Persoonlijk contact staat bij ons voorop! Vragen? Neem contact op.

Invalide auto

Wanneer u invalide bent en wilt deelnemen aan het openbare verkeer, dan kunt u contact opnemen met Kikkert Rolstoelauto’s. Wij hebben jarenlange ervaring met de in- en verkoop van invalideauto’s, waardoor u altijd verzekerd bent van een uitstekende invalideauto. Met behulp van een aangepaste auto van Kikkert weet u daardoor zeker dat u altijd verantwoord en op een veilige manier de weg op gaat.

Voordelen aangepaste auto

Een invalideauto kan worden voorzien van meerdere eigenschappen. Een aangepast auto zorgt onder meer voor een veilige manier om deel te nemen aan het verkeer. Andere voordelen van een aangepaste auto van Kikkert Rolstoelauto’s zijn onder andere:


  • Veilig en verantwoord de weg op
  • De invalideauto beschikt over een standaard uitrusting voor invalide weggebruikers
  • De auto kan worden aangepast aan uw wensen
  • Wij kunnen uw adviseren in de juiste keuze
  • Ook bemiddeling door Kikkert Rolstoelauto’s is mogelijk

Eigenschappen invalide auto

Een invalide auto (of aangepaste auto) wordt standaard uitgerust met bepaalde kenmerken, zodat iemand die invalide is hier op de juiste manier gebruik van kunt maken. Zo kan een invalide auto worden voorzien van onder andere een oprijplaat en een vastzetsysteem voor een rolstoel. Buiten de standaard kenmerken die u in een invalide auto van Kikkert terugvindt, kunt u ook zelf uw wensen en behoeftes doorgeven. Op die manier wordt de invalide auto op een dusdanige manier aangepast dat deze voldoet aan uw eisen.

Invalide auto op maat

Wanneer u deelneemt aan het verkeer wilt u graag een aangepaste auto die volledig is afgesteld op uw wensen en behoeftes. Daarom kan uw invalide auto bij ons volledig op maat worden gemaakt. Zo kunt u zelf uw wensen doorgeven en passen wij in overleg met u het vervoersmiddel aan. Op die manier weet u zeker dat u zich helemaal thuis zult voelen in uw invalide auto.

Met zekerheid de weg op

U bent het vast met ons eens dat het belangrijk is om goed verzekerd deel te nemen aan het verkeer in het aangepaste vervoersmiddel. Om u hierin te voorzien, kunnen wij bemiddelen in het afsluiten van een garantie-/serviceovereenkomst. Een dergelijke overeenkomst kan handig zijn wanneer u voor onvoorziene omstandigheden komt te staan, zoals bijvoorbeeld een mechanisch defect. Een garantie-/serviceovereenkomst wordt afgesloten met een GGG-garantie.

Plan vrijblijvend een proefrit en passing aan huis!

Interesse in onze voertuigen? Bekijk ons aanbod

Inkoop invalide auto

Heeft u op dit moment een invalide auto waar u om wat voor reden dan ook vanaf wil? Ook dan bent u bij Kikkert Rolstoelauto’s aan het juiste adres! U kunt bij ons namelijk niet alleen terecht voor de verkoop van aangepaste auto’s, we kopen deze ook in. Op die manier kunnen wij ervoor zorgen dat uw gebruikte aangepaste auto bij een andere gebruiker terechtkomt en kunnen alle partijen tevreden worden gestemd.

Taxatie invalideauto

Buiten de in- en verkoop van invalide auto’s kunnen wij uw invalide auto ook taxeren. Dat kan op twee verschillende manieren. Voor een uitgebreide taxatie kan het handig zijn om met uw invalide auto langs te komen bij onze vestiging in Hoogeveen. We begrijpen natuurlijk ook dat u in sommige gevallen niet in die gelegenheid bent: in dat geval kunt u ons taxatieformulier invullen. Aan de hand van het taxatieformulier proberen wij dan om uw invalide auto zo goed mogelijk te taxeren.

Zowel nieuwe als occasion invalide auto’s

Wij bieden zowel nieuwe als tweedehands invalide auto’s aan. Ook wanneer u voordeliger uit wilt zijn tijdens de aanschaf van een invalide auto kunt u dus bij ons terecht. Naast de nieuwe auto’s en occasions, kunt u bij Kikkert dus ook uw huidige invalide auto inruilen. Wanneer u dat wilt doen, is een gedegen taxatie wel belangrijk. Dat kan dus bij ons op locatie of u kunt het taxatieformulier online invullen, waarna u vanzelfsprekend snel een antwoord van ons terugkrijgt.

Neem gerust contact op

Bent u op zoek naar een invalide auto of heeft u een vraag hierover? Neem dan gerust contact met ons op! En hebben wij de door u gewenste auto niet in ons aanbod staan? Niet getreurd! Samen met u gaan we op zoek naar een invalide auto die wel bij u past! Onze medewerkers staan u graag te woord om u te informeren over een geschikte aangepaste auto. Dankzij de jarenlange ervaring op dit gebied, komen we samen altijd tot de meest geschikte auto.

Jan & José Kikkert

Wij weten als geen ander wat een rolstoelgebruiker wenst

Vanuit ons verleden als taxi- en touringcarondernemers zijn wij goed op de hoogte van de verschillende mogelijkheden op het gebied van rolstoel aangepast vervoer. Door ons brede netwerk in de wereld van het aangepaste vervoer zijn wij uitstekend in staat om voor elke specifieke behoefte een juiste oplossing te bieden. Daardoor kunt u altijd een rolstoelauto kopen die perfect bij uw situatie past.

Advies op maat