Persoonlijk contact staat bij ons voorop! Vragen? Neem contact op.

Rolstoelauto Occasion Delfzijl

Bij Kikkert Rolstoelauto’s bent u aan het juiste adres om geschikte rolstoelauto occasion in Delfzijl te vinden. Dit kan zowel particulier als zakelijk gebruikt bij ons. Bij ons bent u op de juiste plek voor een rolstoelauto occasion die voldoet aan al uw eisen en behoeften.

Bekijk ons aanbod rolstoelauto occasions

Aanpassen op uw wensen en behoeftes

Bij ons kunt u terecht voor rolstoelauto’s in Delfzijl voor zowel particulier gebruik als voor zorginstellingen en- instanties. De auto’s zijn van de beste kwaliteit en kunnen aangepast worden met uw wensen en behoeftes. Wij bieden handgeschakelde voertuigen, maar ook voertuigen die gebruik maken van een automaat. Bij ons kom je altijd tevreden de deur uit. Tevens is het mogelijk om meerdere rolstoelauto occasions te kopen. Bekijk ons aanbod om een beter beeld te krijgen van alle mogelijkheden bij Kikkert Rolstoelauto’s. Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Specifieke aanpassingen

Om uw rolstoelauto occasion naar uw wens en behoefte aan te passen, zijn de volgende specifieke aanpassingen mogelijk:

  • Oprijplaat
  • Vastzetsysteem voor rolstoel
  • Driepuntsgordel voor rolstoel
  • Verlaging bodem
  • Aangepaste brandstoftank
  • Lier
  • En nog veel meer andere mogelijkheden

Informeer naar de mogelijkheden >

Proefrit en passing aan huis.

Wanneer u geïnteresseerd bent in een van onze rolstoelauto occasions in Delfzijl dan raden wij het altijd aan om een proefrit te maken. Dit kan bij ons op locatie, maar ook bij u thuis. Wij begrijpen namelijk dat het niet altijd mogelijk is om bij ons op locatie te komen.  Wij komen dan gewoon met het door u gewenste voertuig bij u thuis. Maak direct een afspraak bij ons.

Boek direct een proefrit aan huis

Plan vrijblijvend een proefrit en passing aan huis!

Interesse in onze voertuigen? Bekijk ons aanbod

Tweedehands rolstoelauto inruilen

Bent u al in het bezit van een rolstoelauto, maar wilt u deze inruilen voor een tweedehands rolstoelauto in Delfzijl. Dat is ook mogelijk bij ons! Als u hierin geïnteresseerd bent, kom dan langs met de in te ruilen rolstoelauto. De rolstoelauto kunnen wij dan taxeren. Als het niet mogelijk is om langs te kunnen komen, kunt u het online taxatieformulier invullen. Wij gaan hem dan taxeren aan de hand van een goed ingevulde formulier.

Over Kikkert Rolstoelauto’s

Bij Kikkert Rolstoelauto’s bent u verzekerd van een persoonlijke benadering en personeel met veel vakkennis. Daarnaast is het mogelijk om een passing te regelen op locatie. Kikkert Rolstoelauto’s heeft scherpe tarieven van de rolstoelauto’s occasions en heeft tevens een goede inruilprijs. Wij geven standaard 6 maanden garantie op iedere rolstoelauto. Heeft u vragen over onze rolstoelauto occasions of zou u graag wat meer informatie willen ontvangen over onze diensten, neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Neem vrijblijvend contact met ons op

Jan & José Kikkert

Wij weten als geen ander wat een rolstoelgebruiker wenst

Vanuit ons verleden als taxi- en touringcarondernemers zijn wij goed op de hoogte van de verschillende mogelijkheden op het gebied van rolstoel aangepast vervoer. Door ons brede netwerk in de wereld van het aangepaste vervoer zijn wij uitstekend in staat om voor elke specifieke behoefte een juiste oplossing te bieden. Daardoor kunt u altijd een rolstoelauto kopen die perfect bij uw situatie past.

Advies op maat