Persoonlijk contact staat bij ons voorop! Vragen? Neem contact op.

Rolstoelauto kopen Enschede

Bij Kikkert Rolstoelauto’s krijgt u meer dan een aangepaste auto. U krijgt een nieuwe rolstoel auto volledig op maat gemaakt óf een betrouwbare occasion van de beste kwaliteit. Daarbij kunt u kiezen voor uitgebreide garantie mogelijkheden.

Wij weten precies wat een rolstoelgebruiker wenst en kunnen, mede dankzij autoaanpassingen, daarom altijd datgene leveren waar u naar op zoek bent. Zo komt u in de toekomst zorgeloos van Enschede naar B.

Wilt u een rolstoelauto kopen in de buurt van Enschede, breng dan eens een bezoek aan onze vestiging in Hoogeveen om ons aanbod te bekijken en vrijblijvend een proefrit te maken. Uiteraard kunt u ons aanbod ook online bekijken.

Online aanbod rolstoelauto's Enschede bekijken

Nieuwe rolstoelauto kopen

Bij Kikkert Rolstoelauto’s kunt u verschillende nieuwe rolstoelauto’s kopen. Handgeschakeld én automaat, inclusief autoaanpassingen naar uw wens. We hielpen al verschillende zorginstellingen aan veilig en comfortabel rolstoel aangepaste voertuigen en doen dat ook graag voor u als particulier.

Aanbod nieuwe rolstoelauto’s bekijken

Rolstoel auto occasion

Naast onze nieuwe exemplaren kunt u ook voor een ‘kant-en-klare’ rolstoel auto occasion kiezen. Het voordeel is dat u direct de weg op kunt met deze veilige betrouwbare bolides. Met onze rolstoel auto occasions met autoaanpassingen bent u verzekerd van kwaliteit.

Aanbod rolstoelauto occasions bekijken

Rolstoelbus kopen

Liever een rolstoelbus in plaats van een rolstoelauto kopen? De mogelijkheden zijn ongekend en dat kan het juist lastig maken. Het is daarom verstandig om naar een specialist te gaan die u voorziet van deskundig advies en u uiteindelijk de rolstoelbus kan leveren met autoaanpassingen die perfect bij uw situatie passen. Kikkert Rolstoelauto’s is zo’n specialist. Met onze rolstoelbussen kunt u zorgeloos de weg op. Zij brengen u veilig en snel van en naar Enschede of waar u ook maar naartoe wilt.

Aanbod rolstoelbussen Enschede bekijken

Aangepaste auto’s van Kikkert Rolstoelauto’s

Voor alle nieuwe en tweedehands rolstoelauto’s en -bussen zijn autoaanpassingen beschikbaar. Welke kunt u in ieder geval van ons verwachten?

  • Oprijplaat
  • Lift
  • Draaibare stoel
  • Handgas / Handrem
  • Bodemverlaging
  • Lier
  • Kofferbaklift
  • Etc

Informeer naar mogelijkheden >

Oprijplaat of kofferbaklift

Alle rolstoelauto’s die u in Enschede of omgeving kunt kopen bij Kikkert Rolstoelauto’s, voldoen aan een aantal standaard eigenschappen die ervoor zorgen dat de rolstoel auto gemakkelijk in gebruik is. Verder kan er maatwerk worden toegepast, waardoor het voertuig volledig naar uw wens wordt aangepast.

Zo kan een rolstoel auto of bus worden voorzien van een oprijplaat of kofferbaklift. Beide autoaanpassingen zorgen ervoor dat de rolstoel gemakkelijk in de auto kan worden gereden (in het geval van een oprijplaat) of kan worden getakeld (met een kofferbaklift).

Misschien heeft u aanvullende wensen die hierboven niet genoemd staan. Wat uw wensen ook zijn, wij kijken altijd wat wij voor u kunnen betekenen. Met ons enorme netwerk vinden wij voor u altijd een oplossing.

Proefrit en passing aan huis

Denkt u de perfecte rolstoelauto te hebben gevonden om te kopen? Met de juiste autoaanpassingen? Dan wilt u dit vermoeden wellicht bevestigen door een proefrit te maken. Geen probleem! Ook als u niet in staat bent om bij ons langs te komen, want dan komen we gewoon naar u in de omgeving van Enschede. Zo weet u meteen of de rolstoel auto aan al uw wensen voldoet.

Lees meer over proefrit en passing aan huis

Plan vrijblijvend een proefrit en passing aan huis!

Aangepaste auto kopen? Bekijk ons aanbod!

Klantervaringen

Dit zeggen onze klanten

"Jan, wij zijn zo gelukkig met de auto en we zijn je zeer dankbaar voor de prettige manier van zaken doen."

"Eerlijk en duidelijk. Prettig contact. Een fijne en persoonlijk ervaring in deze tijd."

"Meedenkend bedrijf waar de wens van de klant centraal staat. Bedankt Jan!

Regelgeving rolstoelauto kopen

Bent u van plan om een rolstoelauto in de buurt van Enschede te kopen? Dan wilt u natuurlijk op de juiste manier deel kunnen nemen aan het verkeer. Er zijn een aantal regels die opgesteld zijn tijdens het vervoeren van een rolstoel in een rolstoel auto. Deze regelgeving bepaalt onder andere dat de rolstoelgebruiker in de rolstoel mag blijven zitten in tijdens een rit. De rolstoel kan in zo’n geval gezien worden als vervanger van een autostoel. Wij geven u graag advies hierover. Daarnaast kunt u met uw rolstoel auto in aanmerking komen voor een laag tarief wegenbelasting. Ook hierover adviseren we u natuurlijk als u daar behoefte aan heeft.

Garantie mogelijkheden

Kikkert Rolstoelauto’s levert uitsluitend veilige en betrouwbare kwaliteitsvoertuigen. Garantie voor een toekomst zonder reparatiekosten heeft u natuurlijk nooit, maar om te voorkomen dat u voor onverwachte hoge kosten komt te staan, bieden wij met onze partners diverse garantie- en servicemogelijkheden aan. Door een GGG-Garantie overeenkomst af te sluiten dekt u de kosten voor de reparatie van een elektronisch of mechanisch defect. Ook de arbeidsuren van de monteur vallen onder de garantie. Én of je je nou in Enschede of in het buitenland bevindt, bij pech wordt uw auto volledig op kosten van GGG-Garantie gerepareerd.

Over Kikkert Rolstoelauto’s

Met de rolstoel auto’s van Kikkert weet u altijd waar u aan toe bent. Kwaliteit, betrouwbaarheid en veiligheid is waar wij voor staan. Door onze ervaring als taxi- en touringcar ondernemers weten wij precies wat er komt kijken bij de aanschaf van een rolstoel auto en we ondersteunen u hier graag bij. We inspecteren al onze voertuigen grondig, zodat u straks op een veilige manier deel kunt nemen aan het verkeer in Enschede en omgeving. Door de autoaanpassingen die we door kunnen voeren bij een rolstoelauto, voelt u zich bovendien helemaal thuis in uw rolstoelauto. Daarnaast worden al onze voertuigen vakkundig gedesinfecteerd voor aflevering.

Lees meer over Kikkert Rolstoelauto's

Neem contact op

Dus bent u woonachtig in de omgeving van Enschede en wilt u een betrouwbare rolstoelauto kopen? Breng dan eens een bezoek aan onze vestiging of bekijk ons aanbod direct online. Uiteraard kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen voor vragen of adviezen. Dankzij ons enorme netwerk vinden wij voor u altijd een oplossing.

Neem vrijblijvend contact met ons op

Jan & José Kikkert

Wij weten als geen ander wat een rolstoelgebruiker wenst

Vanuit ons verleden als taxi- en touringcar ondernemers zijn wij goed op de hoogte van de verschillende mogelijkheden op het gebied van rolstoel aangepast vervoer. Door ons brede netwerk in de wereld van het aangepaste vervoer zijn wij uitstekend in staat om voor elke specifieke behoefte een juiste oplossing te bieden. Daardoor kunt u altijd een aangepaste auto kopen die dankzij de juiste autoaanpassingen perfect bij uw situatie past.

Lees meer over Kikkert Rolstoelauto’s