Oprijplaat

Vraag naar de mogelijkheden

Veilig uw auto in- of uitrijden

Een oprijplaat maakt het gemakkelijk om met uw hulpmiddel uw rolstoelauto of -bus in te rijden. Het platform begeleidt uw rolstoel of scootmobiel van de grond naar de achteringang van uw auto of bus. Altijd onder een veilige helling de auto in rijden, en hem ook met gemak weer verlaten!

Altijd de juiste oprijplaat voor uw hulpmiddel

Bij Kikkert Rolstoelauto’s begrijpen we dat het kiezen van een oprijplaat maatwerk is: ieder hulpmiddel is uniek, en iedereen met een beperking heeft zijn eigen wensen en behoeften. Daarom bieden we een uitgebreide selectie oprijplaten aan: zo hebben we voor iedereen de perfecte oprijplaat!

Oprijplaat rolstoel

Bent u afhankelijk van een rolstoel? Voor ieder type rolstoel heeft Kikkert Rolstoelauto’s de perfecte oprijplaat. Aluminium oprijplaten, die het gewicht van uw rolstoel prima verdragen en eenvoudig in te klappen of op te vouwen zijn na gebruik. Ontdek het gemak en het comfort dat een oprijplaat voor uw rolstoel kan brengen!

Oprijplaat scootmobiel

Wilt u graag met uw scootmobiel op pad? Een oprijplaat voor uw scootmobiel kan u het leven een stuk eenvoudiger maken. U hoeft de scootmobiel niet langer te verlaten als u de auto of bus inrijdt. Ook een oprijplaat voor uw scootmobiel is na gebruik eenvoudig inklapbaar.

Solide aluminium oprijplaten

Onze oprijplaten zijn doorgaans vervaardigd van hoogwaardig aluminium, waardoor ze duurzaam en licht van gewicht zijn. Dit maakt het gemakkelijk om ze te hanteren en op te bergen. Bovendien zijn ze bestand tegen de elementen en roestvrij, wat betekent dat u er langdurig op kunt vertrouwen.

Combineer uw oprijplaat met een lier

Wilt u nog meer gemak bij het in- en uitrijden ervaren? Overweeg dan om uw oprijplaat te combineren met een elektrische lier. Deze automatische lier trekt uw hulpmiddel gecontroleerd het voertuig in, waardoor u zelf minder fysieke inspanning hoeft te leveren.

Meer over een elektrische lier

Bekijk verschillende modellen vast online

Het voordeel van een oprijplaat laten installeren door een echte specialist? Wij hebben verschillende modellen oprijplaten gewoon op voorraad! Bekijk ons aanbod vast online en ontdek of er een model tussen zit dat uw voorkeur heeft. U kunt uw wensen altijd bespreken met één van onze monteurs!

Bekijk het aanbod

Een oprijplaat uitproberen?

Als u nog nooit met een oprijplaat gewerkt heeft, kunnen we ons voorstellen dat u deze oplossing eerst wil ervaren voor u er één laat installeren. In onze showroom staan altijd diverse rolstoelauto’s klaar, waarvan u de oprijplaat met uw rolstoel kunt uitproberen. Of met uw scootmobiel, natuurlijk! Kom gerust eens langs; de koffie staat klaar.

Kom naar de showroom

Vragen? Advies nodig?

Heeft u vragen over onze oprijplaten of heeft u behoefte aan advies bij het kiezen van de juiste oplossing voor uw mobiliteitsbehoeften? Neem gerust contact met ons op. Onze vriendelijke en deskundige medewerkers staan klaar om u te helpen en al uw vragen te beantwoorden.

Contact opnemen