Persoonlijk contact staat bij ons voorop! Vragen? Neem contact op.

Rolstoelauto Occasion Amsterdam

Op zoek naar een rolstoelauto occasion in Amsterdam? En het lukt maar niet om het juiste model te vinden die is aangepast op uw wensen en behoeften? Stop met zoeken! Want bij ons, Kikkert Rolstoelauto’s, bent u aan het juiste adres. Wij verkopen rolstoelauto occasions in Amsterdam voor zowel particulier als zakelijk gebruik. Wij streven altijd naar de beste kwaliteit.

Bekijk ons aanbod rolstoelauto occasions

Aanpassen op uw wensen en behoeftes

Onze rolstoelauto’s in Amsterdam zijn zowel geschikt voor de particulier als voor zorginstellingen en -instanties. Bij ons kom je altijd met een glimlach de deur uit. Waarom? Omdat onze rolstoelauto occasions aangepast kunnen worden met elke behoefte en wensen van de klant. Daarnaast bieden wij handgeschakelde voertuigen, maar ook voertuigen die gebruik maken van een automaat. Wil je gebruik maken van meerdere rolstoelauto’s occasions? Dat kan ook bij ons! Bekijk ons aanbod om een goed beeld te krijgen van alle beschikbare occasions. Of neem vrijblijvend contact met ons op om de verschillende mogelijkheden te bespreken.

Specifieke aanpassingen

Om uw rolstoelauto occasion naar uw wens en behoefte aan te passen, zijn de volgende specifieke aanpassingen mogelijk:

  • Oprijplaat
  • Vastzetsysteem voor rolstoel
  • Driepuntsgordel voor rolstoel
  • Verlaging bodem
  • Aangepaste brandstoftank
  • Lier
  • En nog veel meer andere mogelijkheden

Informeer naar de mogelijkheden >

Proefrit en passing aan huis.

Bent u geïnteresseerd in een van onze rolstoelauto occasions in Amsterdam? Dan raden wij altijd aan om een proefrit te maken. Dit kan op twee manieren: bij u thuis of bij ons op locatie. Wij begrijpen natuurlijk dat het niet altijd mogelijk is om bij ons op locatie te komen. Daarom maken wij het mogelijk dat het door u gewenste rolstoelauto bij u thuis kan komen. Maak direct een afspraak bij ons om een proefrit te maken.

Boek direct een proefrit aan huis

Plan vrijblijvend een proefrit en passing aan huis!

Interesse in onze voertuigen? Bekijk ons aanbod

Tweedehands rolstoelauto inruilen

Heeft u al een rolstoelauto in bezit, maar wilt u hem omruilen voor een tweedehands rolstoelauto in Amsterdam? Dat kan bij ons! Kom langs met de rolstoelauto die u al in bezit heeft en wij kunnen hem dan gemakkelijk taxeren. Ook is het mogelijk om een online taxatieformulier in te vullen, als het niet mogelijk is om bij ons langs te kunnen komen. Dan gaan wij hem taxeren aan de hand van een goed ingevuld taxatieformulier.

Over Kikkert Rolstoelauto’s

Kikkert Rolstoelauto’s biedt een persoonlijke benadering en heeft personeel met veel vakkennis. Bovendien bieden wij altijd een passing op locatie bij u thuis, hebben wij scherpe tarieven en een goede inruilprijs. Daarnaast bent u altijd verzekerd van 6 maanden garantie op iedere rolstoelauto. Het is goed om te weten dat bij een aanschaf van een aangepaste auto, wij u helpen met de aanvraag van een laag tarief wegenbelasting. Heeft u vragen over onze rolstoelauto occasions of zou u graag wat meer informatie willen ontvangen over onze diensten, neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Neem vrijblijvend contact met ons op

Jan & José Kikkert

Wij weten als geen ander wat een rolstoelgebruiker wenst

Vanuit ons verleden als taxi- en touringcarondernemers zijn wij goed op de hoogte van de verschillende mogelijkheden op het gebied van rolstoel aangepast vervoer. Door ons brede netwerk in de wereld van het aangepaste vervoer zijn wij uitstekend in staat om voor elke specifieke behoefte een juiste oplossing te bieden. Daardoor kunt u altijd een rolstoelauto kopen die perfect bij uw situatie past.

Advies op maat