De teugels worden een beetje losgelaten

We leven al een tijdje in een wereld waarin ons bepaalde beperkingen zijn opgelegd. Die beperkingen hebben, zoals we allen weten, hun werk gedaan, met als gevolg dat we allen weer iets meer vrijheid krijgen. Maar de onzekerheid blijft toch bij velen, keert het virus terug?, in welke mate keert het virus terug?, wat is het nieuwe normaal? Veel onzekerheden, maar ook stiekem weer iets meer vertrouwen.

Wij merken als ondernemers dat het vertrouwen in de toekomst weer een beetje toeneemt. Klanten benaderen ons weer volop om informatie in te winnen, rolstoelauto’s en –bussen te bekijken en gelukkig durft men ook weer een rolstoelauto of rolstoelbus aan te kopen.

Aan veel klanten merken wij dat zij, met alleen al de gedachte eraan, moeite hebben om met meerdere onbekende personen in een voertuig te moeten zitten. De oplossing hiervoor is om zelf een rolstoelauto of rolstoelbus aan te kopen.

Het lijkt ook wel of mensen zich er meer van bewust zijn dat ze moeten genieten van het leven. Het afhankelijk zijn van een rolstoel mag de mobiliteit nu helemaal niet meer in de weg staan. Waarbij voorheen nog weleens getwijfeld werd over een aankoop van een rolstoelauto – of bus wordt nu gezegd: ” Nu oma nog leeft, willen we met haar op pad kunnen wanneer het ons uitkomt, willen we herinneringen maken”. En dat kan wanneer er een rolstoelauto of rolstoelbus voor de deur staat

Vanuit onze kennis en ervaring kijken wij, samen met de klant, wat voor hem of haar een passend voertuig is. Maar ook kijken wij welke aanpassing het meest passend is. De aanpassing moet passen bij de rolstoel gebonden persoon, maar ook voor de begeleider moet het praktisch en werkbaar zijn.  Gezamenlijk bekijken wij de mogelijkheden, wij laten u de mogelijkheden zien, wij laten u de mogelijkheden proberen en ervaren.

En natuurlijk houden wij ons binnen ons bedrijf aan de gestelde COVID-19 maatregelen, wat betekent dat een potentiele klant ons gewoon kan bezoeken. Onze voorkeur gaat er momenteel naar uit om op afspraak te werken, dit geeft ons nog meer de mogelijkheid om én alle tijd en aandacht voor de klant te hebben én alles te ontsmetten voor de komst van de klant.

Dit bericht is gepost in Nieuws. Bookmark de link.