Persoonlijk contact staat bij ons voorop! Vragen? Neem contact op.

Rolstoel Occasion Utrecht

Bent u op zoek naar een geschikte rolstoelauto occasion in Utrecht en is het een erg lange zoektocht om er één te vinden? Dan bent u bij Kikkert Rolstoelauto’s aan het juiste adres! Wij zijn specialist in verkoop van rolstoelauto occasions voor zowel zakelijk als particulier gebruik. Bij ons kunt u terecht voor het juiste model dat voldoet aan al uw wensen en behoeften.

Bekijk ons aanbod rolstoelauto occasions

Aanpassen op uw wensen en behoeftes

Bij ons kunt u terecht voor rolstoelauto’s in Utrecht voor zowel particulier gebruik als voor zorginstellingen en- instanties. De auto’s zijn van de beste kwaliteit en kunnen aangepast worden met uw wensen en behoeftes. Wij bieden handgeschakelde voertuigen, maar ook voertuigen die gebruik maken van een automaat. Bij ons kom je altijd tevreden de deur uit. Tevens is het mogelijk om meerdere rolstoelauto occasions te kopen. Bekijk ons aanbod om een beter beeld te krijgen van alle mogelijkheden bij Kikkert Rolstoelauto’s. Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Specifieke aanpassingen

Om uw rolstoelauto occasion naar uw wens en behoefte aan te passen, zijn de volgende specifieke aanpassingen mogelijk:

  • Oprijplaat
  • Vastzetsysteem voor rolstoel
  • Driepuntsgordel voor rolstoel
  • Verlaging bodem
  • Aangepaste brandstoftank
  • Lier
  • En nog veel meer andere mogelijkheden

Informeer naar de mogelijkheden >

Proefrit en passing aan huis.

Wij raden altijd aan om een proefrit te maken wanneer u geïnteresseerd bent in een van onze rolstoelauto occasions. Dit kan bij u thuis in Utrecht of bij ons op locatie. Wij begrijpen namelijk volkomen dat het niet altijd mogelijk is om bij ons op locatie te komen. Daarom bieden wij aan om met het door u gewenste voertuig bij u thuis in Utrecht te komen. Maak direct een afspraak bij ons om een proefrit te maken.

Boek direct een proefrit aan huis

Plan vrijblijvend een proefrit en passing aan huis!

Aangepaste auto kopen? Bekijk ons aanbod!

Klantervaringen

Dit zeggen onze klanten

"Jan, wij zijn zo gelukkig met de auto en we zijn je zeer dankbaar voor de prettige manier van zaken doen."

"Eerlijk en duidelijk. Prettig contact. Een fijne en persoonlijk ervaring in deze tijd."

"Meedenkend bedrijf waar de wens van de klant centraal staat. Bedankt Jan!

Tweedehands rolstoelauto inruilen

Heeft u al een rolstoelauto in bezit, maar wilt u hem omruilen voor een tweedehands rolstoelauto in Utrecht? Dat kan bij ons! Kom langs met de rolstoelauto die u al in bezit heeft en wij kunnen hem dan gemakkelijk taxeren. Ook is het mogelijk om een online taxatieformulier in te vullen, als het niet mogelijk is om bij ons langs te kunnen komen. Dan gaan wij hem taxeren aan de hand van een goed ingevuld taxatieformulier.

Over Kikkert Rolstoelauto’s

Kikkert Rolstoelauto’s biedt een persoonlijke benadering en heeft personeel met veel vakkennis. Bovendien bieden wij altijd een passing op locatie bij u thuis, hebben wij scherpe tarieven en een goede inruilprijs. Daarnaast bent u altijd verzekerd van 6 maanden garantie op iedere rolstoelauto. Het is goed om te weten dat bij een aanschaf van een aangepaste auto, wij u helpen met de aanvraag van een laag tarief wegenbelasting. Heeft u vragen over onze rolstoelauto occasions of zou u graag wat meer informatie willen ontvangen over onze diensten, neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Neem vrijblijvend contact met ons op

Jan & José Kikkert

Wij weten als geen ander wat een rolstoelgebruiker wenst

Vanuit ons verleden als taxi- en touringcar ondernemers zijn wij goed op de hoogte van de verschillende mogelijkheden op het gebied van rolstoel aangepast vervoer. Door ons brede netwerk in de wereld van het aangepaste vervoer zijn wij uitstekend in staat om voor elke specifieke behoefte een juiste oplossing te bieden. Daardoor kunt u altijd een aangepaste auto kopen die dankzij de juiste autoaanpassingen perfect bij uw situatie past.

Lees meer over Kikkert Rolstoelauto’s