Persoonlijk contact staat bij ons voorop! Vragen? Neem contact op.

Rolstoelauto kopen Hoogeveen

Met de voertuigen van Kikkert Rolstoelauto’s vervoert u veilig en zorgeloos iemand in een rolstoel in de omgeving van Hoogeveen. Voor iedere wens hebben wij voor u de perfecte oplossing. Voldoet ons huidige aanbod hier niet aan? Dan bieden we autoaanpassingen om dat op te lossen.

Kwaliteit en betrouwbaarheid is waar wij voor staan. Dus bent u woonachtig in de omgeving van Hoogeveen en bent u op zoek naar een betrouwbare rolstoel auto? Breng dan eens een bezoek aan onze vestiging of bekijk ons aanbod direct online. Uiteraard kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen voor vragen of adviezen.

Nieuwe rolstoelauto Hoogeveen kopen

We hielpen al verschillende zorginstellingen aan nieuw rolstoelaangepast vervoer en doen dit ook graag voor u als particulier. Waar bent u precies naar op zoek?

Wij zijn specialist op het gebied van rolstoelauto’s in omgeving Hoogeveen. Onze kennis gecombineerd met ons brede netwerk zorgen ervoor dat we altijd de perfecte rolstoel auto voor u vinden. Biedt ons huidige assortiment deze nog niet aan? Plaats dan een zoekopdracht dan kijken we verder dan ons eigen aanbod. Daarnaast zijn er veel verschillende autoaanpassingen mogelijk, waardoor u bij ons altijd de voor u perfecte rolstoel auto scoort.

Betrouwbare rolstoel auto occasions

Naast onze nieuwe rolstoelauto’s verkopen wij ook occasions. Deze kant-en-klare modellen zijn rijklaar waarmee u meteen de weg mee op kan. Bent u op zoek naar een rolstoel auto occasion en benieuwd naar wat wij u te bieden hebben? Breng dan een bezoek aan onze vestiging. Hier kunt u ons aanbod zien en vrijblijvend een proefrit maken om zelf de auto te ervaren. Uiteraard kunt u ook online ons aanbod bekijken. Vraag ook vooral naar de mogelijke autoaanpassingen.

Aanbod rolstoelauto occasions Hoogeveen bekijken

Rolstoelbus kopen

Liever een rolstoelbus in plaats van een rolstoelauto kopen? De mogelijkheden zijn ongekend en dat kan het juist lastig maken. Het is daarom verstandig om naar een specialist te gaan die u voorziet van deskundig advies en u uiteindelijk de rolstoelbus kan leveren met autoaanpassingen die perfect bij uw situatie passen. Kikkert Rolstoelauto’s is zo’n specialist. Met onze rolstoelbussen kunt u zorgeloos de weg op. Zij brengen u veilig en snel van en naar Hoogeveen of waar u ook maar naartoe wilt.

Aanbod rolstoelbussen Hoogeveen bekijken

Aangepaste auto’s van Kikkert Rolstoelauto’s

Voor alle nieuwe en tweedehands rolstoelauto’s en -bussen zijn autoaanpassingen beschikbaar. Welke kunt u in ieder geval van ons verwachten?

  • Oprijplaat
  • Lift
  • Draaibare stoel
  • Handgas / Handrem
  • Bodemverlaging
  • Lier
  • Kofferbaklift
  • Etc

Lees meer over auto aanpassingen

Oprijplaat of kofferbaklift

Alle rolstoelauto’s die u in Hoogeveen of omgeving kunt kopen bij Kikkert Rolstoelauto’s, voldoen aan een aantal standaard eigenschappen die ervoor zorgen dat de rolstoel auto gemakkelijk in gebruik is. Verder kan er maatwerk worden toegepast, waardoor het voertuig volledig naar uw wens wordt aangepast.

Zo kan een rolstoel auto of bus worden voorzien van een oprijplaat of kofferbaklift. Beide autoaanpassingen zorgen ervoor dat de rolstoel gemakkelijk in de auto kan worden gereden (in het geval van een oprijplaat) of kan worden getakeld (met een kofferbaklift).

Misschien heeft u aanvullende wensen die hierboven niet genoemd staan. Wat uw wensen ook zijn, wij kijken altijd wat wij voor u kunnen betekenen. Met ons enorme netwerk vinden wij voor u altijd een oplossing.

Proefrit en passing aan huis

Voor het kopen van een rolstoelauto wilt u natuurlijk zeker weten of deze geschikt is. Een proefrit kan daarbij een uitkomst zijn. Kom langs bij onze vestiging in Hoogeveen of maak een afspraak voor een proefrit en passing aan huis in de buurt van Hoogeveen. Dan weet u zeker dat de rolstoel auto of -bus met autoaanpassingen aan uw wensen voldoet.

Lees meer over proefrit en passing aan huis

Plan vrijblijvend een proefrit en passing aan huis!

Aangepaste auto kopen? Bekijk ons aanbod!

Klantervaringen

Dit zeggen onze klanten

"Jan, wij zijn zo gelukkig met de auto en we zijn je zeer dankbaar voor de prettige manier van zaken doen."

"Eerlijk en duidelijk. Prettig contact. Een fijne en persoonlijk ervaring in deze tijd."

"Meedenkend bedrijf waar de wens van de klant centraal staat. Bedankt Jan!

Regelgeving rolstoelauto kopen

Bent u van plan om een rolstoelauto in de buurt van Hoogeveen te kopen? Dan wilt u natuurlijk op de juiste manier deel kunnen nemen aan het verkeer. Er zijn een aantal regels die opgesteld zijn tijdens het vervoeren van een rolstoel in een rolstoel auto. Deze regelgeving bepaalt onder andere dat de rolstoelgebruiker in de rolstoel mag blijven zitten in tijdens een rit. De rolstoel kan in zo’n geval gezien worden als vervanger van een autostoel. Wij geven u graag advies hierover.

Daarnaast kunt u met uw rolstoel auto in aanmerking komen voor een laag tarief wegenbelasting. Ook hierover adviseren we u natuurlijk als u daar behoefte aan heeft.

Garantie mogelijkheden

Kikkert Rolstoelauto’s levert uitsluitend veilige en betrouwbare kwaliteitsvoertuigen. Garantie voor een toekomst zonder reparatiekosten heeft u natuurlijk nooit, maar om te voorkomen dat u voor onverwachte hoge kosten komt te staan, bieden wij met onze partners diverse garantie- en servicemogelijkheden aan.

Door een GGG-Garantie overeenkomst af te sluiten dekt u de kosten voor de reparatie van een elektronisch of mechanisch defect. Ook de arbeidsuren van de monteur vallen onder de garantie. Én of je je nou in Hoogeveen of in het buitenland bevindt, bij pech wordt uw auto volledig op kosten van GGG-Garantie gerepareerd.

Veiligheid voorop

Alle rolstoelauto’s die wij te koop aanbieden, voldoen aan alle benodigde veiligheidseisen. Daarnaast inspecteren wij de rolstoelauto’s grondig voor deze te koop aan worden geboden. Wanneer u dus besluit om een rolstoelauto in Hoogeveen en omgeving te kopen, kunt u ervan uitgaan dat u veilig en wel de weg op kunt.

Over Kikkert Rolstoelauto’s

Wij zijn Jan en José Kikkert. Vanuit ons verleden als taxi- en touringcarondernemers zijn wij goed op de hoogte van de verschillende mogelijkheden op het gebied van rolstoel aangepast vervoer. Door ons brede netwerk in de wereld van het aangepaste vervoer zijn wij uitstekend in staat om voor elke specifieke behoefte een juiste oplossing te bieden. Daardoor kunt u bij ons altijd een rolstoelauto kopen met autoaanpassingen die perfect bij uw situatie passen, waarmee u veilig en comfortabel van en naar Hoogeveen kunt rijden. We maken graag kennis met u in onze vestiging óf op afstand.

Neem contact met ons op

U zoekt, wij vinden…

Oprijplaat of kofferbaklift

Een rolstoelauto die u in Hoogeveen en omgeving kunt kopen, kan dus volledig worden aangepast naar uw wensen en behoeftes. Zo kunnen de rolstoelauto’s die te koop zijn bijvoorbeeld worden voorzien van een oprijplat. Een oprijplaat zorgt ervoor dat de rolstoel gemakkelijk via een plaat (of goot) in de auto wordt gereden.
Wanneer u van plan bent om een rolstoelauto te kopen in Hoogeveen en omstreken, kunt u deze in overleg dus laten voorzien van uw wensen. Zo kan de rolstoelauto die u wilt kopen helemaal op maat worden gemaakt. Eén van de mogelijkheden is bijvoorbeeld het plaatsen van een kofferbaklift in de rolstoelbus die te koop staat. Een kofferbaklift zorgt ervoor dat de rolstoel in de auto kan worden getakeld.

Regelgeving rolstoelauto kopen

Het kopen van een rolstoelauto in Hoogeveen brengt dus meerdere voordelen met zich mee. De belangrijkste is dat de rolstoelgebruiker gemakkelijk en veilig deel kan nemen aan het verkeer. Wat betreft de regelgeving van het meenemen van een aangepaste auto: Een rolstoel wordt gezien als een vervanger van de autostoel. Daardoor kan de rolstoelgebruiker als passagier in de rolstoel blijven zitten.

Veiligheid voorop

Wanneer u besluit om een rolstoelauto te kopen in Hoogeveen en omstreken, is het natuurlijk belangrijk dat deze aan alle veiligheidseisen voldoet. Wij inspecteren alle rolstoelbussen die te koop staan altijd grondig, zodat ze aan al onze hoge standaarden voldoen. Daardoor weet u bij het kopen van een rolstoelauto zeker dat u helemaal veilig de weg op kunt.

Jan & José Kikkert

Wij weten als geen ander wat een rolstoelgebruiker wenst

Vanuit ons verleden als taxi- en touringcar ondernemers zijn wij goed op de hoogte van de verschillende mogelijkheden op het gebied van rolstoel aangepast vervoer. Door ons brede netwerk in de wereld van het aangepaste vervoer zijn wij uitstekend in staat om voor elke specifieke behoefte een juiste oplossing te bieden. Daardoor kunt u altijd een aangepaste auto kopen die dankzij de juiste autoaanpassingen perfect bij uw situatie past.

Lees meer over Kikkert Rolstoelauto’s