Persoonlijk contact staat bij ons voorop! Vragen? Neem contact op.

Rolstoelauto Occasion Nijmegen

Op zoek naar een rolstoelauto occasion in Nijmegen? En het lukt maar niet om het juiste model te vinden die is aangepast op uw wensen en behoeften? Stop met zoeken! Want bij ons, Kikkert Rolstoelauto’s, bent u aan het juiste adres. Wij verkopen rolstoelauto occasions in Nijmegen voor zowel particulier als zakelijk gebruik. Wij streven altijd naar de beste kwaliteit.

Bekijk ons aanbod rolstoelauto occasions

Aanpassen op uw wensen en behoeftes

Wij kunnen u voorzien van de gewenste rolstoelauto occasions in Nijmegen. Dit kan voor zowel particulier als voor zorginstellingen en -instanties. De auto’s zijn van uitstekende kwaliteit en kunnen zelfs aangepast worden met uw wensen. Ons uitgebreide assortiment bevat zowel handgeschakelde voertuigen als voertuigen die gebruik maken van een automaat.  Ook als u op zoek bent naar meerdere rolstoelauto’s occasions in Nijmegen, bent u hier aan het juiste adres. Bekijk ons aanbod of neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Specifieke aanpassingen

Om uw rolstoelauto occasion naar uw wens en behoefte aan te passen, zijn de volgende specifieke aanpassingen mogelijk:

  • Oprijplaat
  • Vastzetsysteem voor rolstoel
  • Driepuntsgordel voor rolstoel
  • Verlaging bodem
  • Aangepaste brandstoftank
  • Lier
  • En nog veel meer andere mogelijkheden

Informeer naar de mogelijkheden >

Proefrit en passing aan huis.

Wanneer u geïnteresseerd bent in een van onze rolstoelauto’s in Nijmegen dan raden wij het altijd aan om een proefrit te maken. Dit kan bij ons op locatie, maar ook bij u thuis. Wij begrijpen namelijk dat het niet altijd mogelijk is om bij ons op locatie te komen.  Wij komen dan gewoon met het door u gewenste voertuig bij u thuis. Maak direct een afspraak bij ons.

Boek direct een proefrit aan huis

Plan vrijblijvend een proefrit en passing aan huis!

Interesse in onze voertuigen? Bekijk ons aanbod

Tweedehands rolstoelauto inruilen

Heeft u al een rolstoelauto in bezit, maar wilt u hem omruilen voor een tweedehands rolstoelauto in Nijmegen? Dat kan bij ons! Kom langs met de rolstoelauto die u al in bezit heeft en wij kunnen hem dan gemakkelijk taxeren. Ook is het mogelijk om een online taxatieformulier in te vullen, als het niet mogelijk is om bij ons langs te kunnen komen. Dan gaan wij hem taxeren aan de hand van een goed ingevuld taxatieformulier.

Over Kikkert Rolstoelauto’s

Bij Kikkert Rolstoelauto’s bent u verzekerd van een persoonlijke benadering en personeel met veel vakkennis. Daarnaast is het mogelijk om een passing te regelen op locatie. Kikkert Rolstoelauto’s heeft scherpe tarieven van de rolstoelauto’s occasions en heeft tevens een goede inruilprijs. Wij geven standaard 6 maanden garantie op iedere rolstoelauto. Bij een aanschaf van een aangepaste auto helpen wij u altijd met de aanvraag van een laag tarief wegenbelasting. Heeft u vragen over onze rolstoelauto occasions of zou u graag wat meer informatie willen ontvangen over onze diensten, neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Neem vrijblijvend contact met ons op

Jan & José Kikkert

Wij weten als geen ander wat een rolstoelgebruiker wenst

Vanuit ons verleden als taxi- en touringcarondernemers zijn wij goed op de hoogte van de verschillende mogelijkheden op het gebied van rolstoel aangepast vervoer. Door ons brede netwerk in de wereld van het aangepaste vervoer zijn wij uitstekend in staat om voor elke specifieke behoefte een juiste oplossing te bieden. Daardoor kunt u altijd een rolstoelauto kopen die perfect bij uw situatie past.

Advies op maat