Persoonlijk contact staat bij ons voorop! Vragen? Neem contact op.

Rolstoelauto automaat

Bent u op zoek naar een rolstoelauto automaat? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Een rolstoelauto in automaat uitvoering is voor veel mensen met een beperking een uitkomst als het gaat om zelf een auto besturen: vaak lukt het autorijden met een enkele pedaal hen nog wel. Maar ook voor een begeleidend chauffeur is rijdt een automaat bijzonder gemakkelijk!

Bij Kikkert helpen we graag uw rolstoelauto automaat precies af te stemmen op uw wensen. Of het nu een Renault Kangoo of een VW Caddy rolstoelauto automaat wordt, wij helpen u hem zo op maat te maken dat u weer onbezorgd de weg op kunt!

Bekijk onze rolstoelauto’s automaat Neem contact op

Daarom kiest u voor Kikkert

 • Een groot aanbod rolstoelauto’s in automaat
 • Diverse aanpassingen mogelijk
 • Uitgebreide service op maat
 • 6 maanden garantie
 • Ook voor inruil

Voor iedereen de perfecte rolstoelauto automaat

Bij ons vindt u niet alleen een groot aanbod nieuwe rolstoelauto’s in automaat, u kunt ook kiezen uit een grote selectie occasions. Een voordelige en duurzame keuze! Onze tweedehands rolstoelauto’s zijn allemaal uitgebreid gereviseerd en gekeurd, en kunnen naar wens afgewerkt worden met allerlei extra’s. Wat voor rolstoelauto u dus ook maar voor ogen hebt, wij kunnen hem aan u leveren!

Nieuwe rolstoelauto’s automaat Rolstoelauto occasions

Onze populairste modellen

Bent u benieuwd welke rolstoelauto’s wij het meest verkopen? Ons aanbod wisselt elke week zo’n beetje, maar er zijn een aantal auto’s die erg populair zijn als rolstoelauto automaat. Zie hieronder onze top 4 meest verkochte rolstoelauto’s:

 • VW Caddy rolstoelauto automaat
 • Renault Kangoo rolstoelauto automaat
 • Citroën Berlingo rolstoelauto automaat
 • Peugeot Partner rolstoelauto automaat

Diverse aanpassingen mogelijk

Naast nieuwe modellen auto’s voor gehandicapten hebben we ook altijd een groot aanbod occasions voor u klaarstaan. Vaak bieden deze een betaalbaar alternatief op een compleet nieuwe aangepaste auto! Al onze tweedehands auto’s voor gehandicapten zijn uitgebreid nagekeken en gekeurd, en kunnen dus direct veilig de weg op. En indien gewenst kunnen we deze auto’s ook verder aanpassen op uw specifieke behoeftes!

Meer autoaanpassingen
 • Oprijplaat/-goot
 • Vastzetsysteem voor rolstoel
 • Driepuntsgordel voor rolstoel
 • Aangepaste brandstoftank
 • Lier
 • Kofferbaklift
 • Scootmobiellift
jan en josé

Proefrit en passing aan huis

Voor veel van onze klanten is even langskomen voor een proefrit geen vanzelfsprekendheid. Wij gaan u dus ook zeker niet verplichten om naar Hoogeveen te komen om ons aanbod te bekijken. Wij kunnen ook naar uw huis komen met uw favoriete rolstoelauto automaat, om ter plaatse een passing uit te voeren en een proefrit met u te maken! Zo weet u wat u koopt, en kunnen wij uw auto perfect op maat voor u instellen.

Maak een afspraak voor een proefrit en passing

Een zoekopdracht plaatsen

Vindt u in ons huidige aanbod niet direct de rolstoelauto automaat die u voor ogen had? Ook dan kunnen we u van dienst zijn! Het is namelijk ook mogelijk om een zoekopdracht bij ons in te dienen. Als u ons vertelt welk type auto u zoekt, gaan wij in ons netwerk op zoek, net zo lang tot wij voor u de perfecte rolstoelauto hebben gevonden. In de meeste gevallen is dit in korte tijd gerealiseerd. Plaats vandaag nog uw zoekopdracht, dan gaan we direct voor u aan de slag!

Plaats een zoekopdracht

Aangepaste auto kopen? Bekijk ons aanbod!

Klantervaringen

Dit zeggen onze klanten

"Jan, wij zijn zo gelukkig met de auto en we zijn je zeer dankbaar voor de prettige manier van zaken doen."

"Eerlijk en duidelijk. Prettig contact. Een fijne en persoonlijk ervaring in deze tijd."

"Meedenkend bedrijf waar de wens van de klant centraal staat. Bedankt Jan!

Professioneel en persoonlijk advies

Wij verdiepen ons graag in wat voor u werkt. Met welke aanpassingen kunt u weer moeiteloos gaan en staan waar u wilt? Door onze kennis van de markt kunnen wij u vertellen welke oplossingen aansluiten bij uw specifieke behoeftes en deze voor u in uw rolstoelauto automaat plaatsen. We adviseren u graag! Neem contact op voor een vrijblijvend gesprek en ontdek de vele mogelijkheden.

Neem contact met ons op

Jan & José Kikkert

Wij weten als geen ander wat een rolstoelgebruiker wenst

Vanuit ons verleden als taxi- en touringcar ondernemers zijn wij goed op de hoogte van de verschillende mogelijkheden op het gebied van rolstoel aangepast vervoer. Door ons brede netwerk in de wereld van het aangepaste vervoer zijn wij uitstekend in staat om voor elke specifieke behoefte een juiste oplossing te bieden. Daardoor kunt u altijd een aangepaste auto kopen die dankzij de juiste autoaanpassingen perfect bij uw situatie past.

Lees meer over Kikkert Rolstoelauto’s