Persoonlijk contact staat bij ons voorop! Vragen? Neem contact op.

Invalide auto kopen

Bent u op zoek naar een geschikte invalide auto waar een persoon in een rolstoel veilig en zonder moeite in kan? Bent u zat van altijd een taxi te moeten regelen of van de onhandigheid van niet-aangepaste vervoersmiddelen? Dan helpt Kikkert Rolstoelauto’s u op weg! Wij verkopen namelijk invalide auto’s, welke volledig zijn aangepast voor rolstoelauto’s. Bekijk direct ons aanbod of lees hieronder meer informatie.

Invalide auto aanpassen

Wij kunnen een auto zo aanpassen dat het een invalide auto wordt die geschikt is voor rolstoelgebruikers. Wat u hierbij allemaal van ons kunt verwachten, vindt u in het onderstaande overzicht. En daarnaast zijn er eigenlijk nog veel meer mogelijkheden. Neem gerust contact met ons op om uw wensen te bespreken.

  • Inrijplaat
  • Vastzetsysteem voor de rolstoel
  • Driepuntsgordel voor de rolstoel
  • Verlaging van de bodem
  • Aangepaste brandstoftank

Zoals u ziet kunnen wij uw auto volledig aanpassen naar een invalide auto. En als we dit doen, doen we dit altijd in overleg met u, zodat de invalide auto aan al uw wensen en functionele eisen voldoet. Dus heeft u wensen die niet in het bovengenoemde rijtje staan? Neem dan gerust contact met ons op, dan kunnen wij kijken wat we voor u kunnen betekenen.

Nieuw of occasion

In ons aanbod aan invalide auto’s vindt u zowel nieuwe als tweedehandse auto’s. Zo kunt u bij ons altijd een auto vinden die bij uw wensen en bij uw budget past. Zowel de nieuwe auto’s als de occasions kunnen wij naar wens aanpassen, zodat het echt uw auto wordt. Bent u benieuwd naar het aanbod? Bekijk deze dan online of kom bij ons langs in Hoogeveen! Wij laten u graag alle auto’s zien en u kunt hier ook direct een proefrit maken.

Plan vrijblijvend een proefrit en passing aan huis!

Aangepaste auto kopen? Bekijk ons aanbod!

Klantervaringen

Dit zeggen onze klanten

"Jan, wij zijn zo gelukkig met de auto en we zijn je zeer dankbaar voor de prettige manier van zaken doen."

"Eerlijk en duidelijk. Prettig contact. Een fijne en persoonlijk ervaring in deze tijd."

"Meedenkend bedrijf waar de wens van de klant centraal staat. Bedankt Jan!

Wij zoeken voor u!

Kunt u in ons aanbod geen invalide auto vinden die aan uw wensen voldoet? Geef dan uw wensen en eisen aan ons door en laat ons voor u zoeken! Wij hebben namelijk goede contacten met andere handelaren en kunnen op die manier vaak een invalide auto vinden die perfect bij u past, wellicht na enkele aanpassingen. Zo weet u zeker dat u snel een invalide auto vindt.

Meer informatie aanvragen

We snappen het heel goed als u graag wat extra informatie wilt ontvangen van ons. Daarom kunt u dat natuurlijk altijd aanvragen! Vul daarvoor het formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om uw vragen te beantwoorden.

Inruilen mogelijk

Heeft u momenteel al een invalide auto die u graag wilt inruilen tijdens de aankoop van een nieuwe invalide auto? Ook dat is mogelijk bij Kikkert Rolstoelauto’s. Bent u benieuwd wat uw huidige auto waard is? Bekijk dan onze online taxatietool of kom langs met uw auto. Is dat niet mogelijk? Dan kunnen we zelfs bij u langskomen!

Neem contact op!

Wij staan u graag te woord en helpen u met alle plezier aan een invalide auto die aan uw wensen en eisen voldoet. Daarnaast is er niets wat wij leuker vinden dan persoonlijk contact! Neem dus gerust eens contact met ons op om ons te laten weten waar u naar op zoek bent of om uw vraag te stellen.

Jan & José Kikkert

Wij weten als geen ander wat een rolstoelgebruiker wenst

Vanuit ons verleden als taxi- en touringcar ondernemers zijn wij goed op de hoogte van de verschillende mogelijkheden op het gebied van rolstoel aangepast vervoer. Door ons brede netwerk in de wereld van het aangepaste vervoer zijn wij uitstekend in staat om voor elke specifieke behoefte een juiste oplossing te bieden. Daardoor kunt u altijd een aangepaste auto kopen die dankzij de juiste autoaanpassingen perfect bij uw situatie past.

Lees meer over Kikkert Rolstoelauto’s