Proefrit en passing aan huis

Voordat u een rolstoelbus of rolstoelauto aanschaft, is het natuurlijk wel fijn om hier een proefrit in te kunnen maken én om te kijken of de rolstoel goed in de auto of bus past. Dat begrijpen we maar al te goed. Maar daarnaast begrijpen we ook dat het soms lastig kan zijn om bij ons langs te komen in Hoogeveen voor een proefrit en een passing. Daarom komen we graag met de gewenste rolstoelauto of –bus bij u thuis langs, om daar de proefrit en de passing uit te voeren.

  • Wij komen bij ú langs met de gewenste auto/bus
  • Onze voertuigen worden voor iedere proefrit/passing volledig gedesinfecteerd door een daarin gespecialiseerd bedrijf
  • Een ruim online aanbod aan auto’s en bussen
  • Online geen geschikte auto? Wij gaan voor u op zoek!
Maak direct een afspraak

Een geschikte auto in ons aanbod gezien?

Heeft u al een auto of bus in ons online aanbod gezien die u interessant vindt en waar u graag een proefrit mee wilt maken? Dan komen wij graag met deze auto of bus bij u langs om de proefrit en passing uit te voeren. Zo hoeft u niet helemaal naar Hoogeveen af te reizen om te kijken of de auto of bus bij u past.

Geen geschikt voertuig gevonden?

Heeft u nog niet een voor uw situatie geschikte auto of bus in ons aanbod gevonden? Neem dan gerust eens contact met ons op om uw wensen te bespreken. Wij kunnen u alles over ons huidige aanbod aan rolstoelauto’s en rolstoelbussen vertellen. Daarnaast kunnen we zelf voor u op zoek gaan naar een geschikt voertuig als wij ‘m nog niet hebben!

Afspraak plannen