Persoonlijk contact staat bij ons voorop! Vragen? Neem contact op.

Rolstoel Occasion Lelystad

Bent u op zoek naar een geschikte rolstoelauto occasion in Lelystad en is het een erg lange zoektocht om er één te vinden? Dan bent u bij Kikkert Rolstoelauto’s aan het juiste adres! Wij zijn specialist in verkoop van rolstoelauto occasions voor zowel zakelijk als particulier gebruik. Bij ons kunt u terecht voor het juiste model dat voldoet aan al uw wensen en behoeften.

Bekijk ons aanbod rolstoelauto occasions

Aanpassen op uw wensen en behoeftes

Bij ons kunt u terecht voor rolstoelauto’s in Lelystad voor zowel particulier gebruik als voor zorginstellingen en- instanties. De auto’s zijn van de beste kwaliteit en kunnen aangepast worden met uw wensen en behoeftes. Wij bieden handgeschakelde voertuigen, maar ook voertuigen die gebruik maken van een automaat. Bij ons kom je altijd tevreden de deur uit. Tevens is het mogelijk om meerdere rolstoelauto occasions te kopen. Bekijk ons aanbod om een beter beeld te krijgen van alle mogelijkheden bij Kikkert Rolstoelauto’s. Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Specifieke aanpassingen

Om uw rolstoelauto occasion naar uw wens en behoefte aan te passen, zijn de volgende specifieke aanpassingen mogelijk:

  • Oprijplaat
  • Vastzetsysteem voor rolstoel
  • Driepuntsgordel voor rolstoel
  • Verlaging bodem
  • Aangepaste brandstoftank
  • Lier
  • En nog veel meer andere mogelijkheden

Informeer naar de mogelijkheden >

Proefrit en passing aan huis.

Wij raden altijd aan om een proefrit te maken wanneer u geïnteresseerd bent in een van onze rolstoelauto occasions. Dit kan bij u thuis in Lelystad of bij ons op locatie. Wij begrijpen namelijk volkomen dat het niet altijd mogelijk is om bij ons op locatie te komen. Daarom bieden wij aan om met het door u gewenste voertuig bij u thuis in Lelystad te komen. Maak direct een afspraak bij ons om een proefrit te maken.

Boek direct een proefrit aan huis

Plan vrijblijvend een proefrit en passing aan huis!

Interesse in onze voertuigen? Bekijk ons aanbod

Tweedehands rolstoelauto inruilen

Bent u al in het bezit van een rolstoelauto, maar wilt u deze inruilen voor een tweedehands rolstoelauto in Lelystad? Dat is ook mogelijk bij ons! Als u hierin geïnteresseerd bent, kom dan langs met de in te ruilen rolstoelauto. De rolstoelauto kunnen wij dan taxeren. Als het niet mogelijk is om langs te kunnen komen, kunt u het online taxatieformulier invullen. Wij gaan hem dan taxeren aan de hand van een goed ingevuld formulier.

Over Kikkert Rolstoelauto’s

Een persoonlijke benadering en personeel met veel vakkennis, daar bent u verzekerd van bij Kikkert Rolstoelauto’s. Wij bieden een passing op locatie bij u thuis, scherpe tarieven en een goede inruilprijs. Bovendien geven wij standaard 6 maanden garantie op iedere rolstoelauto. Kikkert Rolstoelauto’s helpt u altijd met de aanvraag van een laag tarief wegenbelasting. Heeft u vragen over onze rolstoelauto occasions of zou u graag wat meer informatie willen ontvangen over onze diensten, neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Neem vrijblijvend contact met ons op

Jan & José Kikkert

Wij weten als geen ander wat een rolstoelgebruiker wenst

Vanuit ons verleden als taxi- en touringcar ondernemers zijn wij goed op de hoogte van de verschillende mogelijkheden op het gebied van rolstoel aangepast vervoer. Door ons brede netwerk in de wereld van het aangepaste vervoer zijn wij uitstekend in staat om voor elke specifieke behoefte een juiste oplossing te bieden. Daardoor kunt u altijd een rolstoelauto kopen die dankzij de juiste autoaanpassingen perfect bij uw situatie past.

Advies op maat