Persoonlijk contact staat bij ons voorop! Vragen? Neem contact op.

Rolstoelauto Occasion Enschede

Op zoek naar een rolstoelauto occasion in Enschede? En het lukt maar niet om het juiste model te vinden dat is aangepast op uw wensen en behoeften? Stop met zoeken! Want bij ons, Kikkert Rolstoelauto’s, bent u aan het juiste adres. Wij verkopen rolstoelauto occasions in Enschede voor zowel particulier als zakelijk gebruik. Wij streven altijd naar de beste kwaliteit.

Bekijk ons aanbod rolstoelauto occasions

Aanpassen op uw wensen en behoeftes

Onze rolstoelauto’s in Enschede zijn zowel geschikt voor de particulier als voor zorginstellingen en -instanties. Bij ons kom je altijd met een glimlach de deur uit. Waarom? Omdat onze rolstoelauto occasions aangepast kunnen worden met elke behoefte en wensen van de klant. Daarnaast bieden wij handgeschakelde voertuigen, maar ook voertuigen die gebruik maken van een automaat. Wil je gebruik maken van meerdere rolstoelauto’s occasions? Dat kan ook bij ons! Bekijk ons aanbod om een goed beeld te krijgen van alle beschikbare occasions. Of neem vrijblijvend contact met ons op om de verschillende mogelijkheden te bespreken.

Specifieke aanpassingen

Om uw rolstoelauto occasion naar uw wens en behoefte aan te passen, zijn de volgende specifieke aanpassingen mogelijk:

  • Oprijplaat
  • Vastzetsysteem voor rolstoel
  • Driepuntsgordel voor rolstoel
  • Verlaging bodem
  • Aangepaste brandstoftank
  • Lier
  • En nog veel meer andere mogelijkheden

Informeer naar de mogelijkheden >

Proefrit en passing aan huis.

Wij raden altijd aan om een proefrit te maken wanneer u geïnteresseerd bent in een van onze rolstoelauto occasions. Dit kan bij u thuis in Enschede of bij ons op locatie. Wij begrijpen namelijk volkomen dat het niet altijd mogelijk is om bij ons op locatie te komen. Daarom bieden wij aan om met het door u gewenste voertuig bij u thuis in Enschede te komen. Maak direct een afspraak bij ons om een proefrit te maken.

Boek direct een proefrit aan huis

Plan vrijblijvend een proefrit en passing aan huis!

Aangepaste auto kopen? Bekijk ons aanbod!

Klantervaringen

Dit zeggen onze klanten

"Jan, wij zijn zo gelukkig met de auto en we zijn je zeer dankbaar voor de prettige manier van zaken doen."

"Eerlijk en duidelijk. Prettig contact. Een fijne en persoonlijk ervaring in deze tijd."

"Meedenkend bedrijf waar de wens van de klant centraal staat. Bedankt Jan!

Tweedehands rolstoelauto inruilen

Bij ons heeft u ook de mogelijkheid om een rolstoelauto, die u al in bezit heeft, in te ruilen voor een andere occasion. Indien mogelijk zou het gewenst zijn om met uw voertuig bij ons langs te komen, zodat wij deze optimaal kunnen taxeren. Als het niet mogelijk is om bij ons langs te kunnen komen, kunt u het online taxatieformulier invullen. Dan gaan wij hem taxeren aan de hand van een goed ingevuld formulier.

Over Kikkert Rolstoelauto’s

Een persoonlijke benadering en personeel met veel vakkennis, daar bent u verzekerd van bij Kikkert Rolstoelauto’s. Wij bieden een passing op locatie bij u thuis, scherpe tarieven en een goede inruilprijs. Bovendien geven wij standaard 6 maanden garantie op iedere rolstoelauto. Kikkert Rolstoelauto’s helpt u altijd met de aanvraag van een laag tarief wegenbelasting. Heeft u vragen over onze rolstoelauto occasions of zou u graag wat meer informatie willen ontvangen over onze diensten, neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Neem vrijblijvend contact met ons op

Jan & José Kikkert

Wij weten als geen ander wat een rolstoelgebruiker wenst

Vanuit ons verleden als taxi- en touringcar ondernemers zijn wij goed op de hoogte van de verschillende mogelijkheden op het gebied van rolstoel aangepast vervoer. Door ons brede netwerk in de wereld van het aangepaste vervoer zijn wij uitstekend in staat om voor elke specifieke behoefte een juiste oplossing te bieden. Daardoor kunt u altijd een aangepaste auto kopen die dankzij de juiste autoaanpassingen perfect bij uw situatie past.

Lees meer over Kikkert Rolstoelauto’s