Kofferbaklift

Bekijk ons aanbod

Uw hulpmiddel altijd met u mee

Wilt u uw rollator, rolstoel of scootmobiel zonder moeite met uw auto vervoeren? Laat ons dan een kofferbaklift in uw auto installeren. Dit type takellift maakt het makkelijk om uw hulpmiddel in of uit uw voertuig te manoeuvreren. Maar u kunt natuurlijk ook ons aanbod nieuwe en tweedehands rolstoelauto’s en -bussen bekijken, waar u naar wens diverse autoaanpassingen aan kunt laten doorvoeren. Denk hierbij aan een takellift of kofferbaklift met bewegend plateau. We adviseren u graag over de beste oplossing voor uw voertuig.

Kofferbaklift laten plaatsen

Voordelen

Kenmerken van onze kofferbakliften

Een kofferbaklift zorgt ervoor dat u zonder krachtsinspanning zelfstandig uw rollator, rolstoel of scootmobiel kunt vervoeren. Wat zijn in het kort de kenmerken van deze autoaanpassing?

Meer informatie over een kofferbaklift

Waarom een kofferbaklift?

Een rollator, rolstoel of scootmobiel is een prachtige uitvinding om mobiel te blijven ondanks uw functionele beperking. Ook wanneer u van huis bent is het fijn om hier gebruik van te kunnen maken. Daarom zijn er verschillende auto aanpassingen bedacht, waardoor u uw rolstoel of scootmobiel gemakkelijk in uw auto kunt vervoeren, zoals een oprijplaat en een kofferbaklift.

Een kofferbaklift takelt of lift het hulpmiddel gemakkelijk, vaak op afstand bestuurd, in uw kofferbak. Zelfs wanneer u het hulpmiddel zelf niet kunt tillen of niet lang kunt staan, kunt u zelfstandig met behulp van de takellift het hulpmiddel in uw kofferbak plaatsen.

Voor ieder hulpmiddel is er een geschikte kofferbaklift te vinden. Van lichte handgestuurde modellen, tot zware elektrische rolstoelen zijn ermee te verplaatsen. Zelfs uw scootmobiel kunt u door een lift in uw kofferbak laten plaatsen. Sommige kofferbakliften takelen het voertuig naar binnen, anderen maken gebruik van een bewegend plateau waar u uw voertuig oprijdt.

Welke kofferbaklift voor u het meest geschikt is, hangt af van het voertuig dat u in uw auto wilt vervoeren en hoeveel ruimte de kofferbak biedt. Neem contact met ons op om te bespreken welke kofferbaklift geschikt is voor u. Dankzij onze jarenlange ervaring en ons grote netwerk in de aangepaste autobranche weten we precies wat de mogelijkheden zijn. Zo vinden we altijd het best passende exemplaar.

Bent u op zoek naar een auto waar al een kofferbaklift in zit? Ook daarvoor bent u bij ons aan het juiste adres. Bekijk ons huidige aanbod om te kijken of we een model naar uw smaak aanbieden. En heeft uw droomwagen nog geen kofferbaklift? Ook geen probleem. We passen alle auto’s in ons aanbod aan op uw wensen, zodat ook u in een rolstoelauto met takellift kunt rijden.

Bekijk ons huidige aanbod >

Naast een kofferbaklift zijn er nog veel meer autoaanpassingen die ervoor zorgen dat u mobiel blijft en veilig de weg op kunt. Denk bijvoorbeeld aan een oprijplaat, waarmee u uw rollator, rolstoel of scootmobiel gemakkelijk uw auto inrijdt. Misschien heeft uw auto een verlaagde bodem nodig? Geen probleem, dan regelen wij dat voor u. Welke autoaanpassingen zijn er nog meer?

Meer maatoplossingen >

Benieuwd of een kofferbaklift ook in uw auto past, of wilt u meer weten over de verschillende keuzes die u tot uw beschikking hebt? Onze monteurs vertellen u er graag meer over. Neem gerust contact op voor een vrijblijvend adviesgesprek!

Neem contact op >

Jan & José Kikkert

Wij weten als geen ander wat een rolstoelgebruiker wenst

Vanuit ons verleden als taxi- en touringcar ondernemers zijn wij goed op de hoogte van de verschillende mogelijkheden op het gebied van rolstoel aangepast vervoer. Door ons brede netwerk in de wereld van het aangepaste vervoer zijn wij uitstekend in staat om voor elke specifieke behoefte een juiste oplossing te bieden. Daardoor kunt u altijd een aangepaste auto kopen die dankzij de juiste autoaanpassingen perfect bij uw situatie past.

Lees meer over Kikkert Rolstoelauto’s