Persoonlijk contact staat bij ons voorop! Vragen? Neem contact op.

Rolstoelauto kopen Groningen

Bij Kikkert Rolstoelauto’s krijgt u meer dan een aangepaste auto. U krijgt een nieuwe rolstoel auto volledig op maat gemaakt óf een betrouwbare occasion van de beste kwaliteit. Daarbij kunt u kiezen voor uitgebreide garantie mogelijkheden.

Wij weten precies wat een rolstoelgebruiker wenst en kunnen, mede dankzij autoaanpassingen, daarom altijd datgene leveren waar u naar op zoek bent. Zo komt u in de toekomst zorgeloos van Groningen naar B.

Wilt u een rolstoelauto kopen in de buurt van Groningen, breng dan eens een bezoek aan onze vestiging in Hoogeveen om ons aanbod te bekijken en vrijblijvend een proefrit te maken. Uiteraard kunt u ons aanbod ook online bekijken.

Online aanbod rolstoelauto's Groningen bekijken

Nieuwe rolstoelauto kopen

Bij Kikkert Rolstoelauto’s kunt u verschillende nieuwe rolstoelauto’s kopen. Handgeschakeld én automaat, inclusief autoaanpassingen naar uw wens. We hielpen al verschillende zorginstellingen aan veilig en comfortabel rolstoel aangepaste voertuigen en doen dat ook graag voor u als particulier.

Aanbod nieuwe rolstoelauto’s bekijken

Rolstoel auto occasion

Naast onze nieuwe exemplaren kunt u ook voor een ‘kant-en-klare’ rolstoel auto occasion kiezen. Het voordeel is dat u direct de weg op kunt met deze veilige betrouwbare bolides. Met onze rolstoel auto occasions met autoaanpassingen bent u verzekerd van kwaliteit.

Aanbod rolstoelauto occasions bekijken

Tweedehands- en nieuwe rolstoelbussen

Wilt u geen rolstoel auto kopen, maar een bus waarmee u meer passagiers kunt meenemen? Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres. Onze ervaring leert ons als geen ander dat een rolstoelbus niet zomaar aangeschaft is. Hier komt veel bij kijken. Schroom daarom niet om ons om advies te vragen. We zoeken altijd naar een passende oplossing voor u.

Bekijk ons aanbod rolstoel bussen

Aangepaste auto’s van Kikkert Rolstoelauto’s

Wanneer u een aangepaste auto koopt bij Kikkert Rolstoelauto’s dan kunt u rekenen op de volgende eigenschappen:

  • Oprijplaat
  • Lift
  • Draaibare stoel
  • Handgas / Handrem
  • Bodemverlaging
  • Lier
  • Kofferbaklift
  • Etc

Informeer naar mogelijkheden >

Wij weten als geen ander dat iedere aangepaste auto uniek is. Iedereen heeft namelijk specifieke wensen waar de rolstoel auto aan moet voldoen. Heeft u specifieke wensen die hierboven niet vermeld staan, neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Wij doen er alles aan om u te voorzien van de perfecte autoaanpassingen. Wij kijken of we intern uw wensen kunnen realiseren. Mocht dit niet het geval zijn dan zoeken wij verder in ons brede netwerk tot we u kunnen bieden waar u behoefte aan heeft.

Lees meer over de mogelijkheden van autoaanpassingen

Oprijplaat of kofferbaklift

Wanneer u in de omgeving van Groningen een geschikte rolstoelauto vindt en deze besluit te kopen, weet u zeker dat deze voldoet aan een aantal ingebouwde eigenschappen. Dit zorgt ervoor dat de rolstoel gemakkelijk in de rolstoelauto kan worden geplaatst. Verder kan de rolstoel auto volledig worden aangepast aan uw wensen.

Zo kan het voertuig worden voorzien van bijvoorbeeld een oprijplaat of een kofferbaklift. In het geval van een oprijplaat kan een rolstoel gemakkelijk in de rolstoelauto worden geplaatst. Wanneer er sprake is van een kofferbaklift, wordt de rolstoel eenvoudig in de auto getakeld.

Lees meer over maatoplossingen

Proefrit en passing aan huis

Wilt u een rolstoelauto kopen, maar weet u niet zeker of de door u uitgekozen rolstoel auto of -bus goed bij u past? Dan wilt u misschien een proefrit maken. Dit is natuurlijk geen enkel probleem. U bent altijd welkom in onze vestiging in Hoogeveen, maar niet iedereen is in de gelegenheid om langs te komen. Daarom komen we graag bij u in omgeving Groningen langs voor een passing aan huis en om u een proefrit in de rolstoel auto naar uw wens te laten maken.

Lees meer over de passing en proefrit aan huis

Plan vrijblijvend een proefrit en passing aan huis!

Aangepaste auto kopen? Bekijk ons aanbod!

Klantervaringen

Dit zeggen onze klanten

"Jan, wij zijn zo gelukkig met de auto en we zijn je zeer dankbaar voor de prettige manier van zaken doen."

"Eerlijk en duidelijk. Prettig contact. Een fijne en persoonlijk ervaring in deze tijd."

"Meedenkend bedrijf waar de wens van de klant centraal staat. Bedankt Jan!

Regelgeving rolstoelauto kopen

Bent u van plan om een rolstoelauto in de buurt van Groningen te kopen? Dan wilt u natuurlijk op de juiste manier deel kunnen nemen aan het verkeer. Er zijn een aantal regels die opgesteld zijn tijdens het vervoeren van een rolstoel in een rolstoel auto. Deze regelgeving bepaalt onder andere dat de rolstoelgebruiker in de rolstoel mag blijven zitten in tijdens een rit. De rolstoel kan in zo’n geval gezien worden als vervanger van een autostoel. Wij geven u graag advies hierover.

Daarnaast kunt u met uw rolstoel auto in aanmerking komen voor een laag tarief wegenbelasting. Ook hierover adviseren we u natuurlijk als u daar behoefte aan heeft.

Garantie mogelijkheden

Kikkert Rolstoelauto’s levert uitsluitend veilige en betrouwbare kwaliteitsvoertuigen. Garantie voor een toekomst zonder reparatiekosten heeft u natuurlijk nooit, maar om te voorkomen dat u voor onverwachte hoge kosten komt te staan, bieden wij met onze partners diverse garantie- en servicemogelijkheden aan.

Door een GGG-Garantie overeenkomst af te sluiten dekt u de kosten voor de reparatie van een elektronisch of mechanisch defect. Ook de arbeidsuren van de monteur vallen onder de garantie. Én of je je nou in Groningen of in het buitenland bevindt, bij pech wordt uw auto volledig op kosten van GGG-Garantie gerepareerd.

Over Kikkert Rolstoelauto’s

Met de rolstoel auto’s van Kikkert weet u altijd waar u aan toe bent. Kwaliteit, betrouwbaarheid en veiligheid is waar wij voor staan. Door onze ervaring als taxi- en touringcar ondernemers weten wij precies wat er komt kijken bij de aanschaf van een rolstoel auto en we ondersteunen u hier graag bij.

We inspecteren al onze voertuigen grondig, zodat u straks op een veilige manier deel kunt nemen aan het verkeer in Groningen en omgeving. Door de autoaanpassingen die we door kunnen voeren bij een rolstoelauto, voelt u zich bovendien helemaal thuis in uw rolstoelauto. Daarnaast worden al onze voertuigen vakkundig gedesinfecteerd voor aflevering.

Lees meer over ons

Neem contact op

Dus bent u woonachtig in de omgeving van Groningen en wilt u een betrouwbare rolstoelauto kopen? Breng dan eens een bezoek aan onze vestiging of bekijk ons aanbod direct online. Uiteraard kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen voor vragen of adviezen. Dankzij ons enorme netwerk vinden wij voor u altijd een oplossing.

Neem vrijblijvend contact op

Jan & José Kikkert

Wij weten als geen ander wat een rolstoelgebruiker wenst

Vanuit ons verleden als taxi- en touringcar ondernemers zijn wij goed op de hoogte van de verschillende mogelijkheden op het gebied van rolstoel aangepast vervoer. Door ons brede netwerk in de wereld van het aangepaste vervoer zijn wij uitstekend in staat om voor elke specifieke behoefte een juiste oplossing te bieden. Daardoor kunt u altijd een aangepaste auto kopen die dankzij de juiste autoaanpassingen perfect bij uw situatie past.

Lees meer over Kikkert Rolstoelauto’s