Persoonlijk contact staat bij ons voorop! Vragen? Neem contact op.

Rolstoelauto kopen Assen

Bij Kikkert Rolstoelauto’s krijgt u meer dan een aangepaste auto. U krijgt een nieuwe rolstoel auto volledig op maat gemaakt óf een betrouwbare occasion van de beste kwaliteit. Daarbij kunt u kiezen voor uitgebreide garantie mogelijkheden.

Wij weten precies wat een rolstoelgebruiker wenst en kunnen, mede dankzij autoaanpassingen, daarom altijd datgene leveren waar u naar op zoek bent. Zo komt u in de toekomst zorgeloos van Assen naar B.

Wilt u een rolstoelauto kopen in de buurt van Assen, breng dan eens een bezoek aan onze vestiging in Hoogeveen om ons aanbod te bekijken en vrijblijvend een proefrit te maken. Uiteraard kunt u ons aanbod ook online bekijken.

Online aanbod rolstoelauto's Assen bekijken

Nieuwe rolstoelauto kopen

Bij Kikkert Rolstoelauto’s kunt u verschillende nieuwe rolstoelauto’s kopen. Handgeschakeld én automaat, inclusief autoaanpassingen naar uw wens. We hielpen al verschillende zorginstellingen aan veilig en comfortabel rolstoel aangepaste voertuigen en doen dat ook graag voor u als particulier.

Aanbod nieuwe rolstoelauto’s bekijken

Rolstoel auto occasion

Naast onze nieuwe exemplaren kunt u ook voor een ‘kant-en-klare’ rolstoel auto occasion kiezen. Het voordeel is dat u direct de weg op kunt met deze veilige betrouwbare bolides. Met onze rolstoel auto occasions met autoaanpassingen bent u verzekerd van kwaliteit.

Aanbod rolstoelauto occasions bekijken

Rolstoelbus kopen

Liever een rolstoelbus in plaats van een rolstoelauto kopen? De mogelijkheden zijn ongekend en dat kan het juist lastig maken. Het is daarom verstandig om naar een specialist te gaan die u voorziet van deskundig advies en u uiteindelijk de rolstoelbus kan leveren met autoaanpassingen die perfect bij uw situatie passen. Kikkert Rolstoelauto’s is zo’n specialist. Met onze rolstoelbussen kunt u zorgeloos de weg op. Zij brengen u veilig en snel van en naar Assen of waar u ook maar naartoe wilt.

Aanbod rolstoelbussen Assen bekijken

Autoaanpassingen door Kikkert Rolstoelauto’s

Of u nou een nieuwe rolstoel auto of -bus koopt of een occasion, wij regelen voor u altijd een perfect aangepast voertuig in Assen en omgeving. Denk onder andere aan de volgende mogelijke autoaanpassingen:

  • Oprijplaat
  • Lift
  • Draaibare stoel
  • Handgas / Handrem
  • Bodemverlaging
  • Lier
  • Kofferbaklift
  • Etc

Informeer naar mogelijkheden >

Oprijplaat

Een oprijplaat is één van de autoaanpassingen waar veel gebruik van wordt gemaakt. Dit maakt het nog makkelijker om een rolstoel te vervoeren. Onze oprijplaten zijn los in de kofferbak van uw rolstoel auto of -bus te vervoeren en vanzelfsprekend ook voor andere doeleinden te gebruiken, zoals een opstapje of drempel.

Kofferbaklift

Een alternatief voor de oprijplaat is een kofferbaklift. Heeft u moeite om de rolstoel in uw rolstoel auto of -bus te krijgen, bijvoorbeeld omdat u niet lang kunt staan, of niet zwaar kunt tillen? Waarschijnlijk wilt u dan een met kofferbaklift uitgeruste rolstoelauto kopen.

De mogelijkheden zijn ongekend. Uiteraard kan het ook zijn dat u aanvullende wensen heeft voor uw rolstoel auto die hierboven niet genoemd staan. Lees meer over alle mogelijke autoaanpassingen, of neem meteen contact op. Wat uw wensen ook zijn, wij kijken altijd wat we voor u kunnen betekenen. We helpen u graag. Zo kunt u de perfecte rolstoelauto kopen.

Proefrit en passing aan huis

Wilt u een rolstoelauto kopen, maar weet u niet zeker of de door u uitgekozen rolstoel auto of -bus goed bij u past? Dan wilt u misschien een proefrit maken. Dit is natuurlijk geen enkel probleem. U bent altijd welkom in onze vestiging in Hoogeveen, maar niet iedereen is in de gelegenheid om langs te komen. Daarom komen we graag bij u in omgeving Assen langs voor een passing aan huis en om u een proefrit in de rolstoel auto naar uw wens te laten maken.

Lees meer over de passing en proefrit aan huis

Plan vrijblijvend een proefrit en passing aan huis!

Aangepaste auto kopen? Bekijk ons aanbod!

Klantervaringen

Dit zeggen onze klanten

"Jan, wij zijn zo gelukkig met de auto en we zijn je zeer dankbaar voor de prettige manier van zaken doen."

"Eerlijk en duidelijk. Prettig contact. Een fijne en persoonlijk ervaring in deze tijd."

"Meedenkend bedrijf waar de wens van de klant centraal staat. Bedankt Jan!

Regelgeving rolstoelauto kopen

Wanneer u besluit een rolstoelauto in de buurt van Assen te kopen, heeft u te maken met regelgeving wanneer u de weg opgaat. Deze regelgeving bepaald onder andere dat een rolstoel wordt gezien als een vervanger van een autostoel. Dat zorgt ervoor dat de rolstoelgebruiker in de rolstoel kan blijven zitten tijdens een rit. Voor vragen hierover kunt u bij ons terecht. Daarnaast helpen we u ook graag bij het aanvragen van het lage tarief wegenbelasting.

Garantie

Om ervoor te zorgen dat u niet voor onverwachte kosten komt te staan, kunt u bij ons een garantie-/serviceovereenkomst afsluiten. Deze overeenkomst sluit u met de GGG-Garantie, waardoor u gewaarborgd bent voor de kosten van elektronisch en mechanisch defect. Ook de arbeidskosten van de monteur zijn hiermee vergoed.

Veiligheid voorop

Om ervoor te zorgen dat u volledig veilig de weg op kunt nadat u een rolstoelauto heeft kunnen kopen in Assen, zorgen we er bij Kikkert Rolstoelauto’s altijd voor dat de rolstoelauto’s en -bussen die wij te koop hebben staan voldoen aan alle moderne veiligheidseisen. Wanneer u bij ons een rolstoel auto koopt, kunt u er dus ook vanuit gaan dat deze volledig door ons is geïnspecteerd. Zo kunt u veilig en met een gerust gevoel deelnemen aan het verkeer. Ook worden al onze voertuigen voor aflevering vakkundig gedesinfecteerd.

Over Kikkert Rolstoelauto’s

Wij zijn Jan en José Kikkert. Dankzij onze opgedane ervaring in de taxi- en touringcarebranche weten wij wat er komt kijken bij rolstoelaangepaste voertuigen. Daarnaast zijn wij op de hoogte van alle mogelijke autoaanpassingen en hebben we een breed netwerk. Samen kijken we naar wat u nodig heeft en wij zorgen voor de perfecte rolstoel auto waarmee u veilig en comfortabel van en naar Assen kunt rijden.

We maken graag met u kennis wanneer u in de gelegenheid bent om langs te komen in Hoogeveen óf op afstand.

Neem contact met ons op

Jan & José Kikkert

Wij weten als geen ander wat een rolstoelgebruiker wenst

Vanuit ons verleden als taxi- en touringcar ondernemers zijn wij goed op de hoogte van de verschillende mogelijkheden op het gebied van rolstoel aangepast vervoer. Door ons brede netwerk in de wereld van het aangepaste vervoer zijn wij uitstekend in staat om voor elke specifieke behoefte een juiste oplossing te bieden. Daardoor kunt u altijd een aangepaste auto kopen die dankzij de juiste autoaanpassingen perfect bij uw situatie past.

Lees meer over Kikkert Rolstoelauto’s