Maatoplossingen

Wij doen er alles aan om ervoor te zorgen dat u een rolstoelauto of rolstoelbus krijgt die perfect aansluit op uw wensen en behoeften. Daarom voorzien we u niet alleen van advies op maat, maar bieden wij ook maatoplossingen aan. Wij gaan dan met u in gesprek om al uw wensen en behoeften te bespreken en kijken vervolgens naar welke aanpassingen er gedaan moeten worden aan de auto of bus om in die wensen en behoeften te voorzien.

Een rolstoelauto of -bus op maat

Door een auto of bus aan te laten passen naar uw wensen en behoeften, zorgen wij ervoor dat u een rolstoelauto of -bus krijgt die perfect bij u past. Zo heeft u niet meer te maken met ergernissen qua vervoer, maar geniet u van een rolstoelauto of -bus op maat.

Nieuwe en gebruikte voertuigen

In sommige gevallen gaat het om een nieuwe rolstoelauto of -bus, maar meestal om een jonge, gebruikte auto of bus die wordt aangepast. Dit is vaak voordeliger. Daarnaast maakt dit dat het in sommige gevallen mogelijk is om uw huidige auto of bus aan te passen naar een auto of bus die geschikt is voor het vervoer van rolstoelgebruikers.

Neem contact op!

Heeft u behoefte aan een rolstoelauto of rolstoelbus op maat? Neem dan contact met ons op om uw wensen en behoeften te bespreken.

Neem contact op