Persoonlijk contact staat bij ons voorop! Vragen? Neem contact op.

Kofferbaklift

Wilt u uw rollator, rolstoel of scootmobiel zonder moeite met uw auto vervoeren? Laat ons dan een kofferbaklift in uw auto installeren. Of bekijk ons huidige aanbod nieuwe en tweedehands rolstoelauto’s en -bussen waar u naar wens autoaanpassingen aan kunt laten doorvoeren. Denk hierbij aan een takellift of kofferbaklift met bewegend plateau. We adviseren u graag over de beste oplossing voor uw voertuig.

Neem contact op
Bekijk ons aanbod aangepaste auto's

Waarom een kofferbaklift?

Een rollator, rolstoel of scootmobiel is een prachtige uitvinding om mobiel te blijven ondanks uw functionele beperking. Ook wanneer u van huis bent is het fijn om hier gebruik van te kunnen maken. Daarom zijn er verschillende autoaanpassingen bedacht, waardoor u uw rolstoel of scootmobiel gemakkelijk in uw auto kunt vervoeren, zoals een oprijplaat en een kofferbaklift.

Een kofferbaklift takelt of lift het voertuig gemakkelijk, vaak op afstand bestuurd, in uw kofferbak. Dit betekent dat u zelfs wanneer u het voertuig zelf niet kunt tillen of niet lang kunt staan, zelfstandig het voertuig in uw kofferbak kunt plaatsen.

Verschillende soorten kofferbakliften

Voor ieder voertuig is er een geschikte kofferbaklift. Van lichte handgestuurde modellen, tot zware elektrische rolstoelen. Zelfs uw scootmobiel kunt u door een lift in uw kofferbak laten plaatsen. Sommige kofferbakliften takelen het voertuig naar binnen, anderen maken gebruik van een bewegend plateau waar u uw voertuig oprijdt.

Welke kofferbaklift voor u het meest geschikt is, hangt af van het voertuig dat u in uw auto wilt vervoeren en hoeveel ruimte de kofferbak biedt. Neem contact met ons op om te bespreken welke kofferbaklift geschikt is voor u. Dankzij onze jarenlange ervaring en ons grote netwerk in de aangepaste autobranche weten we precies wat de mogelijkheden zijn. Zo vinden we altijd het best passende exemplaar.

Eigenschappen kofferbaklift

Een kofferbaklift zorgt ervoor dat u zonder krachtsinspanning zelfstandig uw rollator, rolstoel of scootmobiel kunt vervoeren. Wat zijn in het kort de eigenschappen deze autoaanpassing? Een kofferbaklift van Kikkert Rolstoelauto’s:

  • Kan 35 tot 200 kg tillen
  • Maakt gebruik van een draaibare takelarm of bewegend plateau
  • Is eenvoudig in uw auto te installeren
  • Maakt uitjes op afstand mogelijk

Informeer naar de mogelijkheden >

Auto met kofferbaklift kopen

Bent u op zoek naar een auto waar al een kofferbaklift in zit? Ook daarvoor bent u bij ons aan het juiste adres. Bekijk ons huidige aanbod om te kijken of we een model naar uw smaak aanbieden. Heeft deze auto nog geen kofferbaklift? Geen probleem. We passen alle auto’s in ons aanbod aan op uw wensen, zodat ook u in een rolstoelauto met lift kunt rijden.

Bekijk ons aanbod

Vindt u in ons huidige aanbod niet de aangepaste auto waar u naar op zoek bent? Dan helpen we u nog steeds graag en zoeken we samen met u verder. Dankzij ons grote netwerk weten we altijd waar we de auto die u zoekt te vinden.

Plaats een zoekopdracht

Plan vrijblijvend een proefrit en passing aan huis!

Aangepaste auto kopen? Bekijk ons aanbod!

Klantervaringen

Dit zeggen onze klanten

"Jan, wij zijn zo gelukkig met de auto en we zijn je zeer dankbaar voor de prettige manier van zaken doen."

"Eerlijk en duidelijk. Prettig contact. Een fijne en persoonlijk ervaring in deze tijd."

"Meedenkend bedrijf waar de wens van de klant centraal staat. Bedankt Jan!

Andere autoaanpassingen

Naast een kofferbaklift zijn er nog veel meer autoaanpassingen die ervoor zorgen dat u mobiel blijft en veilig de weg op kunt. Denk bijvoorbeeld aan een oprijplaat, waarmee u uw rollator, rolstoel of scootmobiel gemakkelijk uw auto inrijdt. Misschien heeft uw auto een verlaagde bodem nodig? Geen probleem, dan regelen wij dat voor u. Welke autoaanpassingen zijn er nog meer?

  • handgas en -rem
  • gaspedaal aan linkerkant
  • oprijgoten
  • vastzetsysteem voor rolstoel
  • driepuntsgordel voor rolstoel
  • aangepaste brandstoftank
Meer over autoaanpassingen

Over Kikkert Rolstoelauto’s

Wij zijn Jan en José Kikkert. Dankzij onze opgedane ervaring weten wij wat er komt kijken bij aangepast vervoer. We zijn altijd op de hoogte van de mogelijke autoaanpassingen op het moment én hebben een breed netwerk. Samen kijken we naar wat u nodig heeft, dan zorgen wij voor de perfecte rolstoel auto en autoaanpassingen waardoor u veilig en comfortabel de weg op kunt.

We maken graag kennis met u in onze showroom in Hoogeveen wanneer u in de gelegenheid bent óf op afstand.

Neem contact op

Jan & José Kikkert

Wij weten als geen ander wat een rolstoelgebruiker wenst

Vanuit ons verleden als taxi- en touringcar ondernemers zijn wij goed op de hoogte van de verschillende mogelijkheden op het gebied van rolstoel aangepast vervoer. Door ons brede netwerk in de wereld van het aangepaste vervoer zijn wij uitstekend in staat om voor elke specifieke behoefte een juiste oplossing te bieden. Daardoor kunt u altijd een aangepaste auto kopen die dankzij de juiste autoaanpassingen perfect bij uw situatie past.

Lees meer over Kikkert Rolstoelauto’s