Persoonlijk contact staat bij ons voorop! Vragen? Neem contact op.

Rolstoelauto kopen Tilburg

Bij Kikkert Rolstoelauto’s krijgt u meer dan een aangepaste auto. U krijgt een nieuwe rolstoel auto volledig op maat gemaakt óf een betrouwbare occasion van de beste kwaliteit. Daarbij kunt u kiezen voor uitgebreide garantie mogelijkheden.

Wij weten precies wat een rolstoelgebruiker wenst en kunnen, mede dankzij autoaanpassingen, daarom altijd datgene leveren waar u naar op zoek bent. Zo komt u in de toekomst zorgeloos van Tilburg naar B.

Wilt u een rolstoelauto kopen in de buurt van Tilburg, breng dan eens een bezoek aan onze vestiging in Hoogeveen om ons aanbod te bekijken en vrijblijvend een proefrit te maken. Uiteraard kunt u ons aanbod ook online bekijken.

Online aanbod rolstoelauto's Tilburg bekijken

Nieuwe rolstoelauto kopen

Bij Kikkert Rolstoelauto’s kunt u verschillende nieuwe rolstoelauto’s kopen. Handgeschakeld én automaat, inclusief autoaanpassingen naar uw wens. We hielpen al verschillende zorginstellingen aan veilig en comfortabel rolstoel aangepaste voertuigen en doen dat ook graag voor u als particulier.

Aanbod nieuwe rolstoelauto’s bekijken

Rolstoel auto occasion

Naast onze nieuwe exemplaren kunt u ook voor een ‘kant-en-klare’ rolstoel auto occasion kiezen. Het voordeel is dat u direct de weg op kunt met deze veilige betrouwbare bolides. Met onze rolstoel auto occasions met autoaanpassingen bent u verzekerd van kwaliteit.

Aanbod rolstoelauto occasions bekijken

Rolstoelbus kopen

Liever een rolstoelbus in plaats van een rolstoelauto kopen? De mogelijkheden zijn ongekend en dat kan het juist lastig maken. Het is daarom verstandig om naar een specialist te gaan die u voorziet van deskundig advies en u uiteindelijk de rolstoelbus kan leveren met autoaanpassingen die perfect bij uw situatie passen. Kikkert Rolstoelauto’s is zo’n specialist. Met onze rolstoelbussen kunt u zorgeloos de weg op. Zij brengen u veilig en snel van en naar Tilburg of waar u ook maar naartoe wilt.

Aanbod rolstoelbussen Tilburg bekijken

Autoaanpassingen door Kikkert Rolstoelauto’s

Wanneer u een aangepaste auto of -bus koopt bij Kikkert Rolstoelauto’s dan kunt u rekenen op de volgende eigenschappen als autoaanpassingen:

  • Oprijplaat
  • Lift
  • Draaibare stoel
  • Handgas / Handrem
  • Bodemverlaging
  • Lier
  • Kofferbaklift
  • Etc

Wij weten als geen ander dat iedere aangepaste auto uniek is. Iedereen heeft namelijk specifieke wensen waar de rolstoel auto aan moet voldoen. Heeft u specifieke wensen die hierboven niet vermeld staan, neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Wij doen er alles aan om u te voorzien van de perfecte autoaanpassingen. Wij kijken of we intern uw wensen kunnen realiseren. Mocht dit niet het geval zijn dan zoeken wij verder in ons brede netwerk tot we u kunnen bieden waar u behoefte aan heeft.

Lees meer over de mogelijkheden van autoaanpassingen

Oprijplaat of kofferbaklift

Wanneer u in de omgeving van Tilburg een geschikte rolstoelauto vindt en deze besluit te kopen, weet u zeker dat deze voldoet aan een aantal ingebouwde eigenschappen. Dit zorgt ervoor dat de rolstoel gemakkelijk in de rolstoelauto kan worden geplaatst. Verder kan de rolstoel auto volledig worden aangepast aan uw wensen.

Zo kan het voertuig worden voorzien van bijvoorbeeld een oprijplaat of een kofferbaklift. In het geval van een oprijplaat kan een rolstoel gemakkelijk in de rolstoelauto worden geplaatst. Wanneer er sprake is van een kofferbaklift, wordt de rolstoel eenvoudig in de auto getakeld.

Lees meer over maatoplossingen

Proefrit en passing aan huis

Denkt u de perfecte rolstoelauto te hebben gevonden om te kopen? Met de juiste autoaanpassingen? Dan wilt u dit vermoeden wellicht bevestigen door een proefrit te maken. Geen probleem! Ook als u niet in staat bent om bij ons langs te komen, want dan komen we gewoon naar u in de omgeving van Tilburg. Zo weet u meteen of de rolstoel auto aan al uw wensen voldoet.

Lees meer over proefrit en passing aan huis

Plan vrijblijvend een proefrit en passing aan huis!

Aangepaste auto kopen? Bekijk ons aanbod!

Klantervaringen

Dit zeggen onze klanten

"Jan, wij zijn zo gelukkig met de auto en we zijn je zeer dankbaar voor de prettige manier van zaken doen."

"Eerlijk en duidelijk. Prettig contact. Een fijne en persoonlijk ervaring in deze tijd."

"Meedenkend bedrijf waar de wens van de klant centraal staat. Bedankt Jan!

Regelgeving rolstoelauto kopen

Bent u van plan om een rolstoelauto in de buurt van Tilburg te kopen? Dan wilt u natuurlijk op de juiste manier deel kunnen nemen aan het verkeer. Er zijn een aantal regels die opgesteld zijn tijdens het vervoeren van een rolstoel in een rolstoel auto. Deze regelgeving bepaalt onder andere dat de rolstoelgebruiker in de rolstoel mag blijven zitten in tijdens een rit. De rolstoel kan in zo’n geval gezien worden als vervanger van een autostoel. Wij geven u graag advies hierover.

Daarnaast kunt u met uw rolstoel auto in aanmerking komen voor een laag tarief wegenbelasting. Ook hierover adviseren we u natuurlijk als u daar behoefte aan heeft.

Garantie mogelijkheden

Kikkert Rolstoelauto’s levert uitsluitend veilige en betrouwbare kwaliteitsvoertuigen. Garantie voor een toekomst zonder reparatiekosten heeft u natuurlijk nooit, maar om te voorkomen dat u voor onverwachte hoge kosten komt te staan, bieden wij met onze partners diverse garantie- en servicemogelijkheden aan.

Door een GGG-Garantie overeenkomst af te sluiten dekt u de kosten voor de reparatie van een elektronisch of mechanisch defect. Ook de arbeidsuren van de monteur vallen onder de garantie. Én of je je nou in Tilburg of in het buitenland bevindt, bij pech wordt uw auto volledig op kosten van GGG-Garantie gerepareerd.

Veiligheid voorop

Om ervoor te zorgen dat u volledig veilig de weg op kunt nadat u een rolstoelauto heeft kunnen kopen in Tilburg, zorgen we er bij Kikkert Rolstoelauto’s altijd voor dat de rolstoelauto’s en -bussen die wij te koop hebben staan voldoen aan alle moderne veiligheidseisen. Wanneer u bij ons een rolstoel auto koopt, kunt u er dus ook vanuit gaan dat deze volledig door ons is geïnspecteerd. Zo kunt u veilig en met een gerust gevoel deelnemen aan het verkeer. Ook worden al onze voertuigen voor aflevering vakkundig gedesinfecteerd.

Over Kikkert Rolstoelauto’s

Wij zijn Jan en José Kikkert. Dankzij onze opgedane ervaring in de taxi- en touringcarebranche weten wij wat er komt kijken bij rolstoelaangepaste voertuigen. Daarnaast zijn wij op de hoogte van alle mogelijke autoaanpassingen en hebben we een breed netwerk. Samen kijken we naar wat u nodig heeft en wij zorgen voor de perfecte rolstoel auto waarmee u veilig en comfortabel van en naar Tilburg kunt rijden.

We maken graag met u kennis wanneer u in de gelegenheid bent om langs te komen in Hoogeveen óf op afstand.

Neem contact met ons op

Jan & José Kikkert

Wij weten als geen ander wat een rolstoelgebruiker wenst

Vanuit ons verleden als taxi- en touringcar ondernemers zijn wij goed op de hoogte van de verschillende mogelijkheden op het gebied van rolstoel aangepast vervoer. Door ons brede netwerk in de wereld van het aangepaste vervoer zijn wij uitstekend in staat om voor elke specifieke behoefte een juiste oplossing te bieden. Daardoor kunt u altijd een aangepaste auto kopen die dankzij de juiste autoaanpassingen perfect bij uw situatie past.

Lees meer over Kikkert Rolstoelauto’s