Veilig met rolstoel de weg op

Rolstoel aangepaste auto

Met een rolstoel aangepaste auto van Kikkert krijgt u uw vrijheid terug. Ontdek ons huidige aanbod en vraag naar de mogelijkheden!

Bekijk ons aanbod Neem contact op

Op maat gemaakt voor de rolstoelgebruiker

Of u nu zelf rolstoelgebruiker bent, of iemand begeleidt die afhankelijk is van een rolstoel: u weet dat een rolstoel aangepaste auto veel gemak kan brengen in het dagelijks leven. Even een boodschap doen, of een dagje uit: het ligt allemaal weer binnen handbereik als u een rolstoel aangepaste auto voor de deur heeft staan. Gun uzelf dus ook het gemak van een auto op maat.

Ons aanbod rolstoel aangepaste auto’s

Ons aanbod rolstoel aangepaste auto’s wordt wekelijks aangevuld met de meest gevarieerde modellen. U vindt er altijd een model dat geschikt is voor u. En is dat niet het geval? Dan passen wij een bestaande auto zo aan, dat hij wél helemaal voor u gemaakt is.

Neem op uw gemak het huidige aanbod door op onze website, en laat het ons weten als u geïnteresseerd bent in een specifieke auto. Dan bekijken we samen hoe we hem voor u op maat kunnen maken!

Bekijk ons aanbod

Mogelijkheden rolstoel aangepaste auto

Regelmatig verbazen onze klanten zich over de mogelijkheden die een rolstoel aangepaste auto biedt. Dit hadden ze nooit voor mogelijk gehouden! Onze auto aanpassingen zijn erop gericht om u zo veel mogelijk vrijheid te geven: makkelijk van A naar B, met alle gemakken die een autorit voor u veilig en onbezorgd maakt. Het kan echt!

Welke aanpassingen wij het vaakst aanbrengen?

Alle auto aanpassingen

Voorbeelden rolstoel aangepaste auto

Volkswagen Caddy Maxi Rolstoelauto

Renault Kangoo Family Rolstoelauto

Ford Tourneo Connect Rolstoelauto

Meerijden of zelf rijden?

Met de juiste aanpassingen is het voor sommige rolstoelgebruikers mogelijk om de auto zelf te besturen. U moet hier uiteraard voor gekeurd worden bij het CBR, maar vaak is er meer mogelijk dan u denkt! Oplossingen als handgas en een handrem, en bijvoorbeeld een aangepaste stoel zijn de eerste stap naar zelfstandig de weg op gaan.

Meer informatie

Wij vinden uw perfecte rolstoel aangepaste auto

Vindt u in ons huidige aanbod niet direct wat u zoekt? Dan kunnen we met uw wensen ook een auto zoekopdracht starten. Dankzij ons uitgebreide netwerk kunnen we dan vaak binnen korte tijd een rolstoel aangepaste auto vinden die perfect bij uw situatie aansluit!

Auto zoekopdracht

Proefrit en passing bij u thuis

Bij Kikkert Rolstoelauto’s staan we voornamelijk bekend om onze aandacht voor de klant. Wij begrijpen wat er belangrijk is voor rolstoelgebruikers, en richten onze service daar zo goed mogelijk op in. Bent u niet in gelegenheid om naar onze showroom te komen? Dan komen wij bij u langs met de auto waar u interesse in heeft. Zo kunt u ter plaatse een proefrit maken, en kunnen we de auto afstellen naar uw behoeften.

Ervaringen rolstoel aangepaste auto

Wat klanten van ons vinden

Een rolstoel aangepaste auto huren

Wilt u niet direct een rolstoel aangepaste auto aanschaffen, maar lijkt het u fantastisch om er af en toe met een aangepaste auto op uit te kunnen? Huren is bij ons ook altijd een mogelijkheid. Bekijk ons huuraanbod online en ontdek onze scherpe huurtarieven!

Meer weten over een aangepaste auto huren?

Service vinden wij erg belangrijk. Heeft u vragen over de verhuur van onze aangepaste auto’s? Bijvoorbeeld over de beschikbaarheid of over de auto’s zelf? Neem dan gerust contact met ons op. We helpen u met plezier de weg op!