Persoonlijk contact staat bij ons voorop! Vragen? Neem contact op.

Rolstoelauto kopen Hoogeveen

Bent u opzoek naar een rolstoelauto of rolstoelbus in Hoogeveen of omgeving? Kikkert Rolstoelauto’s is dé specialist in de aan- en verkoop van gebruikte rolstoelauto’s en rolstoelbussen. Ons aanbod bestaat niet alleen uit rolstoelauto/rolstoelbus occasions. Wij hebben ook nieuwe voertuigen die volledig aangepast kunnen worden naar uw wensen. Door de autoaanpassingen bent u altijd verzekerd van een perfect aangepaste auto voor uw situatie. Met een rolstoelauto van Kikkert weet u zeker dat u in de toekomst zorgeloos zal rijden. Kom langs bij Kikkert rolstoelauto’s in Hoogeveen en maak vrijblijvend een proefrit in één van onze rolstoelauto’s/rolstoelbussen.

Aangepaste auto’s van Kikkert Rolstoelauto’s

Of u nou een nieuwe rolstoelauto koopt of een occasion, wij regelen voor u altijd een perfect aangepaste auto. Wat kunt u van ons allemaal verwachten?

  • Inrijplaat
  • Vastzetsysteem voor de rolstoel
  • Driepuntsgordel voor de rolstoel
  • Verlaging van de bodem
  • Aangepaste brandstoftank

Informeer naar mogelijkheden >

Wij weten als geen ander dat iedere aangepaste auto uniek is. Iedereen heeft namelijk zijn/haar specifieke wensen waar de aangepaste auto aan moet voldoen. Heeft u specifieke wensen die hierboven niet vermeldt staan, neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij doen er alles aan om u te voorzien van een perfect op maat aangepaste auto. Wij kijken of we intern uw wensen kunnen realiseren. Mocht dit niet het geval zijn dan gaan wij samen met u opzoek naar een oplossing.

Plan vrijblijvend een proefrit en passing aan huis!

Interesse in onze voertuigen? Bekijk ons aanbod

Rolstoelbus op maat kopen Hoogeveen

Een rolstoelbus kopen is niet iets dat u dagelijks doet. Vaak heeft u specifieke wensen waar de rolstoelbus aan moet voldoen. Geen enkele rolstoelbus is immers hetzelfde. Door onze ervaring weten wij dat als geen ander. Daarom bieden wij niet alleen rolstoelauto occasions aan, maar ook nieuwe rolstoelbussen die volledig naar uw wens op maat gemaakt kan worden. Een rolstoelbus kopen in Hoogeveen en omgeving doet u bij Kikkert Rolstoelauto’s.

Betrouwbare occasion rolstoelauto kopen

Naast onze nieuwe rolstoelbussen en rolstoelauto’s verkopen wij ook occasions. Deze kant-en-klare modellen zijn rijklaar waardoor u er meteen de weg mee op kan. Bent u op zoek naar een rolstoelauto occasion en benieuwd naar wat wij u te bieden hebben? Breng dan een bezoek aan onze vestiging. Hier kunt u ons aanbod zien en vrijblijvend een proefrit maken om zelf de auto/bus te ervaren. Uiteraard kunt u ook online ons aanbod bekijken. Zo kunt u gemakkelijk bepalen welke rolstoelbus u wilt kopen in Hoogeveen.

Invalide auto op maat kopen

Vanuit ons verleden als taxi- en touringcarondernemers weten wij als geen ander welke mogelijkheden er zijn op het gebied van rolstoelaangepast vervoer. Deze ongekende mogelijkheden maken het niet makkelijker om een invalide auto aan te schaffen. Wij weten precies wat een rolstoelgebruiker zich wenst. Daarom kunnen onze nieuwe rolstoelauto’s en rolstoelbussen geheel op maat worden aangepast naar uw wensen. Ons doel is dat u zorgeloos veilige en plezierige kilometers maakt in Hoogeveen en omgeving. Onze invalide auto’s, met de autoaanpassingen, op maat garanderen dat!

Garantie – een extra stukje zekerheid

Ondanks dat onze voertuigen heel belangrijk voor ons zijn, wij ze met veel zorg onderhouden en eventuele autoaanpassingen doen, kunnen wij u niet 100% garanderen dat de auto in de nabije toekomst geheel gevrijwaard blijft van reparatiekosten. Om niet voor onverwachte kosten te komen staan bieden wij de mogelijkheid om een garantie-/serviceovereenkomst af te sluiten. Deze overeenkomst sluit u met de GGG-Garantie, waardoor u gewaarborgd bent voor de kosten van elektronisch en mechanisch defect. Ook de arbeidskosten van de monteur neemt de GGG-Garantie voor eigen rekening. Vanaf heden heeft u geen grote onvoorziene uitgaven meer, zelfs niet wanneer u in Europa op vakantie schade oploopt.

U zoekt, wij vinden…

Oprijplaat of kofferbaklift

Een rolstoelauto die u in Hoogeveen en omgeving kunt kopen, kan dus volledig worden aangepast naar uw wensen en behoeftes. Zo kunnen de rolstoelauto’s die te koop zijn bijvoorbeeld worden voorzien van een oprijplat. Een oprijplaat zorgt ervoor dat de rolstoel gemakkelijk via een plaat (of goot) in de auto wordt gereden. Wanneer u van plan bent om een rolstoelauto te kopen in Hoogeveen en omstreken, kunt u deze in overleg dus laten voorzien van uw wensen. Zo kan de rolstoelauto die u wilt kopen helemaal op maat worden gemaakt. Eén van de mogelijkheden is bijvoorbeeld het plaatsen van een kofferbaklift in de rolstoelbus die te koop staat. Een kofferbaklift zorgt ervoor dat de rolstoel in de auto kan worden getakeld.

Regelgeving rolstoelauto kopen

Het kopen van een rolstoelauto in Hoogeveen brengt dus meerdere voordelen met zich mee. De belangrijkste is dat de rolstoelgebruiker gemakkelijk en veilig deel kan nemen aan het verkeer. Wat betreft de regelgeving van het meenemen van een aangepaste auto: Een rolstoel wordt gezien als een vervanger van de autostoel. Daardoor kan de rolstoelgebruiker als passagier in de rolstoel blijven zitten.

Veiligheid voorop

Wanneer u besluit om een rolstoelauto te kopen in Hoogeveen en omstreken, is het natuurlijk belangrijk dat deze aan alle veiligheidseisen voldoet. Wij inspecteren alle rolstoelbussen die te koop staan altijd grondig, zodat ze aan al onze hoge standaarden voldoen. Daardoor weet u bij het kopen van een rolstoelauto zeker dat u helemaal veilig de weg op kunt.

Jan & José Kikkert

Wij weten als geen ander wat een rolstoelgebruiker wenst

Vanuit ons verleden als taxi- en touringcarondernemers zijn wij goed op de hoogte van de verschillende mogelijkheden op het gebied van rolstoel aangepast vervoer. Door ons brede netwerk in de wereld van het aangepaste vervoer zijn wij uitstekend in staat om voor elke specifieke behoefte een juiste oplossing te bieden. Daardoor kunt u altijd een rolstoelauto kopen die perfect bij uw situatie past.

Advies op maat