepaste rolstoelbussen. Deze ervaring gebruiken wij om u van advies op maat te voorzien!

Maatoplossingen

Uw wensen en behoeften zijn uniek en daar hoort een unieke oplossing bij! Daarom bieden wij maatoplossingen, waarbij wij uw wensen en behoeften met u bespreken en vervolgens een rolstoelbus occasion zoeken die hier perfect bij past. Indien nodig zorgen we er zelfs voor dat de rolstoelbus wordt aangepast naar wens.

Proefrit en passing aan huis

We begrijpen het heel goed dat het lastig kan zijn om bij ons langs te komen in Hoogeveen voor een proefrit en een passing. Daarom komen we graag met de gewenste rolstoelbus bij u thuis langs, om daar de proefrit en passing uit te voeren!

Zoekopdracht naar gewenste rolstoelbus occasion

Vindt u in ons assortiment geen tweedehands rolstoelbus die aansluit op uw wensen en behoeften? Dan bespreken we graag deze wensen en behoeften met u, om vervolgens voor u op zoek te gaan naar een rolstoelbus die wél bij u past!

Lees meer >

Garantie en servicemogelijkheden

Alle tweedehands rolstoelbussen worden grondig door ons geïnspecteerd voordat we ze verkopen. Daarom bieden wij standaard 6 maanden garantie op al onze voertuigen. Daarnaast kunt u zich met een GGG Garantieovereenkomst extra verzekeren voor onverwachte, hoge reparatiekosten.

Laag tarief wegenbelasting

Het kan zijn dat u in aanmerking komt voor een lager tarief wegenbelasting, wat aanzienlijk kan schelen ten opzichte van het reguliere tarief. Het aanvragen van dit lagere tarief gaat door middel van het invullen van enkele formulieren. Wij helpen u hier graag bij!

Veelgestelde vragen

Vraag & antwoord

Kan een rolstoelbus worden aangepast naar mijn wensen en behoeften?

In ons uitgebreide assortiment aan rolstoelbus occasions vindt u allerlei bussen die op zo’n manier aangepast zijn dat er eenvoudig een rolstoel mee vervoerd kan worden. Indien u hier specifieke wensen en behoeften in heeft, dan is het mogelijk om de rolstoelbus naar wens aan te passen. Zo weet u zeker dat de tweedehands rolstoelbus in uw behoeften voorziet!

Nemen jullie een gebruikte rolstoelbus weer terug als ik hem niet meer nodig heb?

Wij verkopen gebruikte rolstoelbussen, maar we kopen ze ook in! Heeft u al een rolstoelbus en wilt u deze inruilen bij de aankoop van een ‘nieuwe’ rolstoelbus? Of heeft u uw rolstoelbus niet meer nodig? Dan kunnen wij deze van u overnemen. Hiervoor moeten wij het voertuig wel eerst taxeren. Dat kan door met het voertuig bij ons langs te komen in Hoogeveen, waar wij hem ter plekke kunnen taxeren. Maar u kunt ook gebruik maken van ons online taxatieformulier.

Hebben jullie ook nieuwe rolstoelbussen te koop?

Ja. Wij zijn gespecialiseerd in de verkoop van tweedehands rolstoelbussen, maar u kunt ook bij ons terecht voor nieuwe rolstoelbussen. Bekijk daarvoor gerust eens ons online aanbod, of kom eens bij ons langs in Hoogeveen, of neem contact met ons op voor meer informatie!

Kan ik, als rolstoelgebruiker, ook zelf in de rolstoelbus rijden?

Het is bij sommige rolstoelbussen inderdaad mogelijk om zelf, als rolstoelgebruiker, te rijden. Dit hangt uiteraard van de rolstoelbus zelf af. Neem gerust eens contact met ons op als u dit graag wilt, dan gaan wij voor u op zoek naar een geschikte rolstoelbus!

Kunnen jullie mij helpen bij het vinden van een rolstoelbus op maat?

Uiteraard! Het is ons doel om voor iedere klant een rolstoelbus te vinden die perfect aansluit op zijn of haar wensen en behoeften. Neem daarom gerust eens contact met ons op om uw wensen te bespreken. Wij gaan vervolgens op zoek naar een rolstoelbus die hieraan voldoet. Door onze connecties en ons ruime netwerk kunnen wij vaak snel een voor u geschikte rolstoelbus vinden.

Kan ik een proefrit maken?

Maar natuurlijk! Kom gerust eens bij ons langs in Hoogeveen om een proefrit te maken in de rolstoelbus die u voor ogen heeft. Wordt het lastig om bij ons langs te komen? Geen probleem! Dan komen we bij ú langs met de rolstoelbus en kunnen we bij u thuis een passing en proefrit uitvoeren.

Is het mogelijk om voorin te zitten als rolstoelgebruiker?

Afhankelijk van indeling en de aanpassingen van de rolstoelbus is het inderdaad soms mogelijk om voorin te zitten als rolstoelgebruiker, als bijrijder of als chauffeur. Neem gerust eens contact met ons op als dit een wens is, dan gaan wij op zoek naar een voor u geschikte rolstoelbus.

Bieden jullie ook garantie op de rolstoelbus occasions?

Wij voeren altijd een grondige inspectie uit bij onze rolstoelbus occasions. Zo zorgen we ervoor dat we er zeker van kunnen zijn dat ze aan onze hoge standaarden voldoen. En omdat we hier zeker van kunnen zijn, bieden we ook een garantie van 6 maanden op al onze rolstoelbus occasions.

Leveren jullie ook rolstoelbus occasions aan bedrijven en instanties?

Ja! Wij leveren rolstoelbus occasions aan zowel particulieren als bedrijven en instanties. Neem gerust eens contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken of om meer informatie op te vragen.

Jan & José Kikkert

Wij weten als geen ander wat een rolstoelgebruiker wenst

Vanuit ons verleden als taxi- en touringcar ondernemers zijn wij goed op de hoogte van de verschillende mogelijkheden op het gebied van rolstoel aangepast vervoer. Door ons brede netwerk in de wereld van het aangepaste vervoer zijn wij uitstekend in staat om voor elke specifieke behoefte een juiste oplossing te bieden. Daardoor kunt u altijd een rolstoelauto kopen die dankzij de juiste autoaanpassingen perfect bij uw situatie past.

Advies op maat