Persoonlijk contact staat bij ons voorop! Vragen? Neem contact op.

Oprijplaat

Wilt u uw rolstoel of scootmobiel zonder moeite met uw auto vervoeren? Laat ons dan een oprijplaat in uw auto installeren. Of bekijk ons huidige aanbod nieuwe en tweedehands rolstoelauto’s en -bussen waar u naar wens autoaanpassingen aan kunt laten doorvoeren. Denk hierbij aan verschillende soort en maten oprijplaten, -goten of -platformen. We adviseren u graag over de beste oplossing voor uw voertuig.

Neem contact op
oprijplaat
Bekijk ons aanbod aangepaste auto's

Waarom een oprijplaat?

Een rolstoel of scootmobiel is een prachtige uitvinding om mobiel te blijven ondanks uw functionele beperking. Ook wanneer u van huis bent is het fijn om hier gebruik van te kunnen maken. Daarom zijn er verschillende autoaanpassingen bedacht, waardoor u uw rolstoel of scootmobiel gemakkelijk in uw auto kunt vervoeren, zoals een kofferbaklift en een oprijplaat. Met een oprijplaat rijdt u het voertuig gemakkelijk in uw kofferbak. Daarnaast wordt een oprijplaat ook veel gebruikt voor aangepaste auto’s waarin een rolstoel een autostoel vervangt. U rijdt de rolstoel op zijn plek, deze wordt vastgezet en u kunt u veilig van A naar B verplaatsen.

 

Verschillende soorten oprijplaten

Voor ieder voertuig is er een geschikte oprijplaat. Zo zijn er verschillende maten en soorten, zoals oprijgoten en oprijplatformen. Welke oprijplaat voor u het meest geschikt is, hangt af van het voertuig dat u in uw auto wilt vervoeren en hoeveel ruimte de auto of bus biedt. Neem contact met ons op om te bespreken welke oprijplaat geschikt is voor u. Dankzij onze jarenlange ervaring en ons grote netwerk in de aangepaste autobranche weten we precies wat de mogelijkheden zijn. Zo vinden we altijd het best passende exemplaar.

Neem contact op

Eigenschappen oprijplaat

Een oprijplaat zorgt ervoor dat u snel en gemakkelijk uw rolstoel of scootmobiel in uw auto kunt vervoeren. Wat zijn in het kort de eigenschappen deze autoaanpassing? Een oprijplaat van Kikkert Rolstoelauto’s:

  • Schuift of klapt eenvoudig in waardoor deze gemakkelijk mee te nemen is
  • Is ook op andere plekken te gebruiken, zoals opstapjes en drempels
  • Zorgen ervoor dat u mobiel blijft ondanks uw functionele beperking

Auto met oprijplaat kopen

Bent u op zoek naar een auto waar al een oprijplaat in zit? Ook daarvoor bent u bij ons aan het juiste adres. Bekijk ons huidige aanbod om te kijken of we een model naar uw smaak aanbieden. Heeft deze auto nog geen oprijplaat? Geen probleem. We passen alle auto’s in ons aanbod eenvoudig aan op uw wensen.

Bekijk ons aanbod

Vindt u in ons huidige aanbod niet de aangepaste auto waar u naar op zoek bent? Dan helpen we u nog steeds graag en zoeken we samen met u verder. Dankzij ons grote netwerk weten we altijd waar we de auto die u zoekt te vinden.

Plaats een zoekopdracht

Plan vrijblijvend een proefrit en passing aan huis!

Aangepaste auto kopen? Bekijk ons aanbod!

Klantervaringen

Dit zeggen onze klanten

"Jan, wij zijn zo gelukkig met de auto en we zijn je zeer dankbaar voor de prettige manier van zaken doen."

"Eerlijk en duidelijk. Prettig contact. Een fijne en persoonlijk ervaring in deze tijd."

"Meedenkend bedrijf waar de wens van de klant centraal staat. Bedankt Jan!

Andere autoaanpassingen

Naast een oprijplaat zijn er nog veel meer autoaanpassingen mogelijk. Wat u ook nodig hebt, wij zorgen ervoor dat uw aangepast auto aan al uw wensen voldoet. Denk bijvoorbeeld aan een kofferbaklift, waarmee u uw rollator, rolstoel of scootmobiel gemakkelijk uw auto in takelt. Of misschien heeft uw auto een verlaagde bodem nodig? Ook dat regelen wij met plezier voor u. Aan welke autoaanpassingen kunt u nog meer denken?

  • Handgas en -rem
  • Gaspedaal aan linkerkant
  • Oprijgoten
  • Vastzetsysteem voor rolstoel
  • Driepuntsgordel voor rolstoel
  • Aangepaste brandstoftank
Meer over autoaanpassingen

Over Kikkert Rolstoelauto’s

Wij zijn Jan en José Kikkert. Dankzij onze opgedane ervaring weten wij wat er komt kijken bij aangepast vervoer. We zijn altijd op de hoogte van de mogelijke autoaanpassingen op het moment én hebben een breed netwerk. Samen kijken we naar wat u nodig heeft, dan zorgen wij voor de perfecte rolstoel auto en autoaanpassingen waardoor u veilig en comfortabel de weg op kunt.

We maken graag kennis met u in onze showroom in Hoogeveen wanneer u in de gelegenheid bent óf op afstand.

Neem contact op

Jan & José Kikkert

Wij weten als geen ander wat een rolstoelgebruiker wenst

Vanuit ons verleden als taxi- en touringcar ondernemers zijn wij goed op de hoogte van de verschillende mogelijkheden op het gebied van rolstoel aangepast vervoer. Door ons brede netwerk in de wereld van het aangepaste vervoer zijn wij uitstekend in staat om voor elke specifieke behoefte een juiste oplossing te bieden. Daardoor kunt u altijd een aangepaste auto kopen die dankzij de juiste autoaanpassingen perfect bij uw situatie past.

Lees meer over Kikkert Rolstoelauto’s