Rolstoelbus met vloerverlaging is de oplossing

Afgelopen weekend kwam er een rolstoelbus ons terrein opgereden en kregen wij bezoek van een gezin. Vader, moeder en 2 dochters. De oudste dochter zat in een elektrische rolstoel. Deze mensen waren, om zich gezamenlijk te kunnen verplaatsen, afhankelijk van een rolstoelbus.

De ouders gaven aan toe te zijn aan een andere rolstoelbus. In dat geval waren zij, gezien onze specialisatie hierin, op het juiste adres. Gezamenlijk namen we hun wensen door. Men wilde het liefst niet een te grote, hoge bus, maar de doorgang mocht niet te laag zijn omdat dochterlief anders niet rechtop naar binnen gereden kon worden. Daarna hebben we gezamenlijk gekeken naar de mogelijkheden en hebben wij meerdere voertuigen bekeken en uitgeprobeerd. 

Uiteindelijk kwamen wij uit bij de Citroen Jumpy Spacetourer. Deze rolstoelbus is aangepast met een vloerverlaging. Het voordeel hiervan is dat iedere rolstoel of scootmobiel veilig en comfortabel vervoerd kan worden. Achterin de bus is plek voor 2 losse stoelen. In totaal kan men in de bus 5 personen vervoeren. Hoe fijn is dit. Voor dit  gezin is het in ieder geval de ideale rolstoelbus. Maar er moest natuurlijk nog in worden gereden.  Tijdens de proefrit hadden wij de tijd om de huidige rolstoelbus van de familie te taxeren en alvast een voorstel op papier te zetten. Na een uitgebreide proefrit met het hele gezin kwam men enthousiast terug. 

Onder het genot van een heerlijke kop koffie en een glas frisdrank hebben we het voorstel doorgenomen en zijn uiteindelijk tot een overeenkomst gekomen. 

Wij gaan ervoor zorgen dat deze super complete en praktische rolstoelbus vrijdag voor het gezin klaarstaat. Deze rolstoelbus wordt afgeleverd met een afleverbeurt en 6 maanden garantie. Poetsen is al niet meer nodig, onze rolstoelvoertuigen staan namelijk keurig gepoetst in de showroom. 

Nu nog even een leuke passende attentie voor de familie regelen, maar dat komt wel goed!

Dit bericht is gepost in Nieuws. Bookmark de link.