Persoonlijk contact staat bij ons voorop! Vragen? Neem contact op.

Invalide auto kopen Rotterdam

Wanneer u op zoek bent naar een invalide auto in Rotterdam of omgeving, dan bent u bij Kikkert Rolstoelauto’s aan het juiste adres! Wij hebben meerdere soorten nieuwe én occasion invalide auto’s in ons assortiment. Omdat deze auto’s ook nog eens helemaal kunnen worden aangepast naar uw wens, kunnen wij u in Rotterdam en omgeving voorzien van een invalide auto die perfect aansluit op uw behoeftes!

Voordelen invalide auto in Rotterdam

De mogelijkheden bij een invalide auto in Rotterdam zijn talloos. De invalide auto wordt uitgerust met standaard eigenschappen en kan daarnaast worden aangepast aan de wensen en behoeftes van de gebruiker. Dat zorgt ervoor dat er veel voordelen zijn bij het aanschaffen van een invalide auto, bijvoorbeeld op het gebied van mobiliteit.

  • Een mobiele en veilige deelname aan het verkeer
  • De invalide auto is aan te passen naar wens en kan dus ‘op maat’ voor u worden gemaakt
  • Niet alleen voor inkoop, ook voor taxatie en verkoop van uw huidige aangepaste auto in Rotterdam en omgeving kunt u bij Kikkert terecht

Eigenschappen invalide auto

Een invalide auto in Rotterdam en omgeving wordt aangepast, zodat de gebruiker op een verantwoorde manier gebruik kan maken van dit aangepaste vervoersmiddel. Zo kan de auto worden uitgerust met meerdere standaard eigenschappen, zoals bijvoorbeeld een oprijplaat voor rolstoelgebruikers. Naast de standaard uitrusting kan de invalide auto ook voorzien worden van andere eigenschappen, waardoor deze volledig wordt afgestemd op uw behoeftes.

Plan vrijblijvend een proefrit en passing aan huis!

Aangepaste auto kopen? Bekijk ons aanbod!

Klantervaringen

Dit zeggen onze klanten

"Jan, wij zijn zo gelukkig met de auto en we zijn je zeer dankbaar voor de prettige manier van zaken doen."

"Eerlijk en duidelijk. Prettig contact. Een fijne en persoonlijk ervaring in deze tijd."

"Meedenkend bedrijf waar de wens van de klant centraal staat. Bedankt Jan!

Voor meerdere zaken aan het juiste adres bij Kikkert Rolstoelauto’s

Ook voor andere zaken die te maken hebben met een invalide auto in de buurt van Rotterdam kunt u bij Kikkert Rolstoelauto’s terecht. Zo kunnen wij u naast het verkopen van invalide auto’s voorzien in de inkoop van uw huidige aangepaste auto. Daarnaast kunnen wij u helpen bij het taxeren van uw invalide auto. Daarvoor kunt u bij ons langskomen of het taxatieformulier invullen.

Neem gerust contact op

Benieuwd naar de mogelijkheden op het gebied van invalide auto’s in Rotterdam? Neem dan contact met ons op! Bij Kikkert helpen wij u graag verder om u te kunnen voorzien in een aangepaste auto die helemaal aansluit op uw wensen. Ook wanneer u vragen heeft over de verkoop van uw huidige invalide auto of de taxatie hiervan, kunt u contact met ons opnemen. Wij nemen graag samen met u uw wensen door om zo te komen tot de meest geschikte invalide auto.

Jan & José Kikkert

Wij weten als geen ander wat een rolstoelgebruiker wenst

Vanuit ons verleden als taxi- en touringcar ondernemers zijn wij goed op de hoogte van de verschillende mogelijkheden op het gebied van rolstoel aangepast vervoer. Door ons brede netwerk in de wereld van het aangepaste vervoer zijn wij uitstekend in staat om voor elke specifieke behoefte een juiste oplossing te bieden. Daardoor kunt u altijd een aangepaste auto kopen die dankzij de juiste autoaanpassingen perfect bij uw situatie past.

Lees meer over Kikkert Rolstoelauto’s