Persoonlijk contact staat bij ons voorop! Vragen? Neem contact op.

Invalide bus

Met een invalide bus gaat iedere rolstoelgebruiker veilig en comfortabel de weg op. Als passagier óf als bestuurder! We passen onze invalide bussen, nieuw of tweedehands, namelijk naar wens aan. Van kofferbakliften tot aangepaste pedalen. Zo koopt u altijd een voertuig op maat om u in alle gemakken te voorzien. Bekijk ons aanbod, lees meer over de mogelijkheden óf neem direct contact op voor vrijblijvend advies.

Bekijk ons aanbod Neem contact op

Invalide bus kopen bij Kikkert Rolstoelauto’s

  • Nieuwe en tweedehands invalide bussen
  • Volledig naar wens aangepast
  • Proefrit en passing aan huis mogelijk
  • Vrijblijvend advies

Wat is een invalide bus?

Een invalide bus wordt over het algemeen een rolstoelbus genoemd. Deze bus is namelijk zo aangepast, dat een rolstoelgebruiker hier comfortabel in kan reizen. Niet alleen als passagier, maar ook als bestuurder als u dat wilt. In een invalide bus is soms wel ruimte voor zes personen. Perfect voor bijvoorbeeld grote gezinnen of zorginstanties.

Maatwerk

Wij passen iedere invalide bus volledig op maat aan, zodat u hier optimaal gebruik van kunt maken. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een oprijplaat of kofferbaklift om de rolstoel eenvoudig in de bus te krijgen, een bodemverlaging waardoor de rolstoelgebruiker in de rolstoel kan blijven zitten en op dezelfde hoogte zit als andere passagiers of aangepaste pedalen waardoor het voor iedereen mogelijk blijft in de bus te rijden.

Lees meer over onze auto aanpassingen

Invalide bus occasions

In ons aanbod vindt u niet alleen nieuwe, maar ook tweedehands invalide bussen. Ook deze passen we eenvoudig voor u aan. Zo betaalt u niet de hoofdprijs, maar rekent u alsnog op een betrouwbare bus. Het aanbod wordt regelmatig aangevuld met nieuwe modellen, dus houd onze pagina in de gaten!

Bekijk ons huidige aanbod invalide bus occasions

Aangepaste auto kopen? Bekijk ons aanbod!

Klantervaringen

Dit zeggen onze klanten

"Jan, wij zijn zo gelukkig met de auto en we zijn je zeer dankbaar voor de prettige manier van zaken doen."

"Eerlijk en duidelijk. Prettig contact. Een fijne en persoonlijk ervaring in deze tijd."

"Meedenkend bedrijf waar de wens van de klant centraal staat. Bedankt Jan!

Invalide bus kopen bij

Kikkert Rolstoelauto’s

Ziet u in ons aanbod de nieuwe of invalide bus occasion die u zoekt? Dan bieden we altijd een passing en proefrit aan. Bent u niet in de gelegenheid om naar onze showroom te komen? Dan komen we gewoon naar u, geen probleem! Ook wanneer u in ons huidige aanbod nog niet de perfecte invalide bus ziet, helpen we u graag verder. Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken óf plaats eenvoudig online een ‘auto zoekopdracht’. Dan zetten wij ons ruime netwerk in om de bus voor u te vinden.

Plaats een zoekopdracht

Overige diensten

Wij vinden service ontzettend belangrijk. Daarom bieden we niet alleen invalide bussen te koop aan, maar regelen we ook een aantal andere zaken met plezier voor u. Zo kunt u bijvoorbeeld uw huidige invalide bus of auto bij ons laten taxeren, inruilen voor een nieuwe bus óf laten verkopen. Maar dit is slechts één voorbeeld. We bieden onder andere ook de volgende services aan:

  • Advies
  • Garantie
  • Hulp bij het aanvragen van laag tarief wegenbelasting
  • En meer…

Neem contact op

Eerst even overleggen over de mogelijkheden voordat u een invalide bus gaat kopen? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op. Dankzij onze jarenlange ervaring en opgedane kennis kunnen we u altijd op weg helpen en dat doen we graag!

Neem contact op Lees meer over onze services

Jan & José Kikkert

Wij weten als geen ander wat een rolstoelgebruiker wenst

Vanuit ons verleden als taxi- en touringcar ondernemers zijn wij goed op de hoogte van de verschillende mogelijkheden op het gebied van rolstoel aangepast vervoer. Door ons brede netwerk in de wereld van het aangepaste vervoer zijn wij uitstekend in staat om voor elke specifieke behoefte een juiste oplossing te bieden. Daardoor kunt u altijd een aangepaste auto kopen die dankzij de juiste autoaanpassingen perfect bij uw situatie past.

Lees meer over Kikkert Rolstoelauto’s