Persoonlijk contact staat bij ons voorop! Vragen? Neem contact op.

Rolstoelbus automaat

Veilig en comfortabel op pad met uw rolstoel? Een rolstoelbus automaat is voor veel mensen dé oplossing waarmee ze hun mobiliteit terugkrijgen. Minder schakelen maakt het rijden makkelijker: met de juiste aanpassingen kunt u nu zelf ook achter het stuur plaatsnemen! Maar ook een chauffeur zonder beperkingen kan profijt hebben van een automaat en op die manier de rolstoelgebruiker veilig van A naar B brengen. Benieuwd wat voor rolstoelbus automaat er voor u beschikbaar is? Bekijk het huidige aanbod hieronder en informeer naar de mogelijkheden voor een bus op maat!

Vind uw rolstoelbus automaat Contact opnemen

Een rolstoelbus automaat van Kikkert Rolstoelauto’s

  • Nieuw of tweedehands
  • Aanpassingen op maat
  • Proefrit en passing aan huis
  • 6 maanden garantie
  • Inruil mogelijk
rolstoelbus automaat

Rolstoelbus zelfrijder automaat

Dankzij de nieuwste technologieën is het als rolstoelgebruiker ook mogelijk om zelf achter het stuur plaats te nemen van een rolstoelbus automaat. Indien gewenst doet u dat nu volledig zelfstandig! Met een rolstoelbus zelfrijder automaat neemt u in uw rolstoel plaats achter het stuur via een zijwaartse lift. Weten of dit iets voor u is? Informeer naar de mogelijkheden!

Vraag naar een rolstoelbus zelfrijder automaat

100% op uw wensen afgestemd

Een rolstoelbus automaat koopt u niet elke dag. Zeker weten dat uw rolstoelbus precies voor u op maat gemaakt is, is een belangrijk goed. We kijken daarom graag met u mee naar het optimale model, en kunnen meedenken over aanpassingen die de bus perfect voor u laten werken. Een oprijplaat installeren, of een kofferbaklift? Daar draaien wij onze hand niet voor om. Pas als u zorgeloos de weg op kunt, zijn wij tevreden!

Ontdek alle mogelijke aanpassingen
Voorbeelden van veel voorkomende aanpassingen:

Passing en proefrit ter plaatse

Onze zorg is dat u optimaal gebruik kunt maken van uw rolstoelbus automaat. Daarom komen we voor aanschaf graag bij u langs met de gewenste bus, zodat u deze op uw gemak kunt uitproberen. Naast een proefrit kunnen we ter plaatse een passing van verschillende hulpmiddelen en aanpassingen verzorgen. Zo weet u precies wat u koopt.

Meer over een proefrit en passing aan huis

Plaats een zoekopdracht

Staat uw ideale rolstoelbus automaat niet tussen ons huidige aanbod? Geen nood! U kunt altijd een zoekopdracht bij ons uitzetten. U vertelt ons precies wat voor rolstoelbus automaat u zoekt, en wij gaan voor u op zoek naar het perfecte model! Vaak kunnen we in korte tijd de perfecte bus voor u opsporen dankzij ons grote netwerk en onze ervaring in het vak. U hoeft nooit lang op het perfecte voertuig te wachten.

Direct een zoekopdracht plaatsen

Advies op maat

Wilt u graag een rolstoelbus automaat aanschaffen, maar kunt u wel wat hulp en advies gebruiken? Ook dat is geen enkel probleem bij Kikkert Rolstoelauto’s. Onze specialisten zitten al jaren in het vak en vertellen u graag meer over de mogelijkheden voor uw situatie. Er is vaak meer mogelijk dan u denkt: neem dus gerust contact met ons op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek!

Neem contact op

Aangepaste auto kopen? Bekijk ons aanbod!

Klantervaringen

Dit zeggen onze klanten

"Jan, wij zijn zo gelukkig met de auto en we zijn je zeer dankbaar voor de prettige manier van zaken doen."

"Eerlijk en duidelijk. Prettig contact. Een fijne en persoonlijk ervaring in deze tijd."

"Meedenkend bedrijf waar de wens van de klant centraal staat. Bedankt Jan!

Jan & José Kikkert

Wij weten als geen ander wat een rolstoelgebruiker wenst

Vanuit ons verleden als taxi- en touringcar ondernemers zijn wij goed op de hoogte van de verschillende mogelijkheden op het gebied van rolstoel aangepast vervoer. Door ons brede netwerk in de wereld van het aangepaste vervoer zijn wij uitstekend in staat om voor elke specifieke behoefte een juiste oplossing te bieden. Daardoor kunt u altijd een aangepaste auto kopen die dankzij de juiste autoaanpassingen perfect bij uw situatie past.

Lees meer over Kikkert Rolstoelauto’s