Persoonlijk contact staat bij ons voorop! Vragen? Neem contact op.

Rolstoelauto kopen Zwolle

Wilt u particulier of professioneel iemand veilig en zorgeloos in een rolstoel vervoeren in de omgeving van Zwolle? Kikkert Rolstoelauto’s heeft voor u de perfecte oplossing. Prachtige nieuwe rolstoelauto’s én occasions die geheel naar uw wensen op maat gemaakt kunnen worden. Betrouwbare, jonge voertuigen van voornamelijk Duitse makelij die u altijd van A naar B brengen.

Nieuwe rolstoelauto kopen

Bij Kikkert Rolstoelauto’s kunt u zowel een automaat als een handgeschakelde rolstoelauto kopen. Iedere rolstoel auto die wij in omgeving Zwolle aanbieden is door experts aangepast voor rolstoelgebruikers. Daarnaast is het altijd mogelijk om extra autoaanpassingen door te voeren.

Aanbod nieuwe rolstoelauto’s bekijken

Tweedehands rolstoelauto kopen

Vindt u het lastig om zelf een rolstoel auto occasion te vinden in de buurt van Zwolle met de autoaanpassingen waar u behoefte aan heeft? Wij helpen u! Op onze website bieden we een ruim aanbod tweedehands rolstoelaangepaste auto’s aan. Zit hier nog niet tussen wat u zoekt? Laat ons weten wat uw exacte wensen zijn, dankzij ons enorme netwerk vinden we altijd het perfecte voertuig voor u en ook voor tweedehands rolstoelauto’s voeren we graag autoaanpassingen voor u door.

Lees meer over aangepaste auto occasions

Rolstoelbus kopen Zwolle

Meerdere personen vervoeren in de omgeving van Zwolle? Wij hebben hiervoor de perfecte oplossing; betrouwbare rolstoelbussen van hoge kwaliteit waarmee u zorgeloos de weg op kunt. In ons aanbod vindt u prachtige occasions op voorraad met door specialisten doorgevoerde autoaanpassingen voor rolstoelgebruikers. U kunt een rolstoelbus op maat kopen in de omgeving van Zwolle voor een maximum aantal van 6 rolstoelgebruikers. Dit aantal kan naar wens worden aangepast. Dus ook wanneer u een rolstoelbus wilt waar 2 of 3 rolstoelen in vervoerd kunnen worden, dan is dit mogelijk.

Aanbod rolstoelbussen bekijken

Autoaanpassingen door Kikkert Rolstoelauto’s

Of u nou een nieuwe rolstoel auto of -bus koopt of een occasion, wij regelen voor u altijd een perfect aangepast voertuig in Zwolle en omgeving. Denk onder andere aan de volgende mogelijke autoaanpassingen:

  • Oprijplaat
  • Vastzetsysteem voor rolstoel
  • Driepuntsgordel voor rolstoel
  • Draaibare stoel
  • Handgas / Handrem
  • Verlaging bodem
  • Aangepaste brandstoftank
  • Lier
  • En nog veel meer

Informeer naar mogelijkheden >

Oprijplaat

Een oprijplaat is één van de autoaanpassingen waar veel gebruik van wordt gemaakt. Dit maakt het nog makkelijker om een rolstoel te vervoeren. Onze oprijplaten zijn los in de kofferbak van uw rolstoel auto of -bus te vervoeren en vanzelfsprekend ook voor andere doeleinden te gebruiken, zoals een opstapje of drempel.

Kofferbaklift

Een alternatief voor de oprijplaat is een kofferbaklift. Heeft u moeite om de rolstoel in uw rolstoel auto of -bus te krijgen, bijvoorbeeld omdat u niet lang kunt staan, of niet zwaar kunt tillen? Waarschijnlijk wilt u dan een met kofferbaklift uitgeruste rolstoelauto kopen. De mogelijkheden zijn ongekend.

Uiteraard kan het ook zijn dat u aanvullende wensen heeft voor uw rolstoel auto die hierboven niet genoemd staan. Lees meer over alle mogelijke autoaanpassingen, of neem meteen contact op. Wat uw wensen ook zijn, wij kijken altijd wat we voor u kunnen betekenen. We helpen u graag. Zo kunt u de perfecte rolstoelauto kopen.

Proefrit en passing aan huis

Voor het kopen van een rolstoelauto wilt u natuurlijk zeker weten of deze geschikt is. Een proefrit kan daarbij een uitkomst zijn. Kom langs bij onze vestiging in Hoogeveen of maak een afspraak voor een proefrit en passing aan huis in de buurt van Zwolle. Dan weet u zeker dat de rolstoel auto of -bus met autoaanpassingen aan uw wensen voldoet.

Lees meer over proefrit en passing aan huis

Plan vrijblijvend een proefrit en passing aan huis!

Aangepaste auto kopen? Bekijk ons aanbod!

Klantervaringen

Dit zeggen onze klanten

"Jan, wij zijn zo gelukkig met de auto en we zijn je zeer dankbaar voor de prettige manier van zaken doen."

"Eerlijk en duidelijk. Prettig contact. Een fijne en persoonlijk ervaring in deze tijd."

"Meedenkend bedrijf waar de wens van de klant centraal staat. Bedankt Jan!

Regelgeving rolstoelauto kopen

Na het kopen van een rolstoelauto in de buurt van Zwolle, heeft u te maken met bepaalde wet- en regelgeving. Die regelgeving geeft onder andere aan dat een rolstoel wordt gezien als een volwaardige vervanger van een autostoel. Daardoor kunt u als rolstoelgebruiker als passagier in de rolstoel blijven zitten tijdens een rit. We helpen u hier graag bij. Wist u dat u ook in aanmerking kunt komen voor een lager tarief wegenbelasting? Ook hier helpen we u bij.

Garantie

Ondanks dat onze voertuigen heel belangrijk voor ons zijn en wij ze met veel zorg onderhouden, kunnen wij u niet 100% garanderen dat de auto in de nabije toekomst geheel vrij blijft van reparatiekosten. Om niet voor onverwachte kosten te komen staan bieden wij de mogelijkheid om een garantie-/serviceovereenkomst af te sluiten. Deze overeenkomst sluit u met de GGG-Garantie, waardoor u gewaarborgd bent voor de kosten van elektronisch en mechanisch defect. Ook de arbeidskosten van de monteur neemt de GGG-Garantie voor eigen rekening.

Vanaf heden heeft u geen grote onvoorziene uitgaven meer, zelfs niet wanneer u in Europa op vakantie schade oploopt.

Lees meer over de GGG-Garantie

Veiligheid voorop

Alle rolstoelauto’s die wij te koop aanbieden, voldoen aan alle benodigde veiligheidseisen. Daarnaast inspecteren wij de rolstoelauto’s grondig voor deze te koop aan worden geboden. Wanneer u dus besluit om een rolstoelauto in Zwolle en omgeving te kopen, kunt u ervan uitgaan dat u veilig en wel de weg op kunt.

Over Kikkert Rolstoelauto’s

Wij zijn Jan en José Kikkert. Vanuit ons verleden als taxi- en touringcarondernemers zijn wij goed op de hoogte van de verschillende mogelijkheden op het gebied van rolstoel aangepast vervoer. Door ons brede netwerk in de wereld van het aangepaste vervoer zijn wij uitstekend in staat om voor elke specifieke behoefte een juiste oplossing te bieden. Daardoor kunt u bij ons altijd een rolstoelauto kopen met autoaanpassingen die perfect bij uw situatie passen, waarmee u veilig en comfortabel van en naar Zwolle kunt rijden. We maken graag kennis met u in onze vestiging óf op afstand.

Neem contact op

Jan & José Kikkert

Wij weten als geen ander wat een rolstoelgebruiker wenst

Vanuit ons verleden als taxi- en touringcar ondernemers zijn wij goed op de hoogte van de verschillende mogelijkheden op het gebied van rolstoel aangepast vervoer. Door ons brede netwerk in de wereld van het aangepaste vervoer zijn wij uitstekend in staat om voor elke specifieke behoefte een juiste oplossing te bieden. Daardoor kunt u altijd een aangepaste auto kopen die dankzij de juiste autoaanpassingen perfect bij uw situatie past.

Lees meer over Kikkert Rolstoelauto’s