Persoonlijk contact staat bij ons voorop! Vragen? Neem contact op.

Rolstoelauto met lift

Als u uw rolstoel mee wilt nemen in de auto, zijn er verschillende manieren om dit te doen. Bij Kikkert rolstoelauto’s hebben we een oplossing voor ieder type rolstoel of scootmobiel. Namelijk het toevoegen van een lift aan uw rolstoelauto. Een lift is geschikt voor iedere situatie. Zo bent u er zeker van dat u uw rolstoel te allen tijde veilig en comfortabel vervoert.

Welke lift bij uw situatie past, is afhankelijk van een aantal factoren. Het feit of u wel of niet permanent afhankelijk bent van de rolstoel/scootmobiel is hierbij bijvoorbeeld een belangrijke factor. Maar ook het type auto, rolstoel of scootmobiel zijn van invloed op de uiteindelijke keuze. Heeft u hierbij advies nodig? Wij adviseren u graag over de meest geschikte oplossing voor uw situatie.

Bekijk het aanbod

Rolstoelauto met kofferbaklift

Een ideaal hulpmiddel om met minimale lichamelijke inspanning uw rolstoel, scootmobiel of zelfs rollator in de laadbak van je rolstoelauto te hijsen is een kofferbaklift. Deze lift takelt als het ware de rolstoel of scootmobiel in de laadbak van uw auto. Bijkomend voordeel van een kofferbaklift is dat deze geheel aan te passen is op maat van de afmetingen van uw laadbak.

Rolstoelauto met scootmobiel-lift

Een andere oplossing is een scootmobiel-lift. Hierbij komt een horizontaal plateau uit de laadruimte van uw rolstoelauto. Deze gaat vervolgens verticaal naar beneden, waarna u hier de scootmobiel (of rolstoel) op kunt rijden. Hierna stapt u af en met behulp van een afstandsbediening zorgt u ervoor dat het plateau naar binnen wordt gehaald.

Plan vrijblijvend een proefrit en passing aan huis!

Aangepaste auto kopen? Bekijk ons aanbod!

Klantervaringen

Dit zeggen onze klanten

"Jan, wij zijn zo gelukkig met de auto en we zijn je zeer dankbaar voor de prettige manier van zaken doen."

"Eerlijk en duidelijk. Prettig contact. Een fijne en persoonlijk ervaring in deze tijd."

"Meedenkend bedrijf waar de wens van de klant centraal staat. Bedankt Jan!

Rolstoelauto met oprijplaat of -goot

Tot slot kunt u kiezen voor een oprijplaat of -goot. Deze zijn niet alleen gemakkelijk te gebruiken maar ook eenvoudig in de laadruimte van uw auto mee te nemen. Met een oprijplaat bent u er ook van verzekerd dat u veilig op pad gaat. De oprijplaten zijn namelijk voorzien van een antislip profiel. Dit voorkomt wegglijden en zorgt voor voldoende grip tijdens het in- en uitrijden. Zo heeft u ook grip tijdens regen, wanneer de plaat nat is geworden. De opstaande randen aan de zijkanten van de plaat zorgen ervoor dat uw rolstoel of scootmobiel niet zijwaarts van de plaat af kan rijden.

Een passende rolstoel-aangepaste auto door middel van persoonlijke benadering

Welke lift ook bij uw situatie past, Kikkert is dé specialist in rolstoel-aangepaste auto’s. Door jarenlange ervaring beschikken wij over veel vakkennis. Vanuit een persoonlijke benadering denken wij van A tot Z met u mee om tot de best mogelijke oplossing te komen voor uw situatie. Een proefrit maken? Geen probleem. Wij kunnen zelfs de auto bij u langsbrengen. Daarnaast bent u bij Kikkert standaard verzekerd van 6 maanden garantie. Bent u op zoek naar een rolstoelauto met lift? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij staan u graag te woord om de mogelijkheden door te nemen die bij uw situatie passen.

Neem contact op

Of bekijk ons aanbod in aangepaste auto’s. Hier vindt u zowel nieuwe modellen als occasions. Staat uw droomauto er niet tussen? In dat geval gaan wij alsnog graag op zoek naar uw gewenste voertuig.

Jan & José Kikkert

Wij weten als geen ander wat een rolstoelgebruiker wenst

Vanuit ons verleden als taxi- en touringcar ondernemers zijn wij goed op de hoogte van de verschillende mogelijkheden op het gebied van rolstoel aangepast vervoer. Door ons brede netwerk in de wereld van het aangepaste vervoer zijn wij uitstekend in staat om voor elke specifieke behoefte een juiste oplossing te bieden. Daardoor kunt u altijd een aangepaste auto kopen die dankzij de juiste autoaanpassingen perfect bij uw situatie past.

Lees meer over Kikkert Rolstoelauto’s