Gaat u als rolstoelgebruiker graag de wijde wereld in? Dan kan een rolstoelauto huren een mooie oplossing zijn. Lekker op pad wanneer u maar wilt, met een flexibel inzetbaar voertuig. Bij Kikkert Rolstoelauto’s beschikken we altijd over betrouwbare rolstoelvoertuigen voor de verhuur. Al vanaf 165 euro per dag kunt u er heerlijk op uit, en uw voertuig ‘s avonds gewoon weer inleveren. Of ga er meerdere dagen op uit! Geen onderhoud, geen stalling, geen gedoe. Ontdek de voordelen van een rolstoelauto huren!

  • Aangepast vervoer voor een laag bedrag
  • Voorzien van alle gemakken voor rolstoelgebruikers
  • Makkelijk online reserveren
  • Duidelijke, transparante prijzen

Uw vrijheid en mobiliteit, wanneer u maar wilt

Het voordeel van een rolstoelauto huren is dat u uw vrijheid als rolstoelgebruiker tijdelijk terug krijgt, zonder eigenaar van de auto te hoeven worden. Ideaal als u wel regelmatig op pad wilt met uw hulpmiddel, maar geen groot voertuig voor de deur kunt parkeren. Of als u de investering in een eigen voertuig niet ziet zitten! Wij nemen het onderhoud en de wegenbelasting van het voertuig voor onze rekening, en u kunt lekker genieten van de rit naar uw favoriete bestemming.

Betrouwbare rolstoelvoertuigen

Gaat u een rolstoelauto huren bij Kikkert, dan krijgt u in de meeste gevallen een rolstoelbus tot uw beschikking. Een slagje groter dan een rolstoelauto, maar ook voorzien van net iets meer binnenruimte! U kiest altijd voor een rolstoelvoertuig dat goed onderhouden is, en voorzien is van gemakken die het leven met een rolstoel een stuk eenvoudiger maken. Zo gaat u met een vertrouwd gevoel op pad!

  • Uitstekend onderhouden
  • Plaats voor tot wel 4 rolstoelen
  • Uitgerust met elektrische lift

Een rolstoelauto huren of kopen?

Als u er regelmatig voor kiest om een rolstoelauto te huren, kan dat op jaarbasis een prijzige aangelegenheid worden. Telt u de kosten van een huurauto op jaarbasis bij elkaar op, dan komen veel rolstoelgebruikers tot de conclusie dat een rolstoelauto kopen veel voordeliger is. Wat past beter bij u: een rolstoelauto huren of ee

Rolstoelauto huren

+ Geen auto voor de deur
+ Geen onderhoud en wegenbelasting
+ Stabiele, elektrische lift

– Relatief hoog in de kosten
– Afhankelijk van beschikbaarheid

Rolstoelauto kopen

+ Voordeliger op de lange termijn
+ Aan te passen naar uw voorkeuren
+ Altijd tot uw beschikking
+ Laag tarief wegenbelasting mogelijk

– Eenmalige aanschafkosten

Overweegt u om een rolstoelauto te kopen?

Kan het in uw geval prima uit om een rolstoelauto te kopen? Neemt u dan eens een kijkje in het aanbod nieuwe en tweedehands rolstoelauto’s van Kikkert. Iedere auto in aanbod kunnen we naar wens voor u aanpassen, zodat deze beter aansluiten bij uw behoeften als rolstoelgebruiker. Zo wordt een rolstoelauto kopen altijd een zorgeloze ervaring!

Meer weten over een rolstoelauto huren?

Heeft u een vraag over het huren van een rolstoelvoertuig, of bent u benieuwd naar de beschikbaarheid voor een bepaalde datum? Neem dan gerust contact met ons op. We vertellen u graag meer over onze rolstoelvoertuigen voor verhuur, en checken graag de beschikbaarheid van de auto of bus die het beste bij u past.

Aangepaste auto kopen? Bekijk ons aanbod!

Klantervaringen

Dit zeggen onze klanten

"Jan, wij zijn zo gelukkig met de auto en we zijn je zeer dankbaar voor de prettige manier van zaken doen."

"Eerlijk en duidelijk. Prettig contact. Een fijne en persoonlijk ervaring in deze tijd."

"Meedenkend bedrijf waar de wens van de klant centraal staat. Bedankt Jan!

Jan & José Kikkert

Wij weten als geen ander wat een rolstoelgebruiker wenst

Vanuit ons verleden als taxi- en touringcar ondernemers zijn wij goed op de hoogte van de verschillende mogelijkheden op het gebied van rolstoel aangepast vervoer. Door ons brede netwerk in de wereld van het aangepaste vervoer zijn wij uitstekend in staat om voor elke specifieke behoefte een juiste oplossing te bieden. Daardoor kunt u altijd een aangepaste auto kopen die dankzij de juiste autoaanpassingen perfect bij uw situatie past.

Lees meer over Kikkert Rolstoelauto’s