Persoonlijk contact staat bij ons voorop! Vragen? Neem contact op.

Rolstoelauto kopen Emmen

Met de voertuigen van Kikkert Rolstoelauto’s vervoert u veilig en zorgeloos iemand in een rolstoel in de omgeving van Emmen. Voor iedere wens hebben wij voor u de perfecte oplossing. Voldoet ons huidige aanbod hier niet aan? Dan bieden we autoaanpassingen om dat op te lossen. Kwaliteit en betrouwbaarheid is waar wij voor staan. Dus bent u woonachtig in de omgeving van Emmen en bent u op zoek naar een betrouwbare rolstoel auto? Breng dan eens een bezoek aan onze vestiging of bekijk ons aanbod direct online. Uiteraard kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen voor vragen of adviezen.

Nieuwe rolstoelauto Emmen kopen

We hielpen al verschillende zorginstellingen aan nieuw rolstoelaangepast vervoer en doen dit ook graag voor u als particulier. Waar bent u precies naar op zoek? Wij zijn specialist op het gebied van rolstoelauto’s in omgeving Emmen. Onze kennis gecombineerd met ons brede netwerk zorgen ervoor dat we altijd de perfecte rolstoel auto voor u vinden. Biedt ons huidige assortiment deze nog niet aan? Plaats dan een zoekopdracht dan kijken we verder dan ons eigen aanbod. Daarnaast zijn er veel verschillende autoaanpassingen mogelijk, waardoor u bij ons altijd de voor u perfecte rolstoel auto scoort.

Betrouwbare rolstoel auto occasions

Naast onze nieuwe rolstoelauto’s verkopen wij ook occasions. Deze kant-en-klare modellen zijn rijklaar waarmee u meteen de weg mee op kan. Bent u op zoek naar een rolstoel auto occasion en benieuwd naar wat wij u te bieden hebben? Breng dan een bezoek aan onze vestiging. Hier kunt u ons aanbod zien en vrijblijvend een proefrit maken om zelf de auto te ervaren. Uiteraard kunt u ook online ons aanbod bekijken. Vraag ook vooral naar de mogelijke autoaanpassingen.

Aanbod rolstoelauto occasions Emmen bekijken

Tweedehands- en nieuwe rolstoelbussen

Wilt u geen rolstoel auto kopen, maar een bus waarmee u meer passagiers kunt meenemen? Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres. Onze ervaring leert ons als geen ander dat een rolstoelbus niet zomaar aangeschaft is. Hier komt veel bij kijken. Schroom daarom niet om ons om advies te vragen. We zoeken altijd naar een passende oplossing voor u.

Bekijk ons aanbod rolstoel bussen

Aangepaste auto’s van Kikkert Rolstoelauto’s

Voor alle nieuwe en tweedehands rolstoelauto’s en -bussen zijn autoaanpassingen beschikbaar. Welke kunt u in ieder geval van ons verwachten?

  • Oprijplaat
  • Lift
  • Draaibare stoel
  • Handgas / Handrem
  • Bodemverlaging
  • Lier
  • Kofferbaklift
  • Etc

Informeer naar mogelijkheden >

Oprijplaat of kofferbaklift

Alle rolstoelauto’s die u in Emmen of omgeving kunt kopen bij Kikkert Rolstoelauto’s, voldoen aan een aantal standaard eigenschappen die ervoor zorgen dat de rolstoel auto gemakkelijk in gebruik is. Verder kan er maatwerk worden toegepast, waardoor het voertuig volledig naar uw wens wordt aangepast.

Zo kan een rolstoel auto of bus worden voorzien van een oprijplaat of kofferbaklift. Beide autoaanpassingen zorgen ervoor dat de rolstoel gemakkelijk in de auto kan worden gereden (in het geval van een oprijplaat) of kan worden getakeld (met een kofferbaklift).

Misschien heeft u aanvullende wensen die hierboven niet genoemd staan. Wat uw wensen ook zijn, wij kijken altijd wat wij voor u kunnen betekenen. Met ons enorme netwerk vinden wij voor u altijd een oplossing.

Proefrit en passing aan huis

Wilt u een rolstoelauto kopen, maar weet u niet zeker of de door u uitgekozen rolstoel auto of -bus goed bij u past? Dan wilt u misschien een proefrit maken. Dit is natuurlijk geen enkel probleem. U bent altijd welkom in onze vestiging in Hoogeveen, maar niet iedereen is in de gelegenheid om langs te komen. Daarom komen we graag bij u in omgeving Emmen langs voor een passing aan huis en om u een proefrit in de rolstoel auto naar uw wens te laten maken.

Lees meer over de passing en proefrit aan huis

Plan vrijblijvend een proefrit en passing aan huis!

Aangepaste auto kopen? Bekijk ons aanbod!

Klantervaringen

Dit zeggen onze klanten

"Jan, wij zijn zo gelukkig met de auto en we zijn je zeer dankbaar voor de prettige manier van zaken doen."

"Eerlijk en duidelijk. Prettig contact. Een fijne en persoonlijk ervaring in deze tijd."

"Meedenkend bedrijf waar de wens van de klant centraal staat. Bedankt Jan!

Regelgeving rolstoelauto kopen

Wanneer u besluit een rolstoelauto in de buurt van Emmen te kopen, heeft u te maken met regelgeving wanneer u de weg opgaat. Deze regelgeving bepaald onder andere dat een rolstoel wordt gezien als een vervanger van een autostoel. Dat zorgt ervoor dat de rolstoelgebruiker in de rolstoel kan blijven zitten tijdens een rit. Voor vragen hierover kunt u bij ons terecht. Daarnaast helpen we u ook graag bij het aanvragen van het lage tarief wegenbelasting.

Garantie

Om ervoor te zorgen dat u niet voor onverwachte kosten komt te staan, kunt u bij ons een garantie-/serviceovereenkomst afsluiten. Deze overeenkomst sluit u met de GGG-Garantie, waardoor u gewaarborgd bent voor de kosten van elektronisch en mechanisch defect. Ook de arbeidskosten van de monteur zijn hiermee vergoed.

Over Kikkert Rolstoelauto’s

Met de rolstoel auto’s van Kikkert weet u altijd waar u aan toe bent. Kwaliteit, betrouwbaarheid en veiligheid is waar wij voor staan. Door onze ervaring als taxi- en touringcar ondernemers weten wij precies wat er komt kijken bij de aanschaf van een rolstoel auto en we ondersteunen u hier graag bij.

We inspecteren al onze voertuigen grondig, zodat u straks op een veilige manier deel kunt nemen aan het verkeer in Emmen en omgeving. Door de autoaanpassingen die we door kunnen voeren bij een rolstoelauto, voelt u zich bovendien helemaal thuis in uw rolstoelauto. Daarnaast worden al onze voertuigen vakkundig gedesinfecteerd voor aflevering.

Lees meer over ons

Neem contact op

Dus bent u woonachtig in de omgeving van Emmen en wilt u een betrouwbare rolstoelauto kopen? Breng dan eens een bezoek aan onze vestiging of bekijk ons aanbod direct online. Uiteraard kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen voor vragen of adviezen. Dankzij ons enorme netwerk vinden wij voor u altijd een oplossing.

Neem vrijblijvend contact op

Jan & José Kikkert

Wij weten als geen ander wat een rolstoelgebruiker wenst

Vanuit ons verleden als taxi- en touringcar ondernemers zijn wij goed op de hoogte van de verschillende mogelijkheden op het gebied van rolstoel aangepast vervoer. Door ons brede netwerk in de wereld van het aangepaste vervoer zijn wij uitstekend in staat om voor elke specifieke behoefte een juiste oplossing te bieden. Daardoor kunt u altijd een aangepaste auto kopen die dankzij de juiste autoaanpassingen perfect bij uw situatie past.

Lees meer over Kikkert Rolstoelauto’s