Persoonlijk contact staat bij ons voorop! Vragen? Neem contact op.

Rolstoelauto kopen Rotterdam

Bij Kikkert Rolstoelauto’s krijgt u meer dan een aangepaste auto. U krijgt een nieuwe rolstoel auto volledig op maat gemaakt óf een betrouwbare occasion van de beste kwaliteit. Daarbij kunt u kiezen voor uitgebreide garantie mogelijkheden.

Wij weten precies wat een rolstoelgebruiker wenst en kunnen, mede dankzij autoaanpassingen, daarom altijd datgene leveren waar u naar op zoek bent. Zo komt u in de toekomst zorgeloos van Rotterdam naar B.

Wilt u een rolstoelauto kopen in de buurt van Rotterdam, breng dan eens een bezoek aan onze vestiging in Hoogeveen om ons aanbod te bekijken en vrijblijvend een proefrit te maken. Uiteraard kunt u ons aanbod ook online bekijken.

Online aanbod rolstoelauto's Rotterdam bekijken

Nieuwe rolstoelauto kopen

Bij Kikkert Rolstoelauto’s kunt u verschillende nieuwe rolstoelauto’s kopen. Handgeschakeld én automaat, inclusief autoaanpassingen naar uw wens. We hielpen al verschillende zorginstellingen aan veilig en comfortabel rolstoel aangepaste voertuigen en doen dat ook graag voor u als particulier.

Aanbod nieuwe rolstoelauto’s bekijken

Rolstoel auto occasion

Naast onze nieuwe exemplaren kunt u ook voor een ‘kant-en-klare’ rolstoel auto occasion kiezen. Het voordeel is dat u direct de weg op kunt met deze veilige betrouwbare bolides. Met onze rolstoel auto occasions met autoaanpassingen bent u verzekerd van kwaliteit.

Aanbod rolstoelauto occasions bekijken

Rolstoelbus kopen Rotterdam

Meerdere personen vervoeren in de omgeving van Rotterdam? Wij hebben hiervoor de perfecte oplossing; betrouwbare rolstoelbussen van hoge kwaliteit waarmee u zorgeloos de weg op kunt. In ons aanbod vindt u prachtige occasions op voorraad met door specialisten doorgevoerde autoaanpassingen voor rolstoelgebruikers.

U kunt een rolstoelbus op maat kopen in de omgeving van Rotterdam voor een maximum aantal van 6 rolstoelgebruikers. Dit aantal kan naar wens worden aangepast. Dus ook wanneer u een rolstoelbus wilt waar 2 of 3 rolstoelen in vervoerd kunnen worden, dan is dit mogelijk.

Aanbod rolstoelbussen bekijken

Aangepaste auto’s van Kikkert Rolstoelauto’s

Voor alle nieuwe en tweedehands rolstoelauto’s en -bussen zijn autoaanpassingen beschikbaar. Welke kunt u in ieder geval van ons verwachten?

  • Oprijplaat
  • Lift
  • Draaibare stoel
  • Handgas / Handrem
  • Bodemverlaging
  • Lier
  • Kofferbaklift
  • Etc

Oprijplaat of kofferbaklift

Alle rolstoelauto’s die u in Rotterdam of omgeving kunt kopen bij Kikkert Rolstoelauto’s, voldoen aan een aantal standaard eigenschappen die ervoor zorgen dat de rolstoel auto gemakkelijk in gebruik is. Verder kan er maatwerk worden toegepast, waardoor het voertuig volledig naar uw wens wordt aangepast.

Zo kan een rolstoel auto of bus worden voorzien van een oprijplaat of kofferbaklift. Beide autoaanpassingen zorgen ervoor dat de rolstoel gemakkelijk in de auto kan worden gereden (in het geval van een oprijplaat) of kan worden getakeld (met een kofferbaklift).

Misschien heeft u aanvullende wensen die hierboven niet genoemd staan. Wat uw wensen ook zijn, wij kijken altijd wat wij voor u kunnen betekenen. Met ons enorme netwerk vinden wij voor u altijd een oplossing.

Proefrit en passing aan huis

Denkt u de perfecte rolstoelauto te hebben gevonden om te kopen? Met de juiste autoaanpassingen? Dan wilt u dit vermoeden wellicht bevestigen door een proefrit te maken. Geen probleem! Ook als u niet in staat bent om bij ons langs te komen, want dan komen we gewoon naar u in de omgeving van Rotterdam. Zo weet u meteen of de rolstoel auto aan al uw wensen voldoet.

Lees meer over proefrit en passing aan huis

Plan vrijblijvend een proefrit en passing aan huis!

Aangepaste auto kopen? Bekijk ons aanbod!

Klantervaringen

Dit zeggen onze klanten

"Jan, wij zijn zo gelukkig met de auto en we zijn je zeer dankbaar voor de prettige manier van zaken doen."

"Eerlijk en duidelijk. Prettig contact. Een fijne en persoonlijk ervaring in deze tijd."

"Meedenkend bedrijf waar de wens van de klant centraal staat. Bedankt Jan!

Regelgeving rolstoelauto kopen

Na het kopen van een rolstoelauto in de buurt van Rotterdam, heeft u te maken met bepaalde wet- en regelgeving. Die regelgeving geeft onder andere aan dat een rolstoel wordt gezien als een volwaardige vervanger van een autostoel. Daardoor kunt u als rolstoelgebruiker als passagier in de rolstoel blijven zitten tijdens een rit. We helpen u hier graag bij. Wist u dat u ook in aanmerking kunt komen voor een lager tarief wegenbelasting? Ook hier helpen we u bij.

Garantie

Ondanks dat onze voertuigen heel belangrijk voor ons zijn en wij ze met veel zorg onderhouden, kunnen wij u niet 100% garanderen dat de auto in de nabije toekomst geheel vrij blijft van reparatiekosten. Om niet voor onverwachte kosten te komen staan bieden wij de mogelijkheid om een garantie-/serviceovereenkomst af te sluiten. Deze overeenkomst sluit u met de GGG-Garantie, waardoor u gewaarborgd bent voor de kosten van elektronisch en mechanisch defect. Ook de arbeidskosten van de monteur neemt de GGG-Garantie voor eigen rekening.

Vanaf heden heeft u geen grote onvoorziene uitgaven meer, zelfs niet wanneer u in Europa op vakantie schade oploopt.

Lees meer over de GGG-Garantie

Over Kikkert Rolstoelauto’s

Met de rolstoel auto’s van Kikkert weet u altijd waar u aan toe bent. Kwaliteit, betrouwbaarheid en veiligheid is waar wij voor staan. Door onze ervaring als taxi- en touringcar ondernemers weten wij precies wat er komt kijken bij de aanschaf van een rolstoel auto en we ondersteunen u hier graag bij.

We inspecteren al onze voertuigen grondig, zodat u straks op een veilige manier deel kunt nemen aan het verkeer in Rotterdam en omgeving. Door de autoaanpassingen die we door kunnen voeren bij een rolstoelauto, voelt u zich bovendien helemaal thuis in uw rolstoelauto. Daarnaast worden al onze voertuigen vakkundig gedesinfecteerd voor aflevering.

Lees meer over Kikkert Rolstoelauto's

Neem contact op

Dus bent u woonachtig in de omgeving van Rotterdam en wilt u een betrouwbare rolstoelauto kopen? Breng dan eens een bezoek aan onze vestiging of bekijk ons aanbod direct online. Uiteraard kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen voor vragen of adviezen. Dankzij ons enorme netwerk vinden wij voor u altijd een oplossing.

Neem contact op

Jan & José Kikkert

Wij weten als geen ander wat een rolstoelgebruiker wenst

Vanuit ons verleden als taxi- en touringcar ondernemers zijn wij goed op de hoogte van de verschillende mogelijkheden op het gebied van rolstoel aangepast vervoer. Door ons brede netwerk in de wereld van het aangepaste vervoer zijn wij uitstekend in staat om voor elke specifieke behoefte een juiste oplossing te bieden. Daardoor kunt u altijd een aangepaste auto kopen die dankzij de juiste autoaanpassingen perfect bij uw situatie past.

Lees meer over Kikkert Rolstoelauto’s