Persoonlijk contact staat bij ons voorop! Vragen? Neem contact op.

Rolstoelauto Occasion Haarlem

Op zoek naar een rolstoelauto occasion in Haarlem? En het lukt maar niet om het juiste model te vinden dat is aangepast op uw wensen en behoeften? Stop met zoeken! Want bij ons, Kikkert Rolstoelauto’s, bent u aan het juiste adres. Wij verkopen rolstoelauto occasions in Haarlem voor zowel particulier als zakelijk gebruik. Wij streven altijd naar de beste kwaliteit.

Bekijk ons aanbod rolstoelauto occasions

Aanpassen op uw wensen en behoeftes

Onze rolstoelauto’s in Haarlem zijn zowel geschikt voor de particulier als voor zorginstellingen en -instanties. Bij ons kom je altijd met een glimlach de deur uit. Waarom? Omdat onze rolstoelauto occasions aangepast kunnen worden met elke behoefte en wensen van de klant. Daarnaast bieden wij handgeschakelde voertuigen, maar ook voertuigen die gebruik maken van een automaat. Wil je gebruik maken van meerdere rolstoelauto’s occasions? Dat kan ook bij ons! Bekijk ons aanbod om een goed beeld te krijgen van alle beschikbare occasions. Of neem vrijblijvend contact met ons op om de verschillende mogelijkheden te bespreken.

Specifieke aanpassingen

Om uw rolstoelauto occasion naar uw wens en behoefte aan te passen, zijn de volgende specifieke aanpassingen mogelijk:

  • Oprijplaat
  • Vastzetsysteem voor rolstoel
  • Driepuntsgordel voor rolstoel
  • Verlaging bodem
  • Aangepaste brandstoftank
  • Lier
  • En nog veel meer andere mogelijkheden

Informeer naar de mogelijkheden >

Proefrit en passing aan huis.

Wij raden altijd aan om een proefrit te maken wanneer u geïnteresseerd bent in een van onze rolstoelauto occasions. Dit kan bij u thuis in Haarlem of bij ons op locatie. Wij begrijpen namelijk volkomen dat het niet altijd mogelijk is om bij ons op locatie te komen. Daarom bieden wij aan om met het door u gewenste voertuig bij u thuis in Haarlem te komen. Maak direct een afspraak bij ons om een proefrit te maken.

Boek direct een proefrit aan huis

Plan vrijblijvend een proefrit en passing aan huis!

Interesse in onze voertuigen? Bekijk ons aanbod

Tweedehands rolstoelauto inruilen

Bent u al in het bezit van een rolstoelauto, maar wilt u deze inruilen voor een tweedehands rolstoelauto in Haarlem. Dat is ook mogelijk bij ons! Als u hierin geïnteresseerd bent, kom dan langs met de in te ruilen rolstoelauto. De rolstoelauto kunnen wij dan taxeren. Als het niet mogelijk is om langs te kunnen komen, kunt u het online taxatieformulier invullen. Wij gaan hem dan taxeren aan de hand van een goed ingevuld formulier.

Over Kikkert Rolstoelauto’s

Bij Kikkert Rolstoelauto’s bent u verzekerd van een persoonlijke benadering en personeel met veel vakkennis. Daarnaast is het mogelijk om een passing te regelen op locatie. Kikkert Rolstoelauto’s heeft scherpe tarieven van de rolstoelauto’s occasions en heeft tevens een goede inruilprijs. Wij geven standaard 6 maanden garantie op iedere rolstoelauto. Bij een aanschaf van een aangepaste auto helpen wij u altijd met de aanvraag van een laag tarief wegenbelasting. Heeft u vragen over onze rolstoelauto occasions of zou u graag wat meer informatie willen ontvangen over onze diensten, neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Neem vrijblijvend contact met ons op

Jan & José Kikkert

Wij weten als geen ander wat een rolstoelgebruiker wenst

Vanuit ons verleden als taxi- en touringcarondernemers zijn wij goed op de hoogte van de verschillende mogelijkheden op het gebied van rolstoel aangepast vervoer. Door ons brede netwerk in de wereld van het aangepaste vervoer zijn wij uitstekend in staat om voor elke specifieke behoefte een juiste oplossing te bieden. Daardoor kunt u altijd een rolstoelauto kopen die perfect bij uw situatie past.

Advies op maat