Persoonlijk contact staat bij ons voorop! Vragen? Neem contact op.

Rolstoelauto kopen Amsterdam

Wilt u particulier of professioneel iemand veilig en zorgeloos in een rolstoel vervoeren in de omgeving van Amsterdam? Kikkert Rolstoelauto’s heeft voor u de perfecte oplossing. Prachtige nieuwe rolstoelauto’s én occasions die geheel naar uw wensen op maat gemaakt kunnen worden. Betrouwbare, jonge voertuigen van voornamelijk Duitse makelij die u altijd van A naar B brengen.

Nieuwe rolstoelauto kopen

Bij Kikkert Rolstoelauto’s kunt u zowel een automaat als een handgeschakelde rolstoelauto kopen. Iedere rolstoel auto die wij in omgeving Amsterdam aanbieden is door experts aangepast voor rolstoelgebruikers. Daarnaast is het altijd mogelijk om extra autoaanpassingen door te voeren.

Aanbod nieuwe rolstoelauto’s bekijken

Tweedehands rolstoelauto kopen

Vindt u het lastig om zelf een rolstoel auto occasion te vinden in de buurt van Amsterdam met de autoaanpassingen waar u behoefte aan heeft? Wij helpen u! Op onze website bieden we een ruim aanbod tweedehands rolstoelaangepaste auto’s aan.

Zit hier nog niet tussen wat u zoekt? Laat ons weten wat uw exacte wensen zijn, dankzij ons enorme netwerk vinden we altijd het perfecte voertuig voor u en ook voor tweedehands rolstoelauto’s voeren we graag autoaanpassingen voor u door.

Lees meer over aangepaste auto occasions

Rolstoelbus kopen

Liever een rolstoelbus in plaats van een rolstoelauto kopen? De mogelijkheden zijn ongekend en dat kan het juist lastig maken. Het is daarom verstandig om naar een specialist te gaan die u voorziet van deskundig advies en u uiteindelijk de rolstoelbus kan leveren met autoaanpassingen die perfect bij uw situatie passen. Kikkert Rolstoelauto’s is zo’n specialist. Met onze rolstoelbussen kunt u zorgeloos de weg op. Zij brengen u veilig en snel van en naar Amsterdam of waar u ook maar naartoe wilt.

Aanbod rolstoelbussen Amsterdam bekijken

Autoaanpassingen door Kikkert Rolstoelauto’s

Of u nou een nieuwe rolstoel auto of -bus koopt of een occasion, wij regelen voor u altijd een perfect aangepast voertuig in Amsterdam en omgeving. Denk onder andere aan de volgende mogelijke autoaanpassingen:

  • Oprijplaat
  • Kofferbaklift
  • Vastzetsysteem voor de rolstoel
  • Driepuntsgordel voor de rolstoel
  • Verlaging van de bodem
  • Aangepaste brandstoftank

Oprijplaat

Een oprijplaat is één van de autoaanpassingen waar veel gebruik van wordt gemaakt. Dit maakt het nog makkelijker om een rolstoel te vervoeren. Onze oprijplaten zijn los in de kofferbak van uw rolstoel auto of -bus te vervoeren en vanzelfsprekend ook voor andere doeleinden te gebruiken, zoals een opstapje of drempel.

Kofferbaklift

Een alternatief voor de oprijplaat is een kofferbaklift. Heeft u moeite om de rolstoel in uw rolstoel auto of -bus te krijgen, bijvoorbeeld omdat u niet lang kunt staan, of niet zwaar kunt tillen? Waarschijnlijk wilt u dan een met kofferbaklift uitgeruste rolstoelauto kopen.

De mogelijkheden zijn ongekend. Uiteraard kan het ook zijn dat u aanvullende wensen heeft voor uw rolstoel auto die hierboven niet genoemd staan. Lees meer over alle mogelijke autoaanpassingen, of neem meteen contact op. Wat uw wensen ook zijn, wij kijken altijd wat we voor u kunnen betekenen. We helpen u graag. Zo kunt u de perfecte rolstoelauto kopen.

Proefrit en passing aan huis

Wilt u een rolstoelauto kopen, maar weet u niet zeker of de door u uitgekozen rolstoel auto of -bus goed bij u past? Dan wilt u misschien een proefrit maken. Dit is natuurlijk geen enkel probleem. U bent altijd welkom in onze vestiging in Hoogeveen, maar niet iedereen is in de gelegenheid om langs te komen. Daarom komen we graag bij u in omgeving Amsterdam langs voor een passing aan huis en om u een proefrit in de rolstoel auto naar uw wens te laten maken.

Lees meer over de passing en proefrit aan huis

Plan vrijblijvend een proefrit en passing aan huis!

Aangepaste auto kopen? Bekijk ons aanbod!

Klantervaringen

Dit zeggen onze klanten

"Jan, wij zijn zo gelukkig met de auto en we zijn je zeer dankbaar voor de prettige manier van zaken doen."

"Eerlijk en duidelijk. Prettig contact. Een fijne en persoonlijk ervaring in deze tijd."

"Meedenkend bedrijf waar de wens van de klant centraal staat. Bedankt Jan!

Regelgeving rolstoelauto kopen

Na het kopen van een rolstoelauto in de buurt van Amsterdam, heeft u te maken met bepaalde wet- en regelgeving. Die regelgeving geeft onder andere aan dat een rolstoel wordt gezien als een volwaardige vervanger van een autostoel. Daardoor kunt u als rolstoelgebruiker als passagier in de rolstoel blijven zitten tijdens een rit. We helpen u hier graag bij. Wist u dat u ook in aanmerking kunt komen voor een lager tarief wegenbelasting? Ook hier helpen we u bij.

Garantie

Ondanks dat onze voertuigen heel belangrijk voor ons zijn en wij ze met veel zorg onderhouden, kunnen wij u niet 100% garanderen dat de auto in de nabije toekomst geheel vrij blijft van reparatiekosten. Om niet voor onverwachte kosten te komen staan bieden wij de mogelijkheid om een garantie-/serviceovereenkomst af te sluiten. Deze overeenkomst sluit u met de GGG-Garantie, waardoor u gewaarborgd bent voor de kosten van elektronisch en mechanisch defect. Ook de arbeidskosten van de monteur neemt de GGG-Garantie voor eigen rekening.

Vanaf heden heeft u geen grote onvoorziene uitgaven meer, zelfs niet wanneer u in Europa op vakantie schade oploopt.

Lees meer over de GGG-Garantie

Over Kikkert Rolstoelauto’s

Met de rolstoel auto’s van Kikkert weet u altijd waar u aan toe bent. Kwaliteit, betrouwbaarheid en veiligheid is waar wij voor staan. Door onze ervaring als taxi- en touringcar ondernemers weten wij precies wat er komt kijken bij de aanschaf van een rolstoel auto en we ondersteunen u hier graag bij.

We inspecteren al onze voertuigen grondig, zodat u straks op een veilige manier deel kunt nemen aan het verkeer in Amsterdam en omgeving. Door de autoaanpassingen die we door kunnen voeren bij een rolstoelauto, voelt u zich bovendien helemaal thuis in uw rolstoelauto. Daarnaast worden al onze voertuigen vakkundig gedesinfecteerd voor aflevering.

Lees meer over Kikkert Rolstoelauto’s

Neem contact op

Dus bent u woonachtig in de omgeving van Amsterdam en wilt u een betrouwbare rolstoelauto kopen? Breng dan eens een bezoek aan onze vestiging of bekijk ons aanbod direct online. Uiteraard kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen voor vragen of adviezen. Dankzij ons enorme netwerk vinden wij voor u altijd een oplossing.

Neem vrijblijvend contact met ons op

Jan & José Kikkert

Wij weten als geen ander wat een rolstoelgebruiker wenst

Vanuit ons verleden als taxi- en touringcar ondernemers zijn wij goed op de hoogte van de verschillende mogelijkheden op het gebied van rolstoel aangepast vervoer. Door ons brede netwerk in de wereld van het aangepaste vervoer zijn wij uitstekend in staat om voor elke specifieke behoefte een juiste oplossing te bieden. Daardoor kunt u altijd een aangepaste auto kopen die dankzij de juiste autoaanpassingen perfect bij uw situatie past.

Lees meer over Kikkert Rolstoelauto’s