Eem op pad, eem der uut

Vanochtend stond er een ritje Wateringen gepland. Een familie in dit mooie dorp heeft ons uitgenodigd om langs te komen met een voor hen interessante rolstoelauto. Tijdens het telefoongesprek dat we hadden met de familie hebben we hun wensen doorgenomen. Samen kwamen we tot de conclusie dat de bij ons op voorraad staande Fiat Doblo het meest geschikt voor hen was. Naar aanleiding hiervan heeft men ons uitgenodigd. Na vanochtend eerst de co-piloot opgehaald te hebben zijn we in het donker de regenachtige snelwegen in Nederland opgegaan. Na een kleine break onderweg, want er moet natuurlijk goed gezorgd worden voor de innerlijke mens, hebben we de familie waarnaar we onderweg waren bereikt. Hier werden we hartelijk ontvangen met een kop koffie en heerlijke koek. Na een tijdje te hebben gesproken over koetjes en kalfjes hebben we de familie laten kennismaken met de voor hen meest geschikte rolstoelauto. Mevrouw gaat de auto besturen en meneer neemt in de rolstoel plaats achterin de rolstoelauto. Na gezamenlijk een rondje te hebben gereden en wij het vastzetsysteem en de mogelijkheden van de auto hebben uitgelegd was het echtpaar razend enthousiast over de rolstoelauto. We zijn vervolgens weer in huis gegaan, waar mevrouw ons nog een heerlijke kop koffie heeft ingeschonken.

Meneer en mevrouw hadden niet veel tijd nodig om tot de conclusie te komen dat deze rolstoelauto, de Fiat Doblo, voor hen het meest geschikte rolstoel aangepaste voertuig is. Na een aantal formele zaken te hebben doorgenomen hebben wij de rolstoelauto gelijk achtergelaten en de inruiler weer meegenomen naar huis. Omdat wij de rolstoelauto afleverklaar hadden meegenomen naar Wateringen konden meneer en mevrouw gelijk gebruik maken van hun nieuwe aanwinst.

Voordat we terug reden richting het mooie Drenthe hebben we nog even een tussenstop gemaakt in Leiden. Daar hebben we een pareltje van een rolstoelauto ingekocht en gelijk meegenomen naar huis. Al met al was weer een leuke, gezellige dag uit met een goed resultaat!

Dit bericht is gepost in Nieuws. Bookmark de link.