Persoonlijk contact staat bij ons voorop! Vragen? Neem contact op.

Invalide auto kopen Hoogeveen

Bent u van plan om een invalide auto te gaan kopen in Hoogeveen of oriënteert u zich op de mogelijkheden hiervan? Dan kunnen wij helpen om u daarin te voorzien! Kikkert Rolstoelauto’s heeft een uitgebreide expertise op het gebied van invalide auto’s. Zowel voor in- als verkoop van aangepaste auto’s kunt u bij ons terecht.

Voordelen invalide auto in Hoogeveen

De mogelijkheden bij een invalide auto in Hoogeveen zijn talloos. De invalide auto wordt uitgerust met standaard eigenschappen en kan daarnaast worden aangepast aan de wensen en behoeftes van de gebruiker. Dat zorgt ervoor dat er veel voordelen zijn bij het aanschaffen van een invalide auto, bijvoorbeeld op het gebied van mobiliteit.

  • Op een veilige en verantwoorde wijze deelnemen aan het verkeer
  • Standaard eigenschappen, maar daarnaast is de auto aan te passen aan uw wensen
  • Ook voor de verkoop van uw invalide auto in Hoogeveen en omgeving kunt u in de toekomst weer bij Kikkert Rolstoelauto’s terecht

Eigenschappen invalide auto

Een invalide auto in Hoogeveen en omgeving wordt aangepast, zodat de gebruiker op een verantwoorde manier gebruik kan maken van dit aangepaste vervoersmiddel. Zo kan de auto worden uitgerust met meerdere standaard eigenschappen, zoals bijvoorbeeld een oprijplaat voor rolstoelgebruikers. Naast de standaard uitrusting kan de invalide auto ook voorzien worden van andere eigenschappen, waardoor deze volledig wordt afgestemd op uw behoeftes.

Plan vrijblijvend een proefrit en passing aan huis!

Aangepaste auto kopen? Bekijk ons aanbod!

Klantervaringen

Dit zeggen onze klanten

"Jan, wij zijn zo gelukkig met de auto en we zijn je zeer dankbaar voor de prettige manier van zaken doen."

"Eerlijk en duidelijk. Prettig contact. Een fijne en persoonlijk ervaring in deze tijd."

"Meedenkend bedrijf waar de wens van de klant centraal staat. Bedankt Jan!

Voor meerdere zaken aan het juiste adres bij Kikkert Rolstoelauto’s

U kunt bij Kikkert niet alleen terecht voor de aanschaf van uw invalide auto. Zo kopen we bijvoorbeeld ook zelf invalide auto’s in. Wanneer uw aangepaste voertuig overbodig geworden is, nemen wij deze dus graag over. Verder kunnen wij u helpen aan een garantie- en serviceovereenkomst, zodat u met een goed en zeker gevoel kunt deelnemen aan het verkeer met uw invalide auto.

Neem gerust contact op

Benieuwd naar de mogelijkheden op het gebied van invalide auto’s in Hoogeveen? Neem dan contact met ons op! Bij Kikkert helpen wij u graag verder om u te kunnen voorzien in een aangepaste auto die helemaal aansluit op uw wensen. Ook wanneer u vragen heeft over de verkoop van uw huidige invalide auto of de taxatie hiervan, kunt u contact met ons opnemen. Wij nemen graag samen met u uw wensen door om zo te komen tot de meest geschikte invalide auto.

Jan & José Kikkert

Wij weten als geen ander wat een rolstoelgebruiker wenst

Vanuit ons verleden als taxi- en touringcar ondernemers zijn wij goed op de hoogte van de verschillende mogelijkheden op het gebied van rolstoel aangepast vervoer. Door ons brede netwerk in de wereld van het aangepaste vervoer zijn wij uitstekend in staat om voor elke specifieke behoefte een juiste oplossing te bieden. Daardoor kunt u altijd een aangepaste auto kopen die dankzij de juiste autoaanpassingen perfect bij uw situatie past.

Lees meer over Kikkert Rolstoelauto’s